Vuokraa loma-asunto tai huoneisto kohteessa Belfast

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Belfast

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Belfast
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Loma-asunto Belfastissa – nauti kiehtovan kulttuurikaupungin tarjonnasta täysin mukavuuksin

Irlannin saarella oli pitkään vain yksi varteenotettava kaupunkikohde: Dublin. Aivan hiljattain tilanne on kuitenkin muuttunut, sillä nyt väkeä vetää myös Belfast. Sen dramaattinen historia on sananmukaisesti kirjoitettu kaupungin katuja reunustaville seinille – usein kuvien kera. Näille seinämaalauksille järjestetään erityisiä opastettuja kierroksia, jotka ovatkin hyvä valinta, jos et ole vieraillut kaupungissa aiemmin. Niiden ohella Pohjois-Irlannin pääkaupunki Belfast tarjoaa kuitenkin myös paljon muuta. Etenkin kaupungin kulttuuri- ja viihdetarjonta ovat nimittäin huippuluokkaa. Liekö syynä vaikea historia vai mikä, mutta täällä elämästä osataan myös nauttia. Kaupungissa on useita ruokakriitikoiden ylistämiä ravintoloita, ja mitä baareihin tulee, etenkin kaupungin Cathedral Quarter -kaupunginosassa niiden tunnelma on aina katossa. Moni loma-asuntoja Belfastissa katsastava lienee kiinnostunut myös kaupungissa rakennetun Titanicin traagisista vaiheista – ne selviävät viimeistä yksityiskohtaa myöten kaupungin valtaisassa Titanic-näyttelyssä.

Miksi varata loma-asunto Belfastissa ebookersin kautta?

Aiemmin muiden kaupunkien varjoon jäänyt Belfast on kovaa vauhtia nousemassa yhdeksi Ison-Britannian suosituimmista kaupunkikohteista. Vielä suosio ei kuitenkaan ole aivan tolkuton, joten tänne kannattaa tulla nyt. Eniten saat lomastasi irti, kun käytössäsi on hotellihuoneen sijaan tilava loma-asunto. Toisin kuin hotelleissa, kaikissa Belfastin loma-asunnoissa saat käyttöösi todella reilusti tilaa. Tämä varmistaa, että pystyt rentoutumaan ja tekemään olosi mahdollisimman kotoisaksi. Toinen loma-asuntojen ehdoton etu on, että niissä käytössäsi on aina oma keittiö. Sen avulla voit halutessasi laittaa vaikka kaikki ateriasi itse ja säästää samalla sievoisen summan rahaa. Tämä myös varmistaa, että voit tutustua Belfastin St. George’s Market -ruokatorin tarjontaan myös vaikkapa maittavan päivällisen muodossa.

Parhaat aktiviteetit Belfastissa

Belfastin ehdoton ykköskohde on massiivinen Titanic Belfast -näyttely. Jo yksin sen upea, moderni näyttelyrakennus on näkemisen arvoinen. Se on pystytetty keskelle samaa satama-aluetta, jolla tuo tuhoon tuomittu laiva aikanaan rakennettiin. Itse näyttelyyn kuuluu muun muassa useita interaktiivisia näytteillepanoja, joissa laivan lyhyeksi jäänyt matka käydään läpi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Erityisen autenttiseksi näyttelyn tekevät laivasta peräisin olevat esineet, kuten monen matkustajan viimeiseksi jääneen lounaan ruokalista. Kaupungin keskustassa kannattaa vierailla Botanic Gardens -puistossa ja sen yhteydessä sijaitsevassa kasvitieteellisessä puutarhassa. Etenkin puiston 1830-luvulta peräisin oleva Palm House -kasvihuone on upea näky trooppisine kasveineen. Jos taas haluat nähdä valtaapitävien maamerkkejä, kannattaa suunnata kohti massiivisia Stormontin parlamenttirakennuksia. Niiden sisällä näkemisen arvoisia ovat ainakin Great Hall ja historiallisesti merkittävä senaatin istuntosali.

Liikkuminen Belfastissa

Belfastin kaupungissa on kattava bussiverkosto, mutta etenkin keskustassa pääset paikasta toiseen hyvin myös jalan. Jos haluat nähdä kaupungin nähtävyydet auton kyydistä, kannattaa harkita osallistumista jo kuuluisaksi nousseelle mustien taksien kiertoajelulle. Sen aikana pääset näkemään koko joukon kaupungin protestantti- ja katolilaisryhmien poliittisia seinämaalauksia, jotka tarjoavat samalla kattavan katsauksen Belfastin lähihistoriaan. Kierrosten oppaina toimii joukko kaupungin vaikeat ajat läpikäyneitä kuskeja, joilta juttu ei taatusti lopu kesken. Jos haluat suunnata Belfastista myös muualle Pohjois-Irlantiin, esimerkiksi pohjoisrannikon upeille Giant’s Causeway -kivimuodostelmille, se onnistuu helpoiten, kun varaat paikan päälle oman vuokra-auton.