Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Castelli Romani

50 €
Agriturismo Monte Due Torri

Agriturismo Monte Due Torri

Via Monte Giove, 77, (Strada Provinciale 98 Bis), Genzano di Roma, RM
Agriturismo Monte Due Torri sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelli Romanin alueellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1994 rakennetussa maatilamajoituksessa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja kalustetun lanain.
206 €
Antonello Colonna Resort & SPA

Antonello Colonna Resort & SPA

5.0 kautta 5.0 via valle fredda 52, Labico, RM
Antonello Colonna Resort & SPA sijaitsee lähellä kohdetta Rainbow Magicland. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
100 €
Parkhotel Villa Grazioli

Parkhotel Villa Grazioli

4.0 kautta 5.0 Via Umberto Pavoni, 19, Grottaferrata, RM
Parkhotel Villa Grazioli on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Albanojärvi sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Hotel Villa Giulia

Hotel Villa Giulia

Via Dalmazia, 9, Ciampino
Hotel Villa Giulia on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
60 €
Residenza D'Epoca Pietra di Ponente

Residenza D'Epoca Pietra di Ponente

Via Doganale 14a, Ciampino, RM
Residenza D'Epoca Pietra di Ponente on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Anagnina Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
77 €
Hotel Castel Vecchio

Hotel Castel Vecchio

4.0 kautta 5.0 Viale Pio XI, 23, Castel Gandolfo, RM
Hotel Castel Vecchio on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelli Romanin alueellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 47 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Villa Tuscolana Park Hotel

Villa Tuscolana Park Hotel

4.0 kautta 5.0 Via del Tuscolo km 1.500, Frascati, RM
Villa Tuscolana Park Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille televisiot ja minibaarit.
Hae hinnat
Bellavista

Bellavista

3.0 kautta 5.0 Piazza Roma 2, Frascati, RM
Bellavista on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 12 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
111 €
Hotel Castelgandolfo

Hotel Castelgandolfo

4.0 kautta 5.0 Via De' Zecchini, 27, Castel Gandolfo, RM
Hotel Castelgandolfo on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Castel Gandolfon paavin palatsi on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi baarin, kattoterassin ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
56 €
Hotel Roma Sud

Hotel Roma Sud

3.0 kautta 5.0 Service Area Frascati Est, Roma Sud ramification of the A1, Frascati, RM
Hotel Roma Sud sijaitsee lähellä kohdetta Anagnina Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, välipalabaari/deli ja konferenssikeskus. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
80 €
Villa Degli Angeli

Villa Degli Angeli

4.0 kautta 5.0 Via Spiaggia Del Lago, 32, Castel Gandolfo
Villa Degli Angeli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
72 €
Villa Cavalletti Camere

Villa Cavalletti Camere

Via 24 Maggio 73, Grottaferrata, Roma
Villa Cavalletti Camere sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelli Romanin alueellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja viinitilan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
105 €
Hotel & Spa Villa Mercede

Hotel & Spa Villa Mercede

4.0 kautta 5.0 Via Tuscolana 20, Frascati, RM
Hotel & Spa Villa Mercede on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
500 €
Domus Caesari

Domus Caesari

4.0 kautta 5.0 Via Romana 23, Marino, Città Metropolitana di Roma
Domus Caesari sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
54 €
Plaza Rooms Ciampino

Plaza Rooms Ciampino

Via Monte Grappa 33, Ciampino, Città Metropolitana di Roma
Plaza Rooms Ciampino sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Tässä kaupunkipientalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Castelli Romani

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Castelli Romani

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Castelli Romani

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Castelli Romani? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Castelli Romani. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 50 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 500 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Castelli Romani?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Castelli Romani löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Castelli Romani halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 355 majoitusliikettä kohteessa Castelli Romani, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Castelli Romani?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Castelli Romani verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Castelli Romani löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Castelli Romani nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Castelli Romani

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.