Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
20.9. - 22.9.
Ensi viikonloppuna
27.9. - 29.9.

Varatuimmat hotellit Castelli Romani

Villa Tuscolana Park Hotel 59 €
Villa Tuscolana Park Hotel

Villa Tuscolana Park Hotel

Via del Tuscolo km 1.500, Frascati, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fontana Candida (suihkulähde), Anagnina Mall (ostoskeskus) ja La Romaninan ostoskeskus ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Albanojärvi ja Albanojärvi ovat myös 15 kilometrin päässä. Frascatin rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Villa Giulia 62 €
  Hotel Villa Giulia

  Hotel Villa Giulia

  Via Dalmazia, 9, Ciampino
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ippodromo Capannelle (hippodromi) on 4,6 kilometrin päässä tästä majoitusliikkeestä. Anagnina Mall (ostoskeskus) ja Albanojärvi sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Rooman oopperatalo ovat myös 20 kilometrin päässä. Ciampinon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Casabiancan asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Villa Mercede 62 €
   Hotel Villa Mercede

   Hotel Villa Mercede

   Via Tuscolana 20, Frascati, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Policlinico Tor Vergatan ensiapuasema, Anagnina Mall (ostoskeskus) ja Albanojärvi ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Via Appia Nuovan ostoskortteli ja Ippodromo Capannelle (hippodromi) ovat myös 15 kilometrin päässä. Frascatin rautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tor Vergatan asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Castel Vecchio 75 €
    Hotel Castel Vecchio

    Hotel Castel Vecchio

    Viale Pio XI, 23, Castel Gandolfo, RM
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Castel Gandolfon paavin palatsi on 0,8 kilometrin ja Albanojärvi on 2,6 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Nemi-järvi ja Ippodromo Capannelle (hippodromi) ovat myös 15 kilometrin päässä. Villettan asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Castel Gandolfon asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Flora 85 €
     Hotel Flora

     Hotel Flora

     Viale Vittorio Veneto 8, Frascati, RM
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Fontana Candida (suihkulähde) on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Policlinico Tor Vergatan ensiapuasema ja Albanojärvi sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Anagnina Mall (ostoskeskus) ja La Romaninan ostoskeskus ovat myös 15 kilometrin päässä. Frascatin rautatieasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Castelgandolfo 90 €
      Hotel Castelgandolfo

      Hotel Castelgandolfo

      Via De' Zecchini, 27, Castel Gandolfo, RM
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Castel Gandolfon paavin palatsi ja Castelli Romanin alueellinen puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Albanojärvi ja Albanojärvi ovat myös 3 kilometrin päässä. Castel Gandolfon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Villettan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Parkhotel Villa Grazioli 76 €
       Parkhotel Villa Grazioli

       Parkhotel Villa Grazioli

       Via Umberto Pavoni, 19, Grottaferrata, RM
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fontana Candida (suihkulähde), Policlinico Tor Vergatan ensiapuasema ja Anagnina Mall (ostoskeskus) ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. La Romaninan ostoskeskus ja Albanojärvi ovat myös 15 kilometrin päässä. Frascatin rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Roma Sud 53 €
        Hotel Roma Sud

        Hotel Roma Sud

        Service Area Frascati Est, Roma Sud ramification of the A1, Frascati, RM
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Anagnina Mall (ostoskeskus), Via Appia Nuovan ostoskortteli ja Ippodromo Capannelle (hippodromi) ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Caracallan kylpylät ja Colosseum ovat myös 20 kilometrin päässä. Tor Vergatan asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Castelli Romani

         Näytä kaikki

         Parhaat luksushotellit Castelli Romani

         Näytä kaikki

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Castelli Romani

         Jos matkakohteesi on Castelli Romani, voit alkaa seuraavaksi etsiä budjettiisi sopivaa hotellia. ebookersin hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä matkasi päivämäärät saat kohteen Castelli Romani hotellitarjoukset nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa.

         Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusvaihtoehdon tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä - sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

          

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Castelli Romani hotellille nopeasti

         Majoituksen lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi hotelli kohteesta Castelli Romani löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Lentoja kohteeseen Castelli Romani on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä.

          

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Castelli Romani hotellia

         Kohteesta Castelli Romani löytyy niin paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, että voi olla vaikeaa päättää, minne hotellilta ensimmäiseksi suuntaisi. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varaamasi yöpymispaikan läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Castelli Romani olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Castelli Romani

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.