Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat Yksityiset loma-asunnot Croydon

259 €
Canary Wharf Stylish Apartment

Canary Wharf Stylish Apartment

3.0 kautta 5.0 Cosmos Apartments, Lontoo, Englanti
Canary Wharf Stylish Apartment sijaitsee lähellä kohdetta The O2 Arena. Tässä 3 tähden loma-asunnossa on 2 kotia. Jokainen loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
67 €
Airport Garden Rooms

Airport Garden Rooms

3.0 kautta 5.0 9 The Gardens, Feltham, Englanti
Airport Garden Rooms on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden loma-asunnossa on 3 kotia. Jokainen loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.
338 €
Notting Hill 2 Bedroom Apartment

Notting Hill 2 Bedroom Apartment

4.0 kautta 5.0 20D Talbot Road, Lontoo, Englanti
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Queensway. Tässä 4 tähden loma-asunnossa on 2 kotia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Beautiful 4-bed House in Sutton

Beautiful 4-bed House in Sutton

3.5 kautta 5.0 7 Highview Avenue, Croydon, Englanti
Tämä loma-asunto tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden loma-asunnossa on 7 kotia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
2 Bed Penthouse Style House in Camden Town

2 Bed Penthouse Style House in Camden Town

3.5 kautta 5.0 27a Agar Grove, Lontoo, Englanti
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Emirates Stadium (stadion). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 2 kylpyhuonetta.
65 €
Le Buffle Noir Londres

Le Buffle Noir Londres

3.0 kautta 5.0 158 Bridge Avenue, Lontoo, Englanti
Tämä loma-asunto on saanut mahtavaa palautetta loma-asuntojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta SSE Arena, Wembley. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
352 €
Grand Kensington House

Grand Kensington House

4.0 kautta 5.0 33 Lexham Mews, Lontoo, Englanti
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington High Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden loma-asunnossa on 2 kotia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
The Alabama

The Alabama

3.5 kautta 5.0 145 Alabama Street, Plumstead, Lontoo, Englanti
tämä loma-asunto on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta ExCeL London. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden loma-asunnossa on 2 kotia. Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Stunning Town House Near Kings Cross

Stunning Town House Near Kings Cross

4.0 kautta 5.0 8A Stock Orchard Cres, Lontoo, Englanti
Stunning Town House Near Kings Cross sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Emirates Stadium (stadion). Tässä 4 tähden loma-asunnossa on 5 kotia. Jokainen loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

Suosituimmat hotellit Croydon

Näytä kaikki 18 290 majoitusliikettä kohteessa Croydon
Grand Sapphire Hotel 58 €
Grand Sapphire Hotel

Grand Sapphire Hotel

45 Imperial Way, Croydon, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Surrey Hills, Clapham Common ja O2 Academy Brixton ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. St. Thomas' Hospital ja London Dungeon ovat myös 20 kilometrin päässä. Waddonin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wandle Parkin raitiovaunuasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

  Westciti Caroco Aparthotel 63 €
  Westciti Caroco Aparthotel

  Westciti Caroco Aparthotel

  35 Morland Avenue, Croydon, Englanti
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Clapham Common, O2 Academy Brixton ja Surrey Hills ovat 15 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. The Oval ja St. Thomas' Hospital ovat myös 20 kilometrin päässä. Lebanon Roadin raitiovaunuasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Addiscomben raitiovaunuasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Flexistay Addiscombe Aparthotel Hae hinnat
   Flexistay Addiscombe Aparthotel

   Flexistay Addiscombe Aparthotel

   175-177 Lower Addiscombe Road, Croydon, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Clapham Common, O2 Academy Brixton ja Surrey Hills ovat 15 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. The Oval ja St. Thomas' Hospital ovat myös 20 kilometrin päässä. Addiscomben raitiovaunuasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sandilandsin raitiovaunuasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Jurys Inn London Croydon 58 €
    Jurys Inn London Croydon

    Jurys Inn London Croydon

    Wellesley Road, Croydon, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Surrey Hills, Clapham Common ja O2 Academy Brixton ovat 15 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. The Oval ja St. Thomas' Hospital ovat myös 20 kilometrin päässä. Wellesley Roadin raitiovaunuasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja George Streetin raitiovaunuasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.