Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Wien

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Wien olivat annetulla aikavälillä 87 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 156 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lennot Wieniin

Itävallan pääkaupunki Wien viehättää kauniilla rakennuksilla, herkullisilla makuelämyksillä ja historiallisilla nähtävyyksillä. Tämä Tonavan rannalla sijaitseva kaunis kaupunki tunnetaan erityisesti hyvästä teatteri- ja musiikkitarjonnastaan sekä tietysti kahviloistaan. Itävalta on Sacherkakun kotimaa, joten kaupungin kahvilatarjonta vastaa vaativimmankin herkkusuun toiveita. Monien muiden kaupunkikohteiden tapaan Wien on erinomainen matkakohde ympäri vuoden. Parhaimmillaan kaupunki on kuitenkin keväällä ja syksyllä. Ruuhkaisimpia ajankohtia Wienissä ovat pääsiäinen, heinä‒elokuu ja joulunaika aina joulunalusviikoilta tammikuun alkupuolelle saakka. Wienissä voi olla runsaasti turisteja myös hiihtoloma-aikaan ja syyslomalla. Kun haluat Wieniin halvalla, kannattaa sinne suunnata ehdottomasti myös talvella, jolloin kaupunki näyttäytyy vierailijalle aivan toisessa asussa kuin kesäaikaan. Joulun tienoilla kaupungissa pääsee tunnelmoimaan saksankielisille kaupungeille tyypillisillä joulumarkkinoilla ja halutessaan luistelemaan aivan kaupungin keskustaan jäädytettävälle luistinradalle. Etsi halvat lennot Wieniin haluamaasi vuodenaikaan ja lähde löytöretkelle tähän Keski-Euroopan kauneimpiin kuuluvaan kaupunkiin.

Saapuminen Wienin kansainväliselle lentoasemalle ja jatkoyhteydet keskustaan

Lennot Wieniin laskeutuvat Wienin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Wienin keskustasta. Wienin lentoasema on varsin vilkas ja siellä on runsaasti palveluita matkailijoille, kuten ravintoloita, kauppoja ja maksuton Wi-Fi. Kahviloistaan tunnetussa kaupungissa kun ollaan, myös lentokentältä löytyy perinteisiä wieniläisiä kahviloita, joissa onnistunut Wienin-loma on mukava päättää paluulentoa odotellessa.

Matkaan Helsingistä

Lentoaika Helsingistä Wieniin on suoralla lennolla 2,5 tuntia. Jos sinua kiinnostavat halvat lennot Wieniin, valintasi on todennäköisesti lentoreitti, jossa matkaan sisältyy yksi koneenvaihto. Wieniin liikennöi useita lentoyhtiöitä, joista edullisin on todennäköisesti Air Baltic. Näihin lentoihin kuuluu koneenvaihto esimerkiksi Riiassa. Finnair tarjoaa Helsingistä suoria lentoja Wieniin, mutta lentojen hinnat eivät välttämättä ole kovin edullisia. Halpalentoyhtiöillä Wieniin pääsee Norwegianin kyydissä, mutta lentoaika saattaa muodostua varsin pitkäksi eivätkä lentojen hinnatkaan välttämättä ole kaikkein edullisimmat. Lentoja varatessa kannattaa tutustua myös Austrian Airlinesin tarjontaan ja tarjouksiin. Valitsitpa minkä reitin hyvänsä, lentoliput on syytä varata jo useita kuukausia ennen matkaa, niin varmistat itsellesi halvat lennot Wieniin.

Wienin lentokentällä

Wienin kansainväliseltä lentoasemalta pääsee siirtymään kätevästi keskustaan useilla tavoilla. Jos haluat vuokrata auton Wienissä, se onnistuu suoraan lentoasemalta. Lentoasemalla on selkeät opasteet autonvuokrauspisteeseen. Taksit löytyvät aivan tulohallin ulkopuolelta. Myös bussien lähtölaiturit löytyvät sieltä. Lentoasemalta kulkee kolme bussireittiä eri puolille Wieniä. Nopein vaihtoehto on lentokenttäjuna, joka kulkee suoraan Wienin keskustaan, mutta se on bussimatkaa kalliimpi valinta. Voit kulkea keskustaan myös S7-junalla, joka pysähtyy lentokenttäjunan tavoin Wien Mitte -asemalla ja sen lisäksi myös useilla muilla asemilla.

Nähtävää ja koettavaa Wienissä

Wien tunnetaan kuninkaallisten kaupunkina, josta on hallinnoitu laajoja Itä-Euroopan alueita. Tämän ansiosta Wien on täynnä loisteliaita palatseja, tyylikkäitä bulevardeja ja upeita puistoja ja puutarhoja. Historiastaan huolimatta on Wien on eläväinen ja kosmopoliittinen kaupunki, jossa historia on kuitenkin vahvasti läsnä modernin kaupunkielämän rinnalla. Keskustan eli Innere Stadtin lisäksi matkailijan kannattaa tutustua myös muihin Wienin kaupunginosiin, kuten Neubauhun, Mariahilfiin, Leopoldstadtiin ja Wiedeniin. Tutustumisen arvoisia kohteita kaupunkialueella ja sen liepeillä ovat muun muassa kolme keisarillista linnaa, Hofburg, Schönbrunn ja Belvedere. Jos matkasi ajoittuu kesäaikaan, vuokraa auto ja lähde tutustumaan Itävallan kauniiseen maaseutuun.

Wien eri vuodenaikoihin

Kun suunnittelet matkaa ja haluat päästä halvalla Wieniin, sinun kannattaa miettiä, mitä lomaltasi odotat ja valita matkustusajankohta sen mukaan. Ruuhkia välttävät lähtevät matkaan mieluiten keväällä tai syksyllä. Talven raikkaudesta pitävät lähtevät joulunaikaan lennolle Wieniin nauttiakseen tunnelmallisten joulutorien ilmapiiristä. Matkan ajankohtaa valitessa kulttuurin ystävien kannattaa ottaa huomioon, että Wienin kulttuuritarjonta on parhaimmillaan syyskuusta kesäkuuhun. Heinä-elokuussa kulttuuriväki hiljenee kesän viettoon. Valitse haluamasi matkustusajankohta ja varaa lennot Wieniin hyvissä ajoin.

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Wien?

✔️ Lennot kohteeseen Wien maksavat yleensä 156 €–179 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Wien, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 87 €. Halpaa lentoa kohteeseen Wien etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Wien?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Wien on maaliskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Wien?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Wien helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Wien saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Wien?

✔️ Voit muuttaa kohteen Wien lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Wien?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Wien helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Wien lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Wien, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Finnair, Air Baltic, Austrian Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, KLM. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Wien Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiVIE
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötFinnair, Air Baltic, Austrian Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, KLM
Halvin lento156 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Wien?

Finnair, Air Baltic, Austrian Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, KLM

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Wien vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.