Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
20.9. - 22.9.
Ensi viikonloppuna
27.9. - 29.9.

Suosituimmat Hammersmith hotellit

Hammersmith – Colwith Rd Hae hinnat
Hammersmith – Colwith Rd

Hammersmith – Colwith Rd

90 Colwith Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hammersmith – Colwith Rd sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Olympia Black Square Collection Hae hinnat
  Olympia Black Square Collection

  Olympia Black Square Collection

  25 Sinclair Road, Brook Green, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Olympia Black Square Collection sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   St Paul Hotel 119 €
   St Paul Hotel

   St Paul Hotel

   153 Hammersmith Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    St Paul Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1884 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 35 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

    Golden Strand Hotel 93 €
    Golden Strand Hotel

    Golden Strand Hotel

    85 Shepherds Bush Road, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Golden Strand Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja jääkaapit.

     Pearl Hotel London Hae hinnat
     Pearl Hotel London

     Pearl Hotel London

     49 Shepherds Bush Road, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pearl Hotel London on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

      Aviva Studio Apartments Hae hinnat
      Aviva Studio Apartments

      Aviva Studio Apartments

      42 Glenthorne Road, Lontoo, Englanti
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Aviva Studio Apartments on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden majatalossa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       Novotel London West 124 €
       Novotel London West

       Novotel London West

       1 Shortlands, Hammersmith, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Novotel London West on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 630 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

        Seraphine Hammersmith Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western 71 €
        Seraphine Hammersmith Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

        Seraphine Hammersmith Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

        84 King Street, Hammersmith, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Seraphine Hammersmith Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 62 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Viimeksi varatut Hammersmith Hotellit

         Viimeisimmät Hammersmith hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.