Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.2. - 1.3.
Ensi viikonloppuna
6.3. - 8.3.

Suosituimmat Hammersmith hotellit

Hae hinnat
Hammersmith – Colwith Rd

Hammersmith – Colwith Rd

4.0 kautta 5.0 90 Colwith Road, Lontoo, Englanti
Hammersmith – Colwith Rd sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kensington High Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Olympia Black Square Collection

Olympia Black Square Collection

4.0 kautta 5.0 25 Sinclair Road, Brook Green, Lontoo, Englanti
Olympia Black Square Collection sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Kensington High Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
177 €
St Paul's Hotel

St Paul's Hotel

4.0 kautta 5.0 153 Hammersmith Road, Lontoo, Englanti
St Paul's Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1884 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 35 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
Hae hinnat
Golden Strand Hotel

Golden Strand Hotel

3.0 kautta 5.0 85 Shepherds Bush Road, Lontoo, Englanti
Golden Strand Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield London. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Pearl Hotel London

Pearl Hotel London

3.0 kautta 5.0 49 Shepherds Bush Road, Lontoo, Englanti
Pearl Hotel London on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westfield London. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Aviva Studio Apartments

Aviva Studio Apartments

2.0 kautta 5.0 42 Glenthorne Road, Lontoo, Englanti
Aviva Studio Apartments on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden majatalossa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
123 €
Novotel London West

Novotel London West

4.0 kautta 5.0 1 Shortlands, Hammersmith, Lontoo, Englanti
Novotel London West on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 630 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
69 €
Seraphine Hammersmith Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

Seraphine Hammersmith Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

4.0 kautta 5.0 84 King Street, Hammersmith, Lontoo, Englanti
Seraphine Hammersmith Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eventim Apollo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 62 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Viimeisimmät Hammersmith hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.