Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Clara de Asis Convent. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi yökerhon. Huoneisto tarjoaa television.

  • Ilmastoitu huoneiston, jossa asiakkaille on tarjolla televisio
  • Sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta Santa Clara de Asis Convent ja 5 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta Casa Natal de Jose Marti

Huoneisto

Sänkyjen määrä 1 täysikokoinen sänky Huoneessa yöpyvien maksimimäärä 2 maks.

Lisätietoja hotellista Apartment Mary - Old Havana Vacation Rentals

Sijainti Havana, Province of Havana 10100

Lisätietoja majoitusliikkeestä

Tämä huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön yökerhon. Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Tämä 3 tähden huoneisto on savuton.

  • Yökerho
  • Savuton hotelli

Huoneen palvelut/mukavuudet

Huoneissa on ilmastointi.

  • Erillinen makuuhuone
  • Televisio
  • Huoneessa tarjottava lastenhoitopalvelu (lisämaksusta)
  • Ilmastointi

Hotellin käytännöt

Lähtöpäivä

  • Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

url importing http://www.ebookers.fi/Havanna-Hotels-Apartment-Mary---Old-Havana-Vacation-Rentals.h52757759-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Havanna-Hotels-Apartment-Mary---Old-Havana-Vacation-Rentals.h52757759-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Havanna-Hotels-Apartment-Mary---Old-Havana-Vacation-Rentals.h52757759-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.