Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Sveitsi

Radisson Blu Hotel Zurich Airport 147 €
Radisson Blu Hotel Zurich Airport

Radisson Blu Hotel Zurich Airport

Zurich Airport, Kloten, ZH
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Radisson Blu Hotel Zurich Airport on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Glattin ostoskeskus sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 330 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Radisson Hotel Zurich Airport 81 €
  Radisson Hotel Zurich Airport

  Radisson Hotel Zurich Airport

  Flughofstrasse 75, Ruemlang, ZH
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Radisson Hotel Zurich Airport on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kart-Bahn Zürich-Rümlang. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 211 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

   citizenM Zürich 123 €
   citizenM Zürich

   citizenM Zürich

   Talacker 42, Zürich
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    CitizenM Zürich sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahnhofstrasse (ostoskatu). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.

    Movenpick Hotel Zuerich-Airport 109 €
    Movenpick Hotel Zuerich-Airport

    Movenpick Hotel Zuerich-Airport

    Walter Mittelholzerstrasse 8, Glattbrugg, Opfikon, ZH
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Movenpick Hotel Zuerich-Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Glattin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 333 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Holiday Inn Express Zurich Airport 73 €
     Holiday Inn Express Zurich Airport

     Holiday Inn Express Zurich Airport

     Hofwisenstrasse 30, Ruemlang, ZH
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Holiday Inn Express Zurich Airport on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kart-Bahn Zürich-Rümlang. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 163 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      ibis budget Zurich Airport 64 €
      ibis budget Zurich Airport

      ibis budget Zurich Airport

      Flughofstrasse 45, Glattbrugg, Opfikon
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ibis budget Zurich Airport on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Glattin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kahvila. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 1 tähden hotellissa on 238 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

       Hotel Welcome Inn Zurich Airport 78 €
       Hotel Welcome Inn Zurich Airport

       Hotel Welcome Inn Zurich Airport

       Holbergstrasse 1, Kloten, ZH
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel Welcome Inn Zurich Airport on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Glattin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 98 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Hotel Villa Honegg
        Hotel Villa Honegg

        Hotel Villa Honegg

        Honegg, Ennetbuergen, NW
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Villa Honegg on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hammetschwand Lift (hissi). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 5 tähden hotellissa on 23 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut lanait.

         Ameron Luzern Hotel Flora 117 €
         Ameron Luzern Hotel Flora

         Ameron Luzern Hotel Flora

         Seidenhofstrasse 5, Luzern, LU
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Ameron Luzern Hotel Flora on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 161 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Hotel N'vY 145 €
          Hotel N'vY

          Hotel N'vY

          Rue de Richemont 18, Geneve, GE
            
           4.5 kautta 5.0 Tähteä

           Hotel N'vY on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc Mon Repos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 150 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           H+ Hotel Zürich 95 €
           H+ Hotel Zürich

           H+ Hotel Zürich

           Badenerstrasse 537, Zürich, ZH
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            H+ Hotel Zürich on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Letzigrund-stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 161 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

            Apart-Hotel Zurich Airport 82 €
            Apart-Hotel Zurich Airport

            Apart-Hotel Zurich Airport

            Hohenbuehlstrasse 1, Opfikon, ZH
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Apart-Hotel Zurich Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Glattin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 67 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Sveitsi

             Kohteessa Sveitsi löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Sveitsi hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Sveitsi

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Sveitsi etukäteen. Lennot kohteeseen Sveitsi löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Sveitsi

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Sveitsi riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Sveitsi, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Sveitsi

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Sveitsi

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.