Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Sveitsi

Radisson Blu Hotel Zurich Airport 156 €
Radisson Blu Hotel Zurich Airport

Radisson Blu Hotel Zurich Airport

Zurich Airport, Kloten, ZH
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Radisson Blu Hotel Zurich Airport on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Glattin ostoskeskus sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 330 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Radisson Hotel Zurich Airport 82 €
  Radisson Hotel Zurich Airport

  Radisson Hotel Zurich Airport

  Flughofstrasse 75, Ruemlang, ZH
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Radisson Hotel Zurich Airport on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kart-Bahn Zürich-Rümlang. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 211 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

   citizenM Zürich 172 €
   citizenM Zürich

   citizenM Zürich

   Talacker 42, Zürich
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    CitizenM Zürich sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahnhofstrasse (ostoskatu). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä hotellissa on 160 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi tablettitietokoneen ja älytelevision.

    Apart-Hotel Zurich Airport 74 €
    Apart-Hotel Zurich Airport

    Apart-Hotel Zurich Airport

    Hohenbuehlstrasse 1, Opfikon, ZH
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Apart-Hotel Zurich Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Glattin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 67 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

     ibis budget Zurich Airport 63 €
     ibis budget Zurich Airport

     ibis budget Zurich Airport

     Flughofstrasse 45, Glattbrugg, Opfikon
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ibis budget Zurich Airport on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Glattin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kahvila. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 1 tähden hotellissa on 238 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

      Nash Suites Hotel 93 €
      Nash Suites Hotel

      Nash Suites Hotel

      Avenue Louis Casai 88, Meyrin
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nash Suites Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palexpo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

       Hotel N'vY 153 €
       Hotel N'vY

       Hotel N'vY

       Rue de Richemont 18, Geneve, GE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel N'vY on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc Mon Repos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 150 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Movenpick Hotel Zuerich-Airport 110 €
        Movenpick Hotel Zuerich-Airport

        Movenpick Hotel Zuerich-Airport

        Walter Mittelholzerstrasse 8, Glattbrugg, Opfikon, ZH
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Movenpick Hotel Zuerich-Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Glattin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 333 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Crowne Plaza Zürich 90 €
         Crowne Plaza Zürich

         Crowne Plaza Zürich

         420 Badenerstrasse, Zürich, ZH
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Crowne Plaza Zürich on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Letzigrund-stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 365 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

          Astoria Lucerne 125 €
          Astoria Lucerne

          Astoria Lucerne

          Pilatusstrasse 29, Luzern
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Astoria Lucerne on saanut mahtavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 4 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 252 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

           Ameron Luzern Hotel Flora 143 €
           Ameron Luzern Hotel Flora

           Ameron Luzern Hotel Flora

           Seidenhofstrasse 5, Luzern, LU
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Ameron Luzern Hotel Flora on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 161 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

            Dorint Airport-Hotel Zürich 119 €
            Dorint Airport-Hotel Zürich

            Dorint Airport-Hotel Zürich

            Riethofstrasse 40, Glattbrugg, Opfikon, ZH
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Dorint Airport-Hotel Zürich on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Glattin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 235 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Sveitsi

             Kohteessa Sveitsi löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Sveitsi hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Sveitsi

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Sveitsi etukäteen. Lennot kohteeseen Sveitsi löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Sveitsi

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Sveitsi riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Sveitsi, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Sveitsi

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Sveitsi

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.