Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Katso hotellien hinnat kohteessa Sveitsi

Suosituimmat hotellit Sveitsi

100 €
Hotel Admiral

Hotel Admiral

4.0 kautta 5.0 Via Geretta 15, Lugano, Paradiso, TI
Hotel Admiral on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kattoterassin. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 96 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
166 €
Radisson Blu Hotel Zurich Airport

Radisson Blu Hotel Zurich Airport

4.5 kautta 5.0 Zurich Airport, Kloten, ZH
Radisson Blu Hotel Zurich Airport on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Hallenstadion sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja konferenssikeskuksen. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 330 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
169 €
H4 Hotel Arcadia Locarno

H4 Hotel Arcadia Locarno

4.0 kautta 5.0 Lungolago G. Motta, Locarno, TI
H4 Hotel Arcadia Locarno on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Grande (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 91 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
167 €
Hotel City Locarno, Design & Hospitality

Hotel City Locarno, Design & Hospitality

3.0 kautta 5.0 Via Giuseppe Cattori 4, Locarno
Hotel City Locarno, Design & Hospitality on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Grande (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
157 €
Hotel Des Balances

Hotel Des Balances

4.0 kautta 5.0 Weinmarkt, Luzern, LU
Hotel Des Balances on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 56 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
106 €
Hyperion Hotel Basel

Hyperion Hotel Basel

4.0 kautta 5.0 Messeplatz 12, Basel, BS
Hyperion Hotel Basel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Congress Center Basel (kongressikeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 224 huonetta 31 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
102 €
Kameha Grand Zurich, Autograph Collection

Kameha Grand Zurich, Autograph Collection

5.0 kautta 5.0 Dufaux Strasse 1, Opfikon, ZH
Kameha Grand Zurich, Autograph Collection on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hallenstadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 245 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
127 €
Hotel DU LAC Locarno

Hotel DU LAC Locarno

3.0 kautta 5.0 Via Ramogna 3, Locarno, Ti
Hotel DU LAC Locarno on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Grande (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
129 €
citizenM Zürich

citizenM Zürich

4.0 kautta 5.0 Talacker 42, Zürich
CitizenM Zürich on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahnhofstrasse (ostoskatu). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.
190 €
Best Western Premier Hotel Beaulac

Best Western Premier Hotel Beaulac

4.0 kautta 5.0 Esplanade Léopold-Robert 2, Neuchâtel, NE
Best Western Premier Hotel Beaulac on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Theatre du Passage. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 96 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
171 €
Suitenhotel Parco Paradiso

Suitenhotel Parco Paradiso

4.0 kautta 5.0 Via Carona 27, Paradiso, TI
Suitenhotel Parco Paradiso on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luganojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 65 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
222 €
La Palma au Lac

La Palma au Lac

4.0 kautta 5.0 Viale Verbano 29, Muralto, TI
La Palma au Lac on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Grande (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 68 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
145 €
Ameron Luzern Hotel Flora

Ameron Luzern Hotel Flora

4.0 kautta 5.0 Seidenhofstrasse 5, Luzern, LU
Ameron Luzern Hotel Flora on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 161 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
137 €
Hard Rock Hotel Davos

Hard Rock Hotel Davos

4.0 kautta 5.0 Tobelmühlestrasse 2, Davos, GR
Hard Rock Hotel Davos on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Klosters. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
74 €
Hotel Polo

Hotel Polo

3.0 kautta 5.0 Via Buonamano 7, Ascona
Hotel Polo sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Falconeria Locarnon eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 38 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.