Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Lavreotiki

110 €
MET34 Athens

MET34 Athens

4.0 kautta 5.0 9 Petraki St., Ateena, Attiki
MET34 Athens on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sýntagma. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
60 €
Apartments Tina

Apartments Tina

3.5 kautta 5.0 Agrafon 18, Neapoli Spata, Spata-Artemida
Apartments Tina sijaitsee lähellä kohdetta Rafinan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
42 €
Athens Studios

Athens Studios

4.0 kautta 5.0 3A Veikou St, Makrigyianni, Ateena, Attiki
Athens Studios on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 34 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
51 €
Acropolis Stay

Acropolis Stay

2.5 kautta 5.0 Spirou Donta 3, Ateena
Acropolis Stay on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis-museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja lauttaterminaalikuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1963 rakennetussa 2,5 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
130 €
AVA Hotel & Suites

AVA Hotel & Suites

4.0 kautta 5.0 9-11 Lyssikratous Street, Plaka, Ateena, Attiki
AVA Hotel & Suites on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
68 €
K29 Hotel

K29 Hotel

3.5 kautta 5.0 Agiou Konstantinou 29, Ateena
K29 Hotel on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 29 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
35 €
Homely Apartments by Athens Stay

Homely Apartments by Athens Stay

3.5 kautta 5.0 26 Viktoros Ougko, Ateena
Homely Apartments by Athens Stay sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 23 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
43 €
Caravel Voyage Suites by Living-Space.gr

Caravel Voyage Suites by Living-Space.gr

3.5 kautta 5.0 1 Kolofontos, Kaisariani
Caravel Voyage Suites by Living-Space.gr sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan kansallisgalleria. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
45 €
Keramos Athens

Keramos Athens

2.5 kautta 5.0 48 Mikalis, Ateena
Keramos Athens on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Technopolis. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1938 rakennetussa 2,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Lavreotiki

Näytä kaikki 4 614 majoitusliikettä kohteessa Lavreotiki
Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort Hae hinnat
Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort

Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort

67 Km Athens Sounio Road, Lavreotiki, Attiki
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Poseidonin temppeli on 4,4 kilometrin ja Lavrion satama on 11,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Glyfadan uimaranta ja Kavouri Beach (ranta) ovat myös 52 kilometrin päässä.

  NJ Apart Hotel 79 €
  NJ Apart Hotel

  NJ Apart Hotel

  Kissopoulou 4, Lavrio, Lavreotiki, Attiki
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Lavrion mineraloginen museo ja Lavrionin arkeologinen museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lavrion satama ja Lavrionin teknologinen kulttuuripuisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Nikolakakis Rooms Lavrio 65 €
   Nikolakakis Rooms Lavrio

   Nikolakakis Rooms Lavrio

   29 Konstantinou Plioni, Lavreotiki
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lavrion satama on 0,3 kilometrin ja Poseidonin temppeli on 9,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kean satama ja Factory Outlet Airport ovat myös 40 kilometrin päässä.

    Aegeon Beach Hotel Hae hinnat
    Aegeon Beach Hotel

    Aegeon Beach Hotel

    68Km Athens - Sounio Avenue, Sounio, Lavreotiki, Attiki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Poseidonin temppeli on 2 kilometrin ja Lavrion satama on 8,8 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Glyfadan uimaranta ja Kavouri Beach (ranta) ovat myös 52 kilometrin päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.