Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Madrid

86 €
SmartRental Collection Gran Via Capital

SmartRental Collection Gran Via Capital

4.0 kautta 5.0 Gran Via 48, Madrid, Madrid
SmartRental Collection Gran Via Capital on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kattoterassin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 97 huoneistoa 12 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Residencia Universitaria Claudio Coello

Residencia Universitaria Claudio Coello

3.0 kautta 5.0 C/ Claudio Coello, 141, Esquina C/ General Oraa, Madrid
Residencia Universitaria Claudio Coello on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 3 tähden residenssissä on 277 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
71 €
Apartamentos Matute 11

Apartamentos Matute 11

4.0 kautta 5.0 Plaza de Matute 11, Madrid, Madrid
Apartamentos Matute 11 on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
99 €
60 Balconies Recoletos

60 Balconies Recoletos

4.0 kautta 5.0 Calle del Almirante 17, Madrid
60 Balconies Recoletos on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
97 €
60 Balconies Urban Stay

60 Balconies Urban Stay

3.5 kautta 5.0 Plaza del Emperador Carlos V, 11, Madrid, Madrid
60 Balconies Urban Stay on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
MAGIC-HOME

MAGIC-HOME

3.0 kautta 5.0 Calle Suerte del Palomar 114, Manzanares el Real, Madrid
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Karting Soto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
27 €
Apartamentos Mayor Centro

Apartamentos Mayor Centro

3.0 kautta 5.0 Esparteros 6, 1, Madrid
Apartamentos Mayor Centro on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
38 €
Bungalows Camping Alpha Madrid

Bungalows Camping Alpha Madrid

1.0 kautta 5.0 C CALIDAD , 1, POLIGONO LOS OLIVOS, Getafe
Bungalows Camping Alpha Madrid on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta The Magic Box. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 1 tähden leirintäalueessa on 65 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat taulutelevisiot ja Wi-Fi-yhteyden.
64 €
VP El Madroño

VP El Madroño

3.5 kautta 5.0 C/ General Díaz Porlier 101, Madrid, Madrid
VP El Madroño on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Buen Retiron puisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, business center ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 66 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
60 €
Arenal Suites Gran Vía

Arenal Suites Gran Vía

4.0 kautta 5.0 Silva 14, Planta 1, Madrid
Arenal Suites Gran Vía on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
70 €
Arenal Suites

Arenal Suites

4.0 kautta 5.0 Calle Arenal 8, 3ª Planta, Madrid
Arenal Suites on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
62 €
Espahotel Plaza Basílica

Espahotel Plaza Basílica

3.0 kautta 5.0 Aviador Zorita, 27-31, Madrid, Madrid
Espahotel Plaza Basílica on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelu. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 80 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
51 €
Minas Central Suites

Minas Central Suites

3.0 kautta 5.0 Calle Minas 5, Madrid, Madrid
Minas Central Suites on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Alterhome Apartments Plaza España I

Alterhome Apartments Plaza España I

3.5 kautta 5.0 Calle de los Reyes, 11 1º A, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
40 €
Apartamento Malasaña Acuerdo

Apartamento Malasaña Acuerdo

3.0 kautta 5.0 Calle San Hermenegildo, 24, 1A, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Chalet piscina privada Navacerrada

Chalet piscina privada Navacerrada

3.0 kautta 5.0 Calle Linar 13, Navacerrada, Madrid
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Puerto de Navacerrada -hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden loma-asunnossa on 4 kotia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
73 €
SmartRental Madrid Gran Via Apartments

SmartRental Madrid Gran Via Apartments

3.5 kautta 5.0 Calle Gran Vía 67, Madrid
SmartRental Madrid Gran Via Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Mante House - Malasaña

Mante House - Malasaña

3.5 kautta 5.0 Calle del Barco N25, Madrid, Madrid
Mante House - Malasaña on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Lagasca V

Lagasca V

3.0 kautta 5.0 C/ Lagasca, 32, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Buen Retiron puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Uusi! Trendikäs Chueca, 2 Makuuhuonetta, Kotona Madrid 9, Museot, Kuninkaallinen Palatsi, Sol

Uusi! Trendikäs Chueca, 2 Makuuhuonetta, Kotona Madrid 9, Museot, Kuninkaallinen Palatsi, Sol

3 Calle de la Libertad, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Six Rooms

Six Rooms

3.0 kautta 5.0 Calle Relatores, 10, Madrid, Madrid
Six Rooms on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Kohteen Madrid vuokrattavat loma-asunnot

Olit lähdössä sitten pidemmälle tai lyhyemmälle lomalle, varaamalla loma-asunnon kohteessa Madrid koet pian olevasi paikallinen etkä pelkkä turisti. Pääset kirjaimellisesti asettumaan taloksi, kun purat tavarasi loma-asuntoosi, huoneistoon tai huvilaasi. Taloksi asettumisen jälkeen pääset rentoutumaan omassa makuuhuoneessa tai olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa, täysin varustellussa keittiössä milloin haluat.

Kahviloissa ja ravintoloissa notkuminen syö helposti ison osan matkabudjetista, joka riittää paljon pidemmälle, kun pääset tekemään ruoat itse omassa keittiössäsi. isäksi pääset tutustumaan kohteen Madrid ruokakauppojen ja markkinoiden tarjontaan suoralta kädeltä. Rahasta puheen ollen, säästät myös päivähinnoissa, sillä majoittuminen tilavassa loma-asunnossa kohteessa Madrid tulee nopeasti hotellihuonetta edullisemmiksi. 

Vuokrattavan loma-asunnon oma rauha ja yksityisyys ovat korvaamattomia, ja tarjoavat vapauden nauttia lomasta omaan tahtiin. Voit nukkua niin pitkään kuin haluat ja syödä aamiaista oman keittiöpöytäsi ääressä samalla kun suunnittelet päivän aktiviteetteja. Jos jalkasi väsyvät pitkän päivän päätteeksi, voit aina palata asunnon rauhaan ja pistää pitkäksi sohvalle tai ottaa nokoset sängyssä, jotta voit lähteä virkeänä ja reippaana illan rientoihin.

Kätevyys on yksi parhaimpia syitä varata unelmiesi loma-asunto ebookersilta. Helppokäyttöiset työkalumme auttavat sinua löytämään kaikenlaisia loma-asuntoja kohteesta Madrid, aina tyylikkään romanttisista ja moderneista lomahuoneistoista isompiin, nähtävyyksien lähistöllä sijaitseviin perhemajoituksiin, joihin mahtuu vaikka koko klaani.
Voit myös hakea kohteen Madrid loma-asunnot sijainnin perusteella etsimällä niitä kartasta siltä alueelta, jonne haluat majoittua. Tällä tavalla et eksy liian kauas kaipaamiltasi kulttuurinähtävyyksiltä, ostosalueilta tai ravintolakortteleilta.

Syötä hakukoneeseen siis vain haluamasi matkapäivät, valitse sopivin vapaana olevista loma-asunnoista kohteessa Madrid, ja valmistaudu matkaan!

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.