Pääosion alkuosa

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

ebookers ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Kartta

Loma-asunto Maltalla tuo ritareiden salaisuudet ja turkoosit poukamat lähellesi

Malta on upea sekoitus kauneutta ja kulttuuria, ja sen historia ulottuu aina neoliittiselle ajalle saakka. Kiviset temppelit seisovat kuin vuosisatojen takaiset haamut, ja turkoosina läiskyvien aaltojen yllä piirtyvät Johanniittain ritarikunnan rakentamat rantatornit. Häikäisevän upea pääkaupunki Valletta on yksi Unescon maailmanperintökohteista, ja maisemaa sen kivisten katujen yllä hallitsee kaupungin valtava katedraali. Kaupungit Maltalla ovat muinaisten kujien muodostamia sokkeloita koristeellisine käytävineen ja roomalaisine huviloineen. Saarelta löytyy kuitenkin myös vilkkaita lomakyliä, joissa kiviset rannat on täytetty aurinkovarjoilla, ylelliset huvilat kököttävät kallioilla ja sukeltajat lipuvat sinisiin aaltoihin luolia tutkimaan. Tämä saarivaltio on todella ainutlaatuinen.

Miksi vuokrata loma-asunto Maltalla ebookersin kautta?

Loma-asunto antaa sinulle mahdollisuuden nauttia Maltasta paikalliseen tapaan. Et ole riippuvainen aamiaisaikatauluista, eikä hotellin aulan ihmisvilinä häiritse sinua, vaan voit tutustua upeaan saareen aivan omaan tahtiisi. Useissa Maltan loma-asunnoissa on lisäksi oma ajotie ja tilaa vuokra-autolle, mikä moninkertaistaa lomaohjelmasi mahdollisuudet. Kun olet saanut kylliksesi kiertoajeluista Vallettan maailmanperintökohteille, pohjoisrannikon kätkettyjen luolien etsimisestä tai tinkimisestä Marsaxlokkin kalastajakylässä, voit vetäytyä oman, tilavan Maltan loma-asunnon rauhaan.

Parhaat aktiviteetit Maltalla

Maltassa viehättää eniten sen arvoituksellisuus. Vallettassa Pyhän Johanneksen katedraali ja Suurmestarin palatsi suorastaan tihkuvat keskiajan salaperäisyyttä. Gozon takamaat puolestaan tarjoavat ihmeteltäväksi muinaisjäänteitä, niistä mainittavimpana Ggantijan megaliittinen temppeli. Mutta se historiasta, hiekkarannat kutsuvat. Pohjoisella Maltalla hohtaa Golden Bay. Etelässä puolestaan välkehtii kristallisen turkoosina luonnon uima-allas St Peter's Pool. Ja lisää rantoja löytyy Bugibbasta. Ihastu Blue Grottoon, siniseen luolaan, tai vietä päiväsi Kemmunan saaren asuttamattomilla rannoilla.

Liikkuminen Maltalla

Paras tapa tutustua Maltan jokaiseen kolkkaan on oma auto. Voit vuokrata auton mistä tahansa suurimmasta kaupungista tai tietenkin jo Vallettan lentoasemalta. Tiet ovat pääosin hyväkuntoisia, ja kun käytössäsi on oma auto, Maltan loma-asuntojen valikoima laajenee ja yhä useampi syrjäinen kylä sekä saaren vähemmän tunnetut osat ovat saavutettavissasi. Laivat kulkevat pääsaaren ja pienen Gozon välillä kesäkuukausina liki tunneittain ja ne lähtevät luoteisrannikolta Cirkewwan satamasta.