Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Memorial

150 €
The Moran CITYCENTRE

The Moran CITYCENTRE

4.0 kautta 5.0 800 Sorella Court, Houston, TX
The Moran CITYCENTRE on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta CityCentre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 244 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja LED-televisiot.
65 €
Hyatt House Houston-West/Energy Corridor

Hyatt House Houston-West/Energy Corridor

3.0 kautta 5.0 15405 Katy Fwy, (Highway 10 West of Addicks), Houston, TX
Hyatt House Houston-West/Energy Corridor on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta TopGolf Houston. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 116 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
223 €
Hotel ZaZa Houston Memorial City

Hotel ZaZa Houston Memorial City

4.0 kautta 5.0 9787 Katy Freeway, Houston, TX
Hotel ZaZa Houston Memorial City on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Memorial City Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4 tähden hotellissa on 159 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
96 €
Homewood Suites by Hilton Houston Memorial

Homewood Suites by Hilton Houston Memorial

3.0 kautta 5.0 9450 Katy Freeway, Houston, TX
Homewood Suites by Hilton Houston Memorial on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Memorial City Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 120 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
46 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Houston West Park 10

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Houston West Park 10

2.5 kautta 5.0 15225 Katy Fwy, Houston, TX
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Houston West Park 10 on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta TopGolf Houston. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 221 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
99 €
Embassy Suites Houston - Energy Corridor

Embassy Suites Houston - Energy Corridor

3.5 kautta 5.0 11730 Katy Freeway, Houston, TX
Embassy Suites Houston - Energy Corridor on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta CityCentre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 216 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
48 €
Holiday Inn Express and Suites HOU I-10 West Energy Corridor

Holiday Inn Express and Suites HOU I-10 West Energy Corridor

2.5 kautta 5.0 12323 Katy Fwy, Houston, TX
Comfort Inn & Suites Houston I-10 West Energy Corridor on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta CityCentre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 115 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
89 €
Home2 Suites by Hilton Houston Energy Corridor

Home2 Suites by Hilton Houston Energy Corridor

2.5 kautta 5.0 1106 Sherwood Forest Street, Houston, TX
Home2 Suites by Hilton Houston Energy Corridor on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta CityCentre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 142 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
70 €
Crowne Plaza Houston Galleria Area

Crowne Plaza Houston Galleria Area

3.5 kautta 5.0 7611 Katy Fwy, Houston, TX
Crowne Plaza Houston Galleria Area on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial City Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 207 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
68 €
Courtyard Houston I-10 West/Energy Corridor

Courtyard Houston I-10 West/Energy Corridor

3.0 kautta 5.0 12401 Katy Freeway, Houston, TX
Courtyard Houston I-10 West/Energy Corridor on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta TopGolf Houston. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 176 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
118 €
The Westin Houston, Memorial City

The Westin Houston, Memorial City

4.0 kautta 5.0 945 Gessner Rd, Houston, TX
The Westin Houston, Memorial City on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Memorial City Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 289 huonetta 22 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja syvät kylpyammeet.
54 €
Extended Stay America - Houston - I-10 West - CityCentre

Extended Stay America - Houston - I-10 West - CityCentre

2.5 kautta 5.0 11175 Katy Fwy, Houston, TX
Extended Stay America - Houston - I-10 West - CityCentre on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta CityCentre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 110 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
67 €
Hampton Inn Houston I-10W/Energy Corridor

Hampton Inn Houston I-10W/Energy Corridor

2.5 kautta 5.0 11333 Katy Freeway, Houston, TX
Hampton Inn Houston I-10W/Energy Corridor on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta CityCentre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 119 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
78 €
Hilton Garden Inn Houston Energy Corridor

Hilton Garden Inn Houston Energy Corridor

3.0 kautta 5.0 12245 Katy Fwy, Houston, TX
Hilton Garden Inn Houston Energy Corridor on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Lakeside Country Club. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 190 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
38 €
OYO Hotel Houston Katy Freeway

OYO Hotel Houston Katy Freeway

2.5 kautta 5.0 14833 Katy Fwy, Houston, TX
OYO Hotel Houston Katy Freeway on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta TopGolf Houston. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden motellissa on 135 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Majoitus kohteessa Memorial

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Memorial, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Memorial hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Memorial suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Memorial

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Memorial. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Memorial on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Memorial ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Memorial

Kohteessa Memorial riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Memorial parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Memorial.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.