Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Minsk

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Minsk
35 €
Aqua-Minsk Hotel

Aqua-Minsk Hotel

3.5 kautta 5.0 118 Pobeditelea Avenue, Tsentralny Raion, Minsk
3/5
(2 arvostelua)
Minskae Mora (järvi) on 2,6 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huoneistohotellista. Suuren isänmaallisen sodan museo ja Valko-Venäjän valtionsirkus sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Dinamo-stadion ja Kyynelten saari ovat myös 15 kilometrin päässä.
Arvosteltu 10.6.2019

Very hot outside 32c and you cannot turn off the heating in the bathroom!! Booked twin bed room for myself and my son, now these beds are so small I wouldn’t recommend doing this again.. very disappointing to be honest. Would be better to spend more money on a better hotel..

20 €
SutkiMinsk Apartment

SutkiMinsk Apartment

3.5 kautta 5.0 Nezavisimosti 35, Marksa 20, Minsk
4/5
(1 arvostelua)
Voiton aukio ja Gorkin puisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Valko-Venäjän valtionsirkus ja Yakub Kolas -aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 23.4.2019

The flat was in excellent location. Also the condition on the apartment was good, allthought there were no shampoo, conditioner etc which were in the advertisement and the apartment was clean enough, nyt not in excellent shape.

1,112 €
Villa HomeMinsk

Villa HomeMinsk

5.0 kautta 5.0 Kamennaya Gorka, Sadovaya 26, Minsk, Minsk
Minskae Mora (järvi) on 4,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan huvilasta. Waterpark Lebyazhy -vesipuisto ja Kyynelten saari sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Suuren isänmaallisen sodan museo ja Valko-Venäjän valtionsirkus ovat myös 20 kilometrin päässä.
Royal apartments Minsk

Royal apartments Minsk

3.5 kautta 5.0 Lenina Street 11, Leninsky District, Minsk
5/5
(1 arvostelua)
The National Art Museum of the Republic of Belarus, Tasavallan palatsi ja Dinamo-stadion sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Gorkin puisto ja Pyhän hengen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.
36 €
Apartments in Nemiga

Apartments in Nemiga

3.0 kautta 5.0 Nemiga, Minsk, Minsk
Minskin kaupungintalo ja Pyhän Neitsyt Marian katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. GUM-tavaratalo ja Pyhän hengen katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.
HOME APART Storozhovskaya 8 street

HOME APART Storozhovskaya 8 street

3.5 kautta 5.0 Storozhovskaya street 8, Minsk
GUM-tavaratalo, Kilometre Zero ja The National Art Museum of the Republic of Belarus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Valtion akateeminen Janka Kupala -teatteri ja Tasavallan palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.
22 €
iRent.by Nemiga

iRent.by Nemiga

Myasnikova st. 34, Minsk
Valko-Venäjän elokuvahistorian museo ja Pyhien Simonin ja Helenan kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Valko-Venäjän valtionyliopisto ja Pyhän Neitsyt Marian katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.
Apartments Victory Square

Apartments Victory Square

4.0 kautta 5.0 39, Nezavisimosti Avenue, Minsk
4/5
(1 arvostelua)
Voiton aukio, Gorkin puisto ja Yakub Kolas -aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Valko-Venäjän valtionsirkus ja Komarovski-tori ovat myös 2 kilometrin päässä.
Arvosteltu 10.7.2019

Sijainti ok, ei kuitenkaan siinä osoitteessa missä luvattiin .mutta samalla alueella .Hissiä ei talossa ollut( 4 kerros) Sisään kirjautuminen hankalaa toimistoon pääsi vain sisäpihan kautta ikkunaan koputtamalla ja oli kaukana majoituspaikasta.( 5km )

iRent.by Yakuba Kolasa sq.

iRent.by Yakuba Kolasa sq.

Gikalo st. 8, Minsk
Yakub Kolas -aukio, Valko-Venäjän valtion teknillinen yliopisto ja Komarovski-tori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Voiton aukio ja Gorkin puisto ovat myös 2 kilometrin päässä.
Apartments Lenina

Apartments Lenina

3.5 kautta 5.0 3, Lenina str., Minsk
GUM-tavaratalo, Minskin kaupungintalo ja Pyhän Neitsyt Marian katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kilometre Zero ja Pyhän hengen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.
StudioMinsk in Historic Centre

StudioMinsk in Historic Centre

3.5 kautta 5.0 Internatsionalnaya Street 17, Minsk
Pyhän Neitsyt Marian katedraali ja Minskin kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Pyhän hengen katedraali ja GUM-tavaratalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.
29 €
Jacuzzi VIP SMART ApartHotel

Jacuzzi VIP SMART ApartHotel

4.0 kautta 5.0 vulica Skryhanava dom 4-D, Minsk
Belarusian State Museum of the History of the Great Patriotic War, Kyynelten saari ja Dreamlandin viihdekeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta huoneistohotellista. Valko-Venäjän valtionsirkus ja Voiton aukio ovat myös 5 kilometrin päässä.
Gorodskoi Val 9/6/heart of the Centre

Gorodskoi Val 9/6/heart of the Centre

GUM-tavaratalo, Kilometre Zero ja The National Art Museum of the Republic of Belarus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Valtion akateeminen Janka Kupala -teatteri ja Tasavallan palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.
2huoneen Huoneisto Lähellä Metroasemaa

2huoneen Huoneisto Lähellä Metroasemaa

Pyhien Simonin ja Helenan kirkko, Valko-Venäjän elokuvahistorian museo ja Valko-Venäjän valtionyliopisto 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. GUM-tavaratalo ja Dinamo-stadion ovat myös 5 kilometrin päässä.
VIP Apartment Minsk

VIP Apartment Minsk

5.0 kautta 5.0 11, Lenina Str., Minsk
5/5
(1 arvostelua)
The National Art Museum of the Republic of Belarus, GUM-tavaratalo ja Valtion akateeminen Janka Kupala -teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Kilometre Zero ja Tasavallan palatsi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 9.5.2018

Great location, nice, clean and big apartment. Corridor is old and dark, but the apartment is great.

, 18

, 18

18 praspiekt Niezaliežnasci, Minsk, Minskaja voblas?
GUM-tavaratalo ja The National Art Museum of the Republic of Belarus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä loma-asunnosta. Valtion akateeminen Janka Kupala -teatteri ja Kilometre Zero ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.
43 €
, 18

, 18

18 praspiekt Niezaliežnasci, Minsk, Minskaja voblas?
GUM-tavaratalo ja The National Art Museum of the Republic of Belarus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Valtion akateeminen Janka Kupala -teatteri ja Kilometre Zero ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.
54 €
MinskLux Apartment Engelsa str. 12

MinskLux Apartment Engelsa str. 12

3.5 kautta 5.0 Engelsa st. 12, Minsk
Valtion akateeminen Janka Kupala -teatteri ja Kilometre Zero sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. GUM-tavaratalo ja The National Art Museum of the Republic of Belarus ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.
HOME APART Komsomolskaya 27

HOME APART Komsomolskaya 27

3.5 kautta 5.0 Komsomolskaya st. 27, Minsk
GUM-tavaratalo ja The National Art Museum of the Republic of Belarus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Dinamo-stadion ja Valtion akateeminen Janka Kupala -teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.
MinskLux Apartments 2 bedrooms on Nezavisimosti ave. 16

MinskLux Apartments 2 bedrooms on Nezavisimosti ave. 16

3.5 kautta 5.0 Nezavisimosti ave. 16, Minsk
GUM-tavaratalo, Valko-Venäjän elokuvahistorian museo ja The National Art Museum of the Republic of Belarus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Pyhien Simonin ja Helenan kirkko ja Valtion akateeminen Janka Kupala -teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Minskin asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.
Kartta

Kohteen Minsk vuokrattavat loma-asunnot

Kun lähdet lomalle kohteeseen Minsk, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huoneistot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

Vuokrattavassa loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asunto kohteessa Minsk alkaa tuntua kodilta saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

Kohteen Minsk loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään lomahuoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista, ja nautit lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan lomallasi omaan asuntoon päivän päätteeksi.

Valinnanvaraa loma-asunnoissa riittää, ja ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja lomahuoneistoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta Minsk helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta Minsk hetkessä.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.