Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Narita

Hae hinnat
APA Hotel Keisei Narita-Ekimae

APA Hotel Keisei Narita-Ekimae

3.0 kautta 5.0 906 Hanasaki-cho, Narita, Chiba-ken
APA Hotel Keisei Narita-Ekimae on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boso no Mura Open Air Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 458 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
64 €
HOTEL MYSTAYS PREMIER Narita

HOTEL MYSTAYS PREMIER Narita

3.5 kautta 5.0 31 Oyama, Narita, Chiba
HOTEL MYSTAYS PREMIER Narita on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sakuranoyaman puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 711 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
56 €
Marroad International Hotel Narita

Marroad International Hotel Narita

3.0 kautta 5.0 763-1 Komaino, Narita, Chiba-ken
Marroad International Hotel Narita on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sakuranoyaman puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 801 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
83 €
Narita Tobu Hotel Airport

Narita Tobu Hotel Airport

3.5 kautta 5.0 320-1 Tokko, Narita, Chiba-ken
Narita Tobu Hotel Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sakuranoyaman puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 baaria. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 484 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
85 €
ANA Crowne Plaza Narita

ANA Crowne Plaza Narita

4.0 kautta 5.0 68 Horinouchi Narita Chiba, Narita, Chiba-ken
ANA Crowne Plaza Narita on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Naritasan Shinshojin temppeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 390 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
72 €
nine hours Narita

nine hours Narita

2.0 kautta 5.0 Narita International Airport Terminal 2, 1-1 Furugome Fukugomeji, Narita, Chiba-ken
Nine hours Narita on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Naritasan Shinshojin temppeli sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden kapselihotellissa on 129 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
46 €
The Hedistar Hotel Narita

The Hedistar Hotel Narita

3.5 kautta 5.0 168-1 Azuma-cho, Narita, Chiba-ken
The Hedistar Hotel Narita on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boso no Mura Open Air Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 245 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
116 €
Hotel Nikko Narita

Hotel Nikko Narita

4.0 kautta 5.0 500 Tokko, Narita, Chiba-ken
Hotel Nikko Narita on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sakura-no-Yama-kukkula. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 685 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
58 €
Toyoko Inn Narita Airport Shinkan

Toyoko Inn Narita Airport Shinkan

3.0 kautta 5.0 560 Tokko, Narita, Chiba
Toyoko Inn Narita Airport Shinkan on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Naritasan Shinshojin temppeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 540 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
78 €
Richmond Hotel Narita

Richmond Hotel Narita

3.5 kautta 5.0 970 Hanasaki-chou, Narita, Chiba-ken
Richmond Hotel Narita on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boso no Mura Open Air Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 205 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Narita Airport Rest House

Narita Airport Rest House

3.0 kautta 5.0 Narita International Airport, Narita, Chiba-ken
Narita Airport Rest House on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Naritasan Shinshojin temppeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 209 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
104 €
Hilton Tokyo Narita Airport

Hilton Tokyo Narita Airport

4.0 kautta 5.0 456 Kosuge, Narita, Chiba-ken
Hilton Tokyo Narita Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Naritasan Shinshojin temppeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 548 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja jääkaapin.
62 €
International Garden Hotel Narita

International Garden Hotel Narita

3.5 kautta 5.0 241-1 Yoshikura, Narita, Chiba-ken
International Garden Hotel Narita on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boso no Mura Open Air Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 463 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
52 €
Narita AIC Airport Hotel

Narita AIC Airport Hotel

2.5 kautta 5.0 1-409, Sanrizukahikarigaoka, Narita, Chiba Prefecture
Narita AIC Airport Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sanrizuka Goryo -tilan muistohalli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 77 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
51 €
Narita View Hotel

Narita View Hotel

3.0 kautta 5.0 Kosuge 700, Narita, Chiba
Narita View Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Naritasan Shinshojin temppeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 489 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Narita

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Narita

Näytä kaikki

Kohteen Narita hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Narita? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 27 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Narita löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Narita, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Narita tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 18 lentokenttähotellia
 • 19 halpaa hotellia
 • 18 lapsiystävällistä hotellia
 • 12 luksushotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Narita


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Narita, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Narita niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Toyoko Inn Narita Kuko
 • Narita Gateway Hotel
 • The Hedistar Hotel Narita

Nämä kohteen Narita hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Nikko Narita
 • Narita Tobu Hotel Airport
 • Mercure Hotel Narita

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Narita pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Hilton Tokyo Narita Airport
 • Narita Tobu Hotel Airport
 • International Garden Hotel Narita

Kohteeseen Narita tutustuminen


Ystävällinen Narita on tunnettu muistomerkeistään, nähtävyyksistään ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Narita ja sen lähellä kuuluu:

 • Sakura-no-Yama-kukkula
 • Naritasan-kalligrafiamuseo
 • Naritasanin puisto
 • Naritasan Shinshojin temppeli
 • Daijion-temppeli
 • Komikado-pyhäkkö
 • Narita Omotesando

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Narita, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Tokio (NRT-Naritan kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Narita?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Narita, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Narita, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 14°C ja öisin 2°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 8 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 24°C päivisin ja 8°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 13 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 29°C ja öisin 18°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 14 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23°C ja 3°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 14 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Narita on 49 cm.

Viimeksi varatut hotellit Narita

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.