Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
10.7. - 12.7.

Suosituimmat Huoneistohotellit Pa Klok

73 €
Patong Heights

Patong Heights

4.5 kautta 5.0 9/2 Muen-Ngern Rd, Patong, Phuket
Patong Heights on saanut hyvää palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
19 €
Ya Nui Resort

Ya Nui Resort

3.0 kautta 5.0 9/25 Moo.6 Soi. Ya Nui, Rawai Beach, Rawai, Phuket
Ya Nui Resort on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rawain ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
40 €
Diamond Resort Phuket

Diamond Resort Phuket

4.0 kautta 5.0
Diamond Resort Phuket on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 150 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
37 €
LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa

LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 97 Muen Ngoen Road, Kathu, Patong, Phuket
LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tri Trangin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 183 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Tantawan Resort and Spa

Villa Tantawan Resort and Spa

5.0 kautta 5.0 37/12 M2, Kamala, Phuket
Villa Tantawan Resort and Spa on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden huoneistohotellissa on 22 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Glam Habitat Hotel

Glam Habitat Hotel

4.5 kautta 5.0 112/39 Moo 3, A. Kathu, Kamala, Phuket
Glam Habitat Hotel on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4,5 tähden huoneistohotellissa on 37 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
80 €
Karon Butterfly Residence

Karon Butterfly Residence

3.5 kautta 5.0 266/2 Patak Road,T. Karon, A. Muang, Karon, Phuket
Karon Butterfly Residence on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 60 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Utopia Kata

Utopia Kata

3.0 kautta 5.0 161/2-6 Soi Koktanod, Karon, Phuket
Utopia Kata on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
BTR Suites Hotel

BTR Suites Hotel

3.5 kautta 5.0 59/201 Moo 7, Rawai, Rawai
BTR Suites Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 26 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.

Suosituimmat hotellit Pa Klok

Näytä kaikki 5 660 majoitusliikettä kohteessa Pa Klok
The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket 170 €
The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket

The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket

   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ao Phang-ngan kansallispuisto on 1,9 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Ao Pon ranta ja Bang Rongin laituri sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Phuketin elefanttien suojelualue ja Cape Yamu ovat myös 25 kilometrin päässä.

  COMO Point Yamu, Phuket Hae hinnat
  COMO Point Yamu, Phuket

  COMO Point Yamu, Phuket

    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cape Yamu on 0,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Phuketin elefanttien suojelualue ja Gibbonien kuntoutusprojekti sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Premium Outlet Phuket ja Khao Phra Thaeon kansallispuisto ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Boutique Resort Private Pool Villa 69 €
   Boutique Resort Private Pool Villa

   Boutique Resort Private Pool Villa

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Phuketin elefanttien suojelualue on 2,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä huvilasta. Bang Paen vesiputous ja Surinin ranta sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Kathun vesiputous ja Phuketin viikonloppumarkkinat ovat myös 25 kilometrin päässä.

    OCEAN STAR Hae hinnat
    OCEAN STAR

    OCEAN STAR

      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Ao Po Grand Marinan huvivenesatama on 3,2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta luksusluokan huvilasta. Bang Rongin laituri ja Cape Yamu sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Royal Phuket Marina ja Mai Khaon ranta ovat myös 25 kilometrin päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.