Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Pa Klok

6th Avenue Surin Beach 25 €
6th Avenue Surin Beach

6th Avenue Surin Beach

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  6th Avenue Surin Beach on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 80 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa 45 €
  LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa

  LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa

  97 Muen Ngoen Road, Kathu, Patong, Phuket
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Merlinin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 183 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   The Nchantra Pool Suite Phuket 75 €
   The Nchantra Pool Suite Phuket

   The Nchantra Pool Suite Phuket

   41/44 Moo 1 Sirey Beach, Muang, Ratsada, Phuket
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    The Nchantra Pool Suite Phuket on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bangkok Hospital Phuket. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden huoneistohotellissa on 53 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Rawai Studio Apartments by PSA 3 €
    Rawai Studio Apartments by PSA

    Rawai Studio Apartments by PSA

    59/118 Moo 7, Soi Sai Yuan 15, Rawai, Phuket
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Rawai Studio Apartments by PSA on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     Marriott's Mai Khao Beach - Phuket 251 €
     Marriott's Mai Khao Beach - Phuket

     Marriott's Mai Khao Beach - Phuket

     234 Thepsasatri road, Talang, Mai Khao, Phuket
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Marriott's Mai Khao Beach - Phuket on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mai Khaon ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 133 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Glam Habitat Hotel 85 €
      Glam Habitat Hotel

      Glam Habitat Hotel

      112/39 Moo 3, A. Kathu, Kamala, Phuket
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Glam Habitat Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4,5 tähden huoneistohotellissa on 37 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

       Patong Studio Apartments Hae hinnat
       Patong Studio Apartments

       Patong Studio Apartments

       47 Rat-U-Thid Road 200, Patong, Phuket
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Patong Studio Apartments on saanut hyvää palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

        Bangtao Beach Garden By Resava Group Hae hinnat
        Bangtao Beach Garden By Resava Group

        Bangtao Beach Garden By Resava Group

          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Diamond Resort Phuket 42 €
         Diamond Resort Phuket

         Diamond Resort Phuket

           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Diamond Resort Phuket on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 150 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          The Suites Apartment & Residence Phuket 37 €
          The Suites Apartment & Residence Phuket

          The Suites Apartment & Residence Phuket

          191/32-35 Ratutid 200 Pee Road, Amphure Kathu, Patong, Phuket
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           The Suites Apartment & Residence Phuket on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Thanon Bangla -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä yökerhon ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           The Regent Phuket Serviced Apartment Kamala Beach 52 €
           The Regent Phuket Serviced Apartment Kamala Beach

           The Regent Phuket Serviced Apartment Kamala Beach

           55 Moo4, Kamala, Phuket
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            The Regent Phuket Serviced Apartment Kamala Beach on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 48 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

            Waterfront Suites Phuket by Centara 63 €
            Waterfront Suites Phuket by Centara

            Waterfront Suites Phuket by Centara

            224/21 Karon Rd, Karon Beach, Karon, Phuket
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Waterfront Suites Phuket by Centara on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 39 huoneistoa 21 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Pa Klok

             Näytä kaikki 5 328 majoitusliikettä kohteessa Pa Klok
             COMO Point Yamu, Phuket 291 €
             COMO Point Yamu, Phuket

             COMO Point Yamu, Phuket

               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Cape Yamu on 0,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Kahden sankarittaren muistomerkki ja Wat Si Sunthonin luostari sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Phuketin elefanttien suojelualue ja Gibbonien kuntoutusprojekti ovat myös 15 kilometrin päässä.

              The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket 229 €
              The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket

              The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket

                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Ao Pon ranta on 4,6 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Bang Rongin laituri ja Phuketin elefanttien suojelualue sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Ao Po Grand Marinan huvivenesatama ja Ao Phang-ngan kansallispuisto ovat myös 20 kilometrin päässä.

               Chandara Villas Resort 93 €
               Chandara Villas Resort

               Chandara Villas Resort

                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Ao Po Grand Marinan huvivenesatama on 0,9 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Bang Rongin laituri ja Bang Paen vesiputous sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Phuketin elefanttien suojelualue ja Ao Phang-ngan kansallispuisto ovat myös 20 kilometrin päässä.

                Supalai Resort And Spa Phuket 63 €
                Supalai Resort And Spa Phuket

                Supalai Resort And Spa Phuket

                  
                 3.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Ao Pon ranta on 3,1 kilometrin ja Ao Po Grand Marinan huvivenesatama on 3,8 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa ostoskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta lomakeskuksesta. Bang Rongin laituri ja Khao Phra Thaeon kansallispuisto ovat myös 10 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.