Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Padborg

84 €
Hotel Flensburg Akademie

Hotel Flensburg Akademie

3.0 kautta 5.0 Jens-Due-Weg 1, Flensburg
Hotel Flensburg Akademie on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phänomenta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kokoushuoneet ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
359 €
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

4.0 kautta 5.0 Fiskenæsvej 2, Grasten
Enjoy Resorts Marina Fiskenæs on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gråstenin linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 156 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
61 €
Limehome Flensburg Holm

Limehome Flensburg Holm

4.0 kautta 5.0 Holm 22, Flensburg
Limehome Flensburg Holm sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nikolaikirche. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Gåsevig Strand Camping

Gåsevig Strand Camping

2.5 kautta 5.0 Gåsevig 19, Haderslev
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Kelstrup Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden mökissä on 2 mökkiä. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
88 €
Naturperlen

Naturperlen

3.0 kautta 5.0 11 Sønder Havvej, Rodekro
Naturperlen tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Fjordhuset

Fjordhuset

5.0 kautta 5.0 Klør-fira 8 A, Broager, Sonderborg
tämä loma-asunto on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flensburg Fjord. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kylpyläpalvelut. Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
Hae hinnat
Møgeltønder Camping & Cottages

Møgeltønder Camping & Cottages

3.0 kautta 5.0 Sønderstrengvej 2, Tonder, TØNDER
Møgeltønder Camping & Cottages sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mogeltonderin kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ulkouima-allas ja kuivapesulapalvelu. Tässä 3 tähden leirintäalueessa on 5 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja lieden.
Hae hinnat
Juwel Feriendorf Glücksburg - Holnis 13

Juwel Feriendorf Glücksburg - Holnis 13

3.0 kautta 5.0 Dreibogen 13, Gluecksburg
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Drein ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden mökissä on 4 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Dybbøl Annex

Dybbøl Annex

3.5 kautta 5.0
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dybbøl Strand. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Puinen Lomamökki 1100 m2 Metsämaan 2 Henkilöä

Puinen Lomamökki 1100 m2 Metsämaan 2 Henkilöä

Østerskovvej 60, Kruså, Etelä-Tanska
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flensburg Fjord. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.
Hae hinnat
Sønderborg City Apartments

Sønderborg City Apartments

3.5 kautta 5.0
Tämä huoneisto on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sonderborg linna (Sonderborg Slot). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa 3 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Huone 4, Stengaard Rooms, Leosalle 15, 6270 Tønder, Tanska

Huone 4, Stengaard Rooms, Leosalle 15, 6270 Tønder, Tanska

15 Leos Alle, VÆRELSE nr. 4, Tonder, Etelä-Tanska
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tonder Kristkirke.
Hae hinnat
Harbour Penthouse

Harbour Penthouse

3.5 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sonderborg linna (Sonderborg Slot). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Ferienwohnung Hansen Uphusum

Ferienwohnung Hansen Uphusum

3.0 kautta 5.0 Ringstraße 42, Uphusum, SH
Ferienwohnung Hansen Uphusum sijaitsee lähellä kohdetta Nolde Museumin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Frigård Camping & Cottages

Frigård Camping & Cottages

2.0 kautta 5.0 Kummelefort 14, Kruså, Jutland
Frigård Camping & Cottages sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flensburg Fjord. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 poreallasta. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 31 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
City Center Luxury Getaway

City Center Luxury Getaway

3.5 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flensburg Fjord. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Strandquartier Solitude

Strandquartier Solitude

4.0 kautta 5.0 Solitüde 8a, Flensburg
Strandquartier Solitude sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Solituden ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Fjordlyst Camping and Cottages

Fjordlyst Camping and Cottages

3.0 kautta 5.0 Sønderskovvej 100, Aabenraa
Tämä mökki on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Brundlundin linna (Brundlund Slot). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden mökissä on 2 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Strandhuset

Strandhuset

3.0 kautta 5.0
Tämä mökki on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flensburg Fjord. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1877 rakennetussa 3 tähden mökissä on 4 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Kaupungin ja Ostseebad Välillä Netflix

Kaupungin ja Ostseebad Välillä Netflix

Habichthof 19, 3. OG, Flensburg, Schleswig-Holstein
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flensburg Fjord. Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Suuri Kapteenin Huvila Aivan Itämerellä / Flensburgin Vuono

Suuri Kapteenin Huvila Aivan Itämerellä / Flensburgin Vuono

Hafendamm 41, Flensburg, Schleswig-Holstein
Tämä loma-asunto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flensburg Fjord. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

Kohteen Padborg vuokrattavat loma-asunnot

Kun lähdet lomalle kohteeseen Padborg, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huoneistot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

Vuokrattavassa loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asunto kohteessa Padborg alkaa tuntua kodilta saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

Kohteen Padborg loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään lomahuoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista, ja nautit lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan lomallasi omaan asuntoon päivän päätteeksi.

Valinnanvaraa loma-asunnoissa riittää, ja ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja lomahuoneistoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta Padborg helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta Padborg hetkessä.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.