Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Roslagen

Biz Apartment Hammarby Sjostad 55 €
Biz Apartment Hammarby Sjostad

Biz Apartment Hammarby Sjostad

Heliosgången 20, Tukholma
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Biz Apartment Hammarby Sjostad on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hammarbybackenin hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 168 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  2Home Hotel Apartments 61 €
  2Home Hotel Apartments

  2Home Hotel Apartments

  Rasundavaegen 175, Solna
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   2Home Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Solna Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 90 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Hamilton Apartments Hotel Danderyd 61 €
   Hamilton Apartments Hotel Danderyd

   Hamilton Apartments Hotel Danderyd

   19 Domherrevägen, Sollentuna, Stockholms län
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Hamilton Apartments Hotel Danderyd on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Täbyn keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 70 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg 62 €
    Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg

    Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg

    Regulatorbron 8, Flemingsberg, Huddinge, Stockholm
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 205 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     The Studio Hotel 57 €
     The Studio Hotel

     The Studio Hotel

     Skalholtsgatan 2, Kista
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      The Studio Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kattoterassin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 160 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

      Niro Hotel Apartments 79 €
      Niro Hotel Apartments

      Niro Hotel Apartments

      Mariebergsgatan, Tukholma
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Niro Hotel Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       ApartDirect Sundbyberg Hae hinnat
       ApartDirect Sundbyberg

       ApartDirect Sundbyberg

       Sturegatan 35, 172 31, Sundbyberg, Stockholm
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        ApartDirect Sundbyberg sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Solvallan ravirata. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 36 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Hoom Home & Hotel 81 €
        Hoom Home & Hotel

        Hoom Home & Hotel

        Bruttovägen 15, Järfälla
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Hoom Home & Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockholm Quality Outlet Barkarby. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 153 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Forenom Aparthotel Stockholm Alvik 79 €
         Forenom Aparthotel Stockholm Alvik

         Forenom Aparthotel Stockholm Alvik

         Vidaengsvaegen 9, Bromma
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Forenom Aparthotel Stockholm Alvik on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bromman golfkerho sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 182 huoneistoa 16 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

          Biz Apartment Solna 64 €
          Biz Apartment Solna

          Biz Apartment Solna

          Huvudstagatan 5, Solna
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Biz Apartment Solna on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Solna Centrumin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 106 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Arkaden Hotel - Long Stay Hae hinnat
           Arkaden Hotel - Long Stay

           Arkaden Hotel - Long Stay

           Nymärstagatan 2, Märsta
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Arkaden Hotel - Long Stay sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Märsta Centrumin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 47 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

            Forenom Aparthotel Stockholm Bromma 88 €
            Forenom Aparthotel Stockholm Bromma

            Forenom Aparthotel Stockholm Bromma

            Voltavägen 2-4, Bromma
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Forenom Aparthotel Stockholm Bromma on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bromma Blocksin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 82 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Roslagen

             Näytä kaikki 125 majoitusliikettä kohteessa Roslagen
             Hotell Norrort 41 €
             Hotell Norrort

             Hotell Norrort

             Fågelsångsvägen 1, Vallentuna
               
              2.5 kautta 5.0 Tähteä

              Täbyn ravirata, Täbyn keskusta ja Stinsenin ostoskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Sollentuna Centrumin ostoskeskus ja Djursholmin linna ovat myös 20 kilometrin päässä. Kragstalundin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bällsta Roslagsbananin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotell Havsbaden i Grisslehamn 149 €
              Hotell Havsbaden i Grisslehamn

              Hotell Havsbaden i Grisslehamn

              Skatuddsvägen 1, Grisslehamn
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Grisslehamnin lauttaterminaali ja Grisslehamns Marina sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rospiggarna Speedway ja Hallstaviks Golfklubb ovat myös 25 kilometrin päässä.

               Waxholms Hotell 142 €
               Waxholms Hotell

               Waxholms Hotell

               Hamngatan 2, Växholm
                 
                3.5 kautta 5.0 Tähteä

                Växholmin linnoitus on 2,6 kilometrin päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Stora Värtan ja Grinda sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Djursholmin linna ja Täbyn ravirata ovat myös 32 kilometrin päässä.

                Kastellet Bed & Breakfast 102 €
                Kastellet Bed & Breakfast

                Kastellet Bed & Breakfast

                Vaxholms Kastell, Växholm
                  
                 2.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Växholmin linnoitus on 0,1 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Stora Värtan ja Grinda sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Täbyn keskusta ja Täbyn ravirata ovat myös 25 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.