Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Roslagen

Biz Apartment Hammarby Sjostad 56 €
Biz Apartment Hammarby Sjostad

Biz Apartment Hammarby Sjostad

Heliosgången 20, Tukholma
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Biz Apartment Hammarby Sjostad on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hammarbybackenin hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 168 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Corporate Apartments Lidingö Hae hinnat
  Corporate Apartments Lidingö

  Corporate Apartments Lidingö

  11 Agavägen, Lidingö, Stockholms län
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Corporate Apartments Lidingö sijaitsee lähellä kohdetta Millesgårdenin taidekeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 103 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Hamilton Apartments Hotel Danderyd 66 €
   Hamilton Apartments Hotel Danderyd

   Hamilton Apartments Hotel Danderyd

   19 Domherrevägen, Sollentuna, Stockholms län
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Hamilton Apartments Hotel Danderyd on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Täbyn keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 70 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    2Home Hotel Apartments 58 €
    2Home Hotel Apartments

    2Home Hotel Apartments

    Rasundavaegen 175, Solna
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     2Home Hotel Apartments on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Solna Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 90 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg 94 €
     Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg

     Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg

     Regulatorbron 8, Flemingsberg, Huddinge, Stockholm
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 205 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      ApartDirect Sundbyberg Hae hinnat
      ApartDirect Sundbyberg

      ApartDirect Sundbyberg

      Sturegatan 35, 172 31, Sundbyberg, Stockholm
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       ApartDirect Sundbyberg sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Solvallan ravirata. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 36 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Forenom Aparthotel Stockholm Alvik 117 €
       Forenom Aparthotel Stockholm Alvik

       Forenom Aparthotel Stockholm Alvik

       Vidaengsvaegen 9, Bromma
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Forenom Aparthotel Stockholm Alvik on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bromman golfkerho sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 182 huoneistoa 16 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

        The Studio Hotel 65 €
        The Studio Hotel

        The Studio Hotel

        Skalholtsgatan 2, Kista
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         The Studio Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kattoterassin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 160 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

         Stockholm Hotel Apartments Sollentuna 77 €
         Stockholm Hotel Apartments Sollentuna

         Stockholm Hotel Apartments Sollentuna

         7 Djupdalsvägen, Sollentuna
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Stockholm Hotel Apartments Sollentuna sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sollentuna Centrumin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 60 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Niro Hotel Apartments 97 €
          Niro Hotel Apartments

          Niro Hotel Apartments

          Mariebergsgatan, Tukholma
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Niro Hotel Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Forenom Aparthotel Stockholm Bromma 87 €
           Forenom Aparthotel Stockholm Bromma

           Forenom Aparthotel Stockholm Bromma

           Voltavägen 2-4, Bromma
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Forenom Aparthotel Stockholm Bromma on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bromma Blocksin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 82 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

            Hoom Home & Hotel 79 €
            Hoom Home & Hotel

            Hoom Home & Hotel

            Bruttovägen 15, Järfälla
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Hoom Home & Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockholm Quality Outlet Barkarby. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja välipalabaarin/delin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 153 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Roslagen

             Näytä kaikki 641 majoitusliikettä kohteessa Roslagen
             Hotell Norrort 37 €
             Hotell Norrort

             Hotell Norrort

             Fågelsångsvägen 1, Vallentuna
               
              2.5 kautta 5.0 Tähteä

              Täbyn ravirata, Täbyn keskusta ja Stinsenin ostoskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Sollentuna Centrumin ostoskeskus ja Djursholmin linna ovat myös 20 kilometrin päässä. Kragstalundin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bällsta Roslagsbananin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotell Havsbaden i Grisslehamn 135 €
              Hotell Havsbaden i Grisslehamn

              Hotell Havsbaden i Grisslehamn

              Skatuddsvägen 1, Grisslehamn
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Grisslehamnin lauttaterminaali ja Grisslehamns Marina sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rospiggarna Speedway ja Hallstaviks Golfklubb ovat myös 25 kilometrin päässä.

               Best Western The Public Hotel 83 €
               Best Western The Public Hotel

               Best Western The Public Hotel

               Storängstorget 14, Åkersberga
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Hagby Golf Club, Österåkers Golfklubb ja Akersberga Golf Glub 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Täbyn keskusta ja Stora Värtan ovat myös 20 kilometrin päässä. Åkersberga Roslagsbananin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tunagård Roslagsbananin asema 18 minuutin kävelymatkan päässä.

                Le Mat B&B Åkersberga 88 €
                Le Mat B&B Åkersberga

                Le Mat B&B Åkersberga

                Företagsallén 10, Åkersberga
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Hagby Golf Club on 0,9 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Österåkers Golfklubb ja Akersberga Golf Glub sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Stora Värtan ja Jarlabanken riimukivet ovat myös 15 kilometrin päässä. Åkers Runö Roslagsbananin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Åkersberga Roslagsbananin asema 25 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.