Pääosion alkuosa

Suositut Matkakodit – Roslagen

Pensionat Ankargården 122 €
Pensionat Ankargården

Pensionat Ankargården

Telegrafgatan 12, Öregrund
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pensionat Ankargården sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Öregrunds kyrka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Kartta

  Suosituimmat hotellit – Roslagen

  Näytä kaikki 641 majoitusliikettä kohteessa Roslagen
  Hotell Norrort 37 €
  Hotell Norrort

  Hotell Norrort

  Fågelsångsvägen 1, Vallentuna
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Täbyn ravirata, Täbyn keskusta ja Stinsenin ostoskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Sollentuna Centrumin ostoskeskus ja Djursholmin linna ovat myös 20 kilometrin päässä. Kragstalundin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bällsta Roslagsbananin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotell Havsbaden i Grisslehamn 135 €
   Hotell Havsbaden i Grisslehamn

   Hotell Havsbaden i Grisslehamn

   Skatuddsvägen 1, Grisslehamn
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Grisslehamnin lauttaterminaali ja Grisslehamns Marina sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rospiggarna Speedway ja Hallstaviks Golfklubb ovat myös 25 kilometrin päässä.

    Best Western The Public Hotel 83 €
    Best Western The Public Hotel

    Best Western The Public Hotel

    Storängstorget 14, Åkersberga
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hagby Golf Club, Österåkers Golfklubb ja Akersberga Golf Glub 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Täbyn keskusta ja Stora Värtan ovat myös 20 kilometrin päässä. Åkersberga Roslagsbananin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tunagård Roslagsbananin asema 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Le Mat B&B Åkersberga 88 €
     Le Mat B&B Åkersberga

     Le Mat B&B Åkersberga

     Företagsallén 10, Åkersberga
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hagby Golf Club on 0,9 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Österåkers Golfklubb ja Akersberga Golf Glub sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Stora Värtan ja Jarlabanken riimukivet ovat myös 15 kilometrin päässä. Åkers Runö Roslagsbananin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Åkersberga Roslagsbananin asema 25 minuutin kävelymatkan päässä.

      *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.