Pääosion alkuosa

Suositut Pensionaatit – Roslagen

Pensionat Ankargården 121 €
Pensionat Ankargården

Pensionat Ankargården

Telegrafgatan 12, Öregrund
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pensionat Ankargården sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Öregrunds kyrka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Kartta

  Suosituimmat hotellit – Roslagen

  Näytä kaikki 125 majoitusliikettä kohteessa Roslagen
  Hotell Norrort 41 €
  Hotell Norrort

  Hotell Norrort

  Fågelsångsvägen 1, Vallentuna
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Täbyn ravirata, Täbyn keskusta ja Stinsenin ostoskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Sollentuna Centrumin ostoskeskus ja Djursholmin linna ovat myös 20 kilometrin päässä. Kragstalundin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bällsta Roslagsbananin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotell Havsbaden i Grisslehamn 149 €
   Hotell Havsbaden i Grisslehamn

   Hotell Havsbaden i Grisslehamn

   Skatuddsvägen 1, Grisslehamn
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Grisslehamnin lauttaterminaali ja Grisslehamns Marina sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rospiggarna Speedway ja Hallstaviks Golfklubb ovat myös 25 kilometrin päässä.

    Waxholms Hotell 142 €
    Waxholms Hotell

    Waxholms Hotell

    Hamngatan 2, Växholm
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Växholmin linnoitus on 2,6 kilometrin päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Stora Värtan ja Grinda sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Djursholmin linna ja Täbyn ravirata ovat myös 32 kilometrin päässä.

     Kastellet Bed & Breakfast 102 €
     Kastellet Bed & Breakfast

     Kastellet Bed & Breakfast

     Vaxholms Kastell, Växholm
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Växholmin linnoitus on 0,1 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Stora Värtan ja Grinda sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Täbyn keskusta ja Täbyn ravirata ovat myös 25 kilometrin päässä.

      *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.