Vuokraa loma-asunto tai huoneisto kohteessa San Francisco

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Top 20 suosituimmat loma-asunnot San Francisco

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa San Francisco
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

San Francisco on täynnä kuuluisia vetonauloja ja trendikkäitä kortteleita

San Franciscon monipuolinen tarjonta saa pään pyörälle, minne tahansa suuntaatkin: voit tunnustella kansainvälisen Mission Districtin boheemia ilmapiiriä, ihailla kullanpunaisena hehkuvaa ikonista Golden Gate -siltaa tai tutustua Bernal Heightsin raukeisiin cocktailbaareihin, joiden ovet ovat avoinna kaikille. San Francisco on koko Bay Arean sykkivä ydin sekä hyvä tukikohta kuvankauniille Big Surin alueelle ja Piilaaksoon tai Napa Valleyn laaksoon kohdistuville retkille. Jälkimmäinen on tunnettu Uuden maailman viineistään ja ensimmäinen uraauurtavista huipputekniikan alan yrityksistä. Lisäksi San Franciscosta löytyy maailmanluokan museoita, lumoavan vilkas Chinatown, monia koristeellisia viktoriaanisia rakennuksia sekä kiehtovia karnevaaleja. Loma-asunnot San Franciscossa ovat tilaisuus nauttia täysin rinnoin elämästä kaupungissa, joka on yhtä avarakatseinen nyt kuin villillä 60-luvulla.

Miksi vuokrata loma-asunto San Franciscossa ebookersin kautta?

Autenttinen loma-asunto San Franciscossa mahdollistaa kauniin boheemin kaupungin tutkimisen paikalliseen tyyliin paremmin kuin perinteinen hotellihuone. Kun käytössäsi on oma lomakämppä, voit käyttäytyä kuin olisit asunut tyylikkäissä kortteleissa jo vuosia – mitä siitä, vaikka oletkin paikalla ensi kertaa ja jäät vain muutamaksi päiväksi! Vuokrattavat loma-asunnot San Franciscossa takaavat oman rauhan, suuremmat oleskelutilat ja enemmän neliöitä koko perheelle. ebookersin sivuilla voit tarkastella erilaisia loma-asuntoja San Franciscossa, mikä mahdollistaa eri vaihtoehtojen selaamisen ja omalle kukkarolle sopiva asunnon valinnan.

Parhaat aktiviteetit San Franciscossa

Voit kierrellä paikasta toiseen aamusta iltaan tai laiskotella ja nauttia kaupungin ilmapiiristä. Nähtävien kohteiden listalle kannattaa mahduttaa Alcatrazin saaren unohtumattomat vankilat, Nob Hillin kukkuloita kiipeävät tyylikkäät rivitalot ja Balmy Alleyn värikkäät seinämaalaukset. Voit kierrellä Mission Districtin baareissa siemailemassa käsityöläisoluita ja seuraamassa lavarunousnäytöksiä tai mennä markkinoille shoppailemaan paikallisia Napa Valleyn viinejä ja tuoreita vihanneksia. Vaihtoehtoisesti voit suosia aktiviteetteja, joka auttavat rentoutumaan, kuten retket Golden Gate Parkin puistoon. Sen niityillä vaeltaa biisoneja, taustalla kohoaa legendaarinen Golden Gate -silta ja japanilainen teepuutarha houkuttelee rauhoittumaan piknikalueiden keskellä.

Liikkuminen San Franciscossa

Kaupungin kukkuloita ylös alas ajavat historialliset raitiovaunut ovat paras tapa tutustua keskusta-alueeseen ja hieno nähtävyys jo itsessään. Osa vaunuista kuljetettiin paikalle Atlantin yli suoraan eurooppalaisista kaupungeista, kuten Milanosta, mikä antaa niille autenttisen ja romanttisen ilmeen. Lisäksi käytössä on tehokas kaupunkijunaverkosto eli BART, joka tarjoaa yhteyden myös kaukaisempiin kaupunkeihin eri puolilla Bay Areaa. Auton vuokraaminen on hyvä idea, jos haluat jättää loma-asunnon San Franciscossa hetkeksi taaksesi ja suunnata retkelle legendaarisen Big Surin alueelle tai tutustua Napa Valleyn viinitarhoihin kaupungin pohjoispuolella.