Vuokraa loma-asunto tai huoneisto kohteessa Santoríni

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Santoríni

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Santoríni
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Santorinilla pääset ihailemaan Kreikan vaikuttavimpiin kuuluvia maisemia

Santorinin viehätysvoima käy selväksi, kun katselee hetken ympärilleen. Tällä Egeanmeren saarella on lukemattomia hunajatiloja, valkoiseksi kalkittuja tavernoja, natisevia tuulimyllyjä ja salaperäisen oloisia ortodoksikirkkoja. Lisäksi maisemaa rikastavat sisämaan kiviset kalliot ja viehättävät rantakylät, joiden kulmikkaat rakennukset hohtavat vitivalkeina alapuolella siintävää syvänsinistä Egeanmerta vasten. Monille matkailijoille jo nämä näköalat ovat riittävä syy matkustaa tarunomaiselle saarelle. Nykyään on mahdollista vuokrata loma-asunto Santorinilla ja nauttia paikan päällä näkymistä, jotka avautuvat jyrkiltä rantakallioilta kauniille poukamille ja aavalle merelle. Voit nähdä veneiden keinuvan aalloilla vulkaanisten vuorenhuippujen varjossa ja suurten laivojen lipuvan ikivanhojen kalliomuodostelmien taa. Rantakylien asunnoista voit myös ihailla vastustamattoman romanttisia auringonlaskuja.

Miksi varata loma-asunto Santorinilla ebookersin kautta?

Loma-asunnot Santorinilla ovat varma tapa välttää kilpajuoksu tuhansien muiden turistien kanssa, jotka joka sesongin alussa yrittävät varata itselleen parhaat huoneet ja parhaat näköalat. ebookersin laajasta valikoimasta on helppoa löytää itselleen lomakämppä, josta avautuu mahtavat näkymät kalderan vesille. Halutessasi voit tietysti varata myös syrjäisemmän asunnon saaren hiljaisemmalta itäpuolelta. Loma-asunto Santorinilla on joka tapauksessa tilavampi kuin perinteinen hotellihuone, ja lisää luksusta lomaan saattaa tuoda esimerkiksi panoraamaterassi, oma keittiö tai varjoisa puutarha.

Parhaat aktiviteetit Santorinilla

Santorinille kannattaa ottaa mukaan vaelluskengät, koska paras tapa nauttia kalderalle avautuvista legendaarisista näkymistä on lähteä patikoimaan kävelypoluille, jotka yhdistävät saaren kaksi tärkeintä kaupunkia: Firán ja Oian. Vuokrattavat loma-asunnot Santorinilla kattavat mukavan valikoiman kämppiä kummastakin: näin pääset tutustumaan perinteisiin valkoiseksi kalkittuihin kyliin, joiden kujia reunustavat kreikkalaiset tavernat ja tunnelmalliset viinikellarit. Kulttuurinnälkäisten kannattaa vierailla Firássa, koska sen hieno arkeologinen museo on täynnä antiikkisia veistoksia ja geometrisen kauden keramiikkaa. Kesäpäivien ehdottomiin aktiviteetteihin Santorinilla kuuluvat snorklaus rannalla moniväristen kalaparvien keskellä, viininmaistajaiset paikallisissa viinitarhoissa ja purjehtiminen Nea Kamenin saarelle.

Liikkuminen Santorinilla

Santorini on pieni saari, jossa voi liikkua kätevästi polkupyörällä ja jalan. Kävelyreitti pääkaupungista Firásta läheiseen Oiaan kuuluu maisemiensa puolesta Välimeren vaikuttavimpiin.

Jos haluat siirtyä paikasta toiseen hieman vauhdikkaammin, vaihtoehtoja on monia. Kahden suurimman kaupungin asemilta kulkee paikallisbusseja tiheään koko päivän ajan, ja ne liittävät saaren tärkeimmät kohteet toisiinsa. Autovuokraamoja on myös lähes joka paikassa, vaikka monet matkailijat lähtevätkin liikenteeseen ja suuntaavat sisämaahan mönkijän selässä. Lisäksi kannattaa huomioida laivat ja lauttayhteydet, jotka mahdollistavat kuljetuksen vesireittejä pitkin.