Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Seinäjoki

Huoneistohotelli Jääskän Loma 77 €
Huoneistohotelli Jääskän Loma

Huoneistohotelli Jääskän Loma

Härmäntie 14, Kauhava
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alahärmän kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Kartta

  Suosituimmat hotellit – Seinäjoki

  Näytä kaikki 27 majoitusliikettä kohteessa Seinäjoki
  Hotel Sorsanpesä 82 €
  Hotel Sorsanpesä

  Hotel Sorsanpesä

  Törnäväntie 27, Seinäjoki
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Törnävän museoalue on 0,5 kilometrin ja päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Seinäjoki Areena ja Lakeuden Risti sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Epstorin kauppakeskus sijaitsee 3,9 kilometrin päässä.

   Scandic Seinäjoki 83 €
   Scandic Seinäjoki

   Scandic Seinäjoki

   Kauppakatu 10, Seinäjoki
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Epstorin kauppakeskus ja Lakeuden Risti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Seinäjoki Areena ovat myös 2 kilometrin päässä. Seinäjoen rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Omena Hotel Seinäjoki 62 €
    Omena Hotel Seinäjoki

    Omena Hotel Seinäjoki

    Kalevankatu 2, Seinäjoki
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Epstorin kauppakeskus ja Lakeuden Risti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Seinäjoki Areena ovat myös 2 kilometrin päässä. Seinäjoen rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Original Sokos Hotel Vaakuna 129 €
     Original Sokos Hotel Vaakuna

     Original Sokos Hotel Vaakuna

     Kauppatori 3, Seinäjoki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lakeuden Risti ja Epstorin kauppakeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Seinäjoki Areena ovat myös 2 kilometrin päässä. Seinäjoen rautatieasema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.