Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Solnetšnoje

The Faces Kaleidoscope 39 €
The Faces Kaleidoscope

The Faces Kaleidoscope

Ulitsa Mira 7G, Petrogradsky District, Pietari, St. Petersburg
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Faces Kaleidoscope on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Planetaario. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Sharf Hotel 64 €
  Sharf Hotel

  Sharf Hotel

  Maliy Prospect Petrogradskoy Storony 16, Pietari
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sharf Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sigmund Freudin unimuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.

   Apartments Coffee 23 €
   Apartments Coffee

   Apartments Coffee

   Ul.Gathinskaya 1 Bldg 56, Pietari
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Apartments Coffee sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sigmund Freudin unimuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

    Avenue-Apart 27 €
    Avenue-Apart

    Avenue-Apart

    Ulitsa Akademika Pavlova 7A, Petrogradskiy, Pietari
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Avenue-Apart on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 200 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Docklands Apart Hotel 45 €
     Docklands Apart Hotel

     Docklands Apart Hotel

     Makarova Emparkment, 60, Pietari
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Docklands Apart Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Metromuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 170 huoneistoa 11 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Apart Hotel Kronverk Hae hinnat
      Apart Hotel Kronverk

      Apart Hotel Kronverk

      9, Blokhina Street, Pietari
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Apart Hotel Kronverk on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 26 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       Apart-hotel YE'S 37 €
       Apart-hotel YE'S

       Apart-hotel YE'S

       16A Hoshimina str, Pietari
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Apart-hotel YE'S on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Puškinin kaksintaistelupaikka. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 50 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

        ApartHotel Elagin 20 €
        ApartHotel Elagin

        ApartHotel Elagin

        Savushkina Street, 104, Pietari
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         ApartHotel Elagin sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Buddhalaistemppeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 377 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         TakeRoom Posadskaya 9 22 €
         TakeRoom Posadskaya 9

         TakeRoom Posadskaya 9

         Bol'shaya Posadskaya str. 9/5 apt. 1, Pietari
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          TakeRoom Posadskaya 9 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

          TakeRoom Morskaya 22 €
          TakeRoom Morskaya

          TakeRoom Morskaya

          Morskaya naberezhnaya 39/4, Pietari, Vasilievsky district
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           TakeRoom Morskaya sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Metromuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 13 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.

           Apartments Esperans Hae hinnat
           Apartments Esperans

           Apartments Esperans

           6 Michurinskaya Str, Pietari
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Apartments Esperans sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietari Suuren talo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

            Apart Hotel 21 Liniya 36 €
            Apart Hotel 21 Liniya

            Apart Hotel 21 Liniya

            V.O. 21-ya liniya 16 bldg 2, Pietari
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Apart Hotel 21 Liniya sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin kaivosinstituutti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Solnetšnoje

             Näytä kaikki 561 majoitusliikettä kohteessa Solnetšnoje
             Staraya Melnitsa Hae hinnat
             Staraya Melnitsa

             Staraya Melnitsa

             41 Km Primorskoya Shosse, Building 7, Solnetšnoje, Saint-Petersburg
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Terijoen ranta on 15,3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Mariinski-teatteri ja Eremitaasin varasto sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Puškinin kaksintaistelupaikka ja Buddhalaistemppeli ovat myös 40 kilometrin päässä.

              Capitan Hotel 29 €
              Capitan Hotel

              Capitan Hotel

              Ultisa Vokzalnaya, Solnetšnoje, Leningrad
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Terijoen ranta on 16,9 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Eremitaasin varasto ja Puškinin kaksintaistelupaikka sijaitsevat 23 kilometrin päässä. Divo ostrov ja Pietarin eläintarha ovat myös 40 kilometrin päässä.

               Solo Sokos Hotel Palace Bridge 69 €
               Solo Sokos Hotel Palace Bridge

               Solo Sokos Hotel Palace Bridge

               Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, Pietari
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Pietarin valtionyliopisto, Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kazanin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Vasileostrovskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sportivnajan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

                Solo Sokos Hotel Vasilievsky 40 €
                Solo Sokos Hotel Vasilievsky

                Solo Sokos Hotel Vasilievsky

                Vasilievsky Ostrov 8th line 11-13, Pietari
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Nykytaiteen museo Erarta ja Mariinski-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Vasileostrovskajan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sportivnajan metroasema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.