Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Solnetšnoje

Grani Aparthotel 37 €
Grani Aparthotel

Grani Aparthotel

Bol'shaya Zelenina Str., 24, Pietari
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Grani Aparthotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sigmund Freudin unimuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja kahvila. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 40 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Docklands Apart Hotel 44 €
  Docklands Apart Hotel

  Docklands Apart Hotel

  Makarova Emparkment, 60, Pietari
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Docklands Apart Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Metromuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 37 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Napoleon Apart-Hotel 355 €
   Napoleon Apart-Hotel

   Napoleon Apart-Hotel

   1/8 Bol'shaya Pushkarskaya str, Pietari
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Napoleon Apart-Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sigmund Freudin unimuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

    Avenue Premium 50 €
    Avenue Premium

    Avenue Premium

    Ulitsa Akademika Pavlova, 7, Pietari
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Avenue Premium sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     Sharf Hotel 56 €
     Sharf Hotel

     Sharf Hotel

     Maliy Prospect Petrogradskoy Storony 16, Pietari
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sharf Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sigmund Freudin unimuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.

      The Faces Kaleidoscope 53 €
      The Faces Kaleidoscope

      The Faces Kaleidoscope

      Ulitsa Mira 7G, Petrogradsky District, Pietari, St. Petersburg
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Faces Kaleidoscope on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Planetaario. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja kattoterassin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       Apart Hotel Kronverk 62 €
       Apart Hotel Kronverk

       Apart Hotel Kronverk

       9, Blokhina Street, Pietari
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Apart Hotel Kronverk on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 26 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

        Avenue-Apart 49 €
        Avenue-Apart

        Avenue-Apart

        Ulitsa Akademika Pavlova 7A, Petrogradskiy, Pietari
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Avenue-Apart on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 200 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         ApartHotel Elagin 30 €
         ApartHotel Elagin

         ApartHotel Elagin

         Savushkina Street, 104, Pietari
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          ApartHotel Elagin sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Buddhalaistemppeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 377 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Cruise Apart 48 €
          Cruise Apart

          Cruise Apart

          Bulvar Aleksandra Grina 1, Pietari
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Cruise Apart sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Metromuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

           Apartments Axioma 29 €
           Apartments Axioma

           Apartments Axioma

           Hochimina str. 16, Pietari
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Apartments Axioma sijaitsee lähellä kohdetta Puškinin kaksintaistelupaikka. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, baari ja kahvila. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

            ColorSpb Riverside Aparthotel 25 €
            ColorSpb Riverside Aparthotel

            ColorSpb Riverside Aparthotel

            tuchkov pereulok 24, Pietari
              
             2.5 kautta 5.0 Tähteä

             ColorSpb Riverside Aparthotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palatsiaukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2018 rakennetussa 2,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Solnetšnoje

             Näytä kaikki 421 majoitusliikettä kohteessa Solnetšnoje
             Staraya Melnitsa Hae hinnat
             Staraya Melnitsa

             Staraya Melnitsa

             41 Km Primorskoya Shosse, Building 7, Solnetšnoje, Saint-Petersburg
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Terijoen ranta on 15,3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kesäpuutarha ja Pietarin ja Paavalin linnoitus sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Mariinski-teatteri ja Eremitaasin varasto ovat myös 40 kilometrin päässä.

              Capitan Hotel 27 €
              Capitan Hotel

              Capitan Hotel

              Ultisa Vokzalnaya, Solnetšnoje, Leningrad
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Terijoen ranta on 16,9 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Eremitaasin varasto ja Puškinin kaksintaistelupaikka sijaitsevat 23 kilometrin päässä. Pietarin eläintarha ja Divo ostrov ovat myös 40 kilometrin päässä.

               Solo Sokos Hotel Palace Bridge Hae hinnat
               Solo Sokos Hotel Palace Bridge

               Solo Sokos Hotel Palace Bridge

               Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, Pietari
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Pietarin valtionyliopisto, Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kazanin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Vasileostrovskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sportivnajan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hotel Saint Petersburg 52 €
                Hotel Saint Petersburg

                Hotel Saint Petersburg

                Pirogovskaya Embankment 5/2, Pietari
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Auroran palatsi, Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Palatsiaukio ovat myös 5 kilometrin päässä. Ploštšad Leninan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pietarin Suomen asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.