Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Toivakka

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Toivakka
196 €
Taulun Kartano Villas

Taulun Kartano Villas

3.5 kautta 5.0 Tauluntie 596, Toivakka, Keski-Suomi
Nokkakiven huvipuisto, Poramäen uimaranta ja Uimala ovat 20 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta huvilasta. Savion uimaranta sijaitsee 19,6 kilometrin päässä.
327 €
Toivakka Talo, Nukkuu 4

Toivakka Talo, Nukkuu 4

Jyväskyläntie 215, Toivakka, Keski-Suomi
Uimala on 5,8 kilometrin ja Leivonmäki National Park on 19,5 kilometrin päässä tästä huvilasta. Uimalanniemen EU-uimaranta ja Haapaniemen uimaranta ovat myös 25 kilometrin päässä.
260 €
Vacation Home Villa Paasirinne b in Toivakka - 4 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Villa Paasirinne b in Toivakka - 4 Persons, 1 Bedrooms

Address Provided by Property Manager, Toivakka, Keski-Suomi
Uimala on 5,8 kilometrin ja Leivonmäki National Park on 19,5 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Uimalanniemen EU-uimaranta ja Haapaniemen uimaranta ovat myös 25 kilometrin päässä.
770 €
Toivakka Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Toivakka Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

2 Akanhelmantie, Toivakka, Keski-Suomi
Uimala on 5,4 kilometrin päässä tästä huvilasta. Leivonmäki National Park ja Nokkakiven huvipuisto sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Uimalanniemen EU-uimaranta ja Savion uimaranta ovat myös 40 kilometrin päässä.
616 €
Vacation Home Villa Paasirinne a in Toivakka - 6 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Villa Paasirinne a in Toivakka - 6 Persons, 2 Bedrooms

unnamed road, Toivakka, Keski-Suomi
Uimala on 5,4 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Leivonmäki National Park ja Nokkakiven huvipuisto sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Uimalanniemen EU-uimaranta ja Savion uimaranta ovat myös 40 kilometrin päässä.
Lomakoti Heinämäki Toivakassa - 10 Henkilöä, 4 Makuuhuonetta

Lomakoti Heinämäki Toivakassa - 10 Henkilöä, 4 Makuuhuonetta

unnamed road, Toivakka, Keski-Suomi
Uimala on 6,1 kilometrin ja Nokkakiven huvipuisto on 19,5 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Poramäen uimaranta ja Savion uimaranta ovat myös 32 kilometrin päässä.
Rekola Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

Rekola Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi

2 Unnamed Road, Toivakka, Keski-Suomi
Nokkakiven huvipuisto on 17,3 kilometrin ja Poramäen uimaranta on 19 kilometrin päässä tästä huvilasta. Uimala ja Savion uimaranta ovat myös 25 kilometrin päässä.
Vacation Home Aittomäki in Toivakka - 6 Persons, 3 Bedrooms

Vacation Home Aittomäki in Toivakka - 6 Persons, 3 Bedrooms

unnamed road, Toivakka, Keski-Suomi
Nokkakiven huvipuisto on 17,2 kilometrin ja Poramäen uimaranta on 19 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Uimala ja Savion uimaranta ovat myös 25 kilometrin päässä.
77 €
Forenom Aparthotel Jyväskylä

Forenom Aparthotel Jyväskylä

2.5 kautta 5.0 Kilpisenkatu 8, Jyväskylä
3/5
(2 arvostelua)
Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Jyväskylän yliopisto ja Tourujoen Nature Reserve ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 4.6.2020

Hyvä sijainti ja historiallinen rakennus. Keittiö on, mutta ei ollut kovin helppoa ottaa laatikoista työvälineitä, kun ei ole kovin pitkä (vain 160 cm). Kattila liian iso, pienmpi riittää tämän kokoiseen huoneeseen

70 €
Harmooni Suites

Harmooni Suites

3.5 kautta 5.0 Hannikaisenkatu 39, Jyväskylä
4/5
(5 arvostelua)
Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lutakon uimaranta ja Tourujoen Nature Reserve ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 18.7.2020

Miellyttävä, hiljainen ja siisti majoitus keskeisellä paikalla. Erityisesti talon ruokatarjonta oli erinomaista!

Villa Malfatto

Villa Malfatto

3.5 kautta 5.0 Nojosniementie 61b, Laukaa, Keski-Suomi
Kivilammen uimaranta on 3,4 kilometrin päässä tästä rannalle sijaitsevasta mökistä. Uimalanniemen EU-uimaranta ja Haapaniemen uimaranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Leppäveden uimaranta ja Forrest Route Trail ovat myös 10 kilometrin päässä.
71 €
The Harbour Apartments

The Harbour Apartments

3.5 kautta 5.0 Satamakatu 13, Jyväskylä
4/5
(15 arvostelua)
Lutakon uimaranta, Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 22.11.2019

Lähellä keskustaa sekä matkakeskusta, nätillä paikalla satamassa. Siisti ja valoisa huone.

300 €
Houseboat Jyväskylä

Houseboat Jyväskylä

4.0 kautta 5.0 Jyväskylä harbour, Jyväskylä
Lutakon uimaranta, Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta asuntolaivasta. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.
73 €
City Apartment

City Apartment

3.0 kautta 5.0 Väinönkatu 7, Jyväskylä
4/5
(3 arvostelua)
Jyväskylän taidemuseo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Alvar Aalto -museo ja Tourujoen Nature Reserve ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 24.3.2019

Erittäin kätevä ja siisti huoneisto. Palvelu myös kohdallaan.

Local Nordic Apartments - Snow Weasel

Local Nordic Apartments - Snow Weasel

4.0 kautta 5.0 Vaasankatu 2 A3, Jyväskylä
Toivolan vanha piha, Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.
70 €
Cozy 2 Bedrooms Apartment

Cozy 2 Bedrooms Apartment

3.0 kautta 5.0 Gummeruksenkatu 13, Jyväskylä
Jyväskylän taidemuseo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Alvar Aalto -museo ja Tourujoen Nature Reserve ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.
Vacation Home Joutiainen 469 in Joutsa - 4 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Joutiainen 469 in Joutsa - 4 Persons, 2 Bedrooms

Address Provided by Property Manager, Joutsa, Keski-Suomi
Leivonmäki National Park, Hartolan kirkko ja Hartola Golf ovat 40 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Uimala sijaitsee 42,7 kilometrin päässä.
Lakeside-talo Säynätsalon Saaristossa, Lähellä Alvar Aallon Nähtävyyksiä

Lakeside-talo Säynätsalon Saaristossa, Lähellä Alvar Aallon Nähtävyyksiä

9 Saaritie, Jyväskylä, Keski-Suomi
Rillunniemi on 1,2 kilometrin ja Laivarannan uimaranta on 2,8 kilometrin päässä tästä historiallisesta loma-asunnosta. Uimaranta ja Keinolan uimaranta ovat myös 10 kilometrin päässä.
308 €
Vacation Home Aurinkoniemi in Hankasalmi - 7 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Aurinkoniemi in Hankasalmi - 7 Persons, 2 Bedrooms

Address Provided by Property Manager, Hankasalmi, Keski-Suomi
Pienmäen talomuseo on 9,2 kilometrin ja Revontuli Golf on 12,3 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Nokkakiven huvipuisto ja Villa Mathilda ovat myös 25 kilometrin päässä.
81 €
Asunto Keskellä Kaunista Etelä-savon Maisemaa, Ystävällisesti

Asunto Keskellä Kaunista Etelä-savon Maisemaa, Ystävällisesti

5 Karjatie, flat number 1, Jyväskylä, Keski-Suomi
Leivonmäki National Park, Keinolan uimaranta ja Laivarannan uimaranta ovat 40 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Uimaranta ja Rillunniemi ovat myös 52 kilometrin päässä.
Kartta

Kohteen Toivakka vuokrattavat loma-asunnot

Kun lähdet lomalle kohteeseen Toivakka, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huoneistot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

Vuokrattavassa loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asunto kohteessa Toivakka alkaa tuntua kodilta saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

Kohteen Toivakka loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään lomahuoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista, ja nautit lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan lomallasi omaan asuntoon päivän päätteeksi.

Valinnanvaraa loma-asunnoissa riittää, ja ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja lomahuoneistoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta Toivakka helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta Toivakka hetkessä.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.