Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Zürich

94 €
citizenM Zürich

citizenM Zürich

4.0 kautta 5.0 Talacker 42, Zürich
CitizenM Zürich on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahnhofstrasse (ostoskatu). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.
58 €
Green Marmot Capsule Hotel Zurich

Green Marmot Capsule Hotel Zurich

2.5 kautta 5.0 26 Schifflände, Zürich, ZH
Green Marmot Capsule Hotel Zurich sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahnhofstrasse (ostoskatu). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 55 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
435 €
Park Hyatt Zurich

Park Hyatt Zurich

5.0 kautta 5.0 Beethoven-Strasse 21, Zürich, ZH
Park Hyatt Zurich on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahnhofstrasse (ostoskatu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 138 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
89 €
THE FLAG Zürich

THE FLAG Zürich

2.0 kautta 5.0 Baslerstrasse 100, Zürich, ZH
THE FLAG Zürich on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Letzigrund-stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja kahvila. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 101 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
95 €
H+ Hotel Zürich

H+ Hotel Zürich

4.0 kautta 5.0 Badenerstrasse 537, Zürich, ZH
H+ Hotel Zürich on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Letzigrund-stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 161 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
650 €
The Dolder Grand

The Dolder Grand

5.0 kautta 5.0 Kurhausstrasse 65, Zürich, ZH
The Dolder Grand on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ETH Zürich. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1899 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 175 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
102 €
Courtyard by Marriott Zurich North

Courtyard by Marriott Zurich North

4.0 kautta 5.0 Max-Bill-Platz 19, Zürich, ZH
Courtyard by Marriott Zurich North on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Halle 622 -tapahtumahalli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 152 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
186 €
25hours Hotel Langstrasse

25hours Hotel Langstrasse

4.0 kautta 5.0 Langstraße 150, Zürich
25hours Hotel Langstrasse on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galerie Bernard Jordan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
107 €
Bristol Hotel

Bristol Hotel

3.0 kautta 5.0 Stampfenbachstrasse 34, Zürich, ZH
Bristol Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ETH Zürich. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja business center. Tässä 3 tähden hotellissa on 56 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
672 €
Baur au Lac

Baur au Lac

5.0 kautta 5.0 Talstrasse 1, Zürich
Baur au Lac on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahnhofstrasse (ostoskatu). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1844 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 119 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
274 €
Hotel Schweizerhof Zürich

Hotel Schweizerhof Zürich

4.0 kautta 5.0 Bahnhofplatz 7, Zürich, ZH
Hotel Schweizerhof Zürich on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahnhofstrasse (ostoskatu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1876 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 99 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
74 €
Trip Inn Zurich Hotel

Trip Inn Zurich Hotel

3.0 kautta 5.0 18 Hohlstrasse, Zürich, Zurich
Trip Inn Zurich Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Helvetiaplatz. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelu. Tässä 3 tähden hotellissa on 68 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
409 €
Storchen Zurich

Storchen Zurich

5.0 kautta 5.0 Weinplatz 2, Zürich, ZH
Storchen Zurich on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahnhofstrasse (ostoskatu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 67 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
126 €
Leoneck Swiss Hotel

Leoneck Swiss Hotel

3.5 kautta 5.0 Leonhardstrasse 1, Zürich, ZH
Leoneck Swiss Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja ETH Zürich on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1930 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 81 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
111 €
Züri by Fassbind

Züri by Fassbind

4.0 kautta 5.0 Heinrichstrasse 254, Zürich
Züri by Fassbind on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schiffbau. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 167 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Zürich

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Zürich

Näytä kaikki
Suuntaa Sveitsiin loistolomalle - varaa hotelli Zürichistä!

Euroopan keskiössä sijaitsevan Sveitsin ajatteleminen saa monen mielen siirtymään loma-aatoksiin. Siellä on Alpit upeine rinteineen, huikeita maisemia silmän kantamattomiin ja aina yhtä herkullisia juustoruokia mahan täytteeksi. Suuntaamalla Zürichiin, Sveitsin suurimpaan kaupunkiin pääset nauttimaan maan antimista! Hotellit Zürichissä antavat loppusilauksen lomalle, joka aktiviteeteissaan saa jo veden kielelle. Zürich antaa puitteet elegantille keskieurooppalaiselle kaupunkilomalle, mutta myös lähiympäristö on näkemisen arvoinen. Kaupungin ulkopuolelle voit hurauttaa kätevästi Ebookersin sivuilta vuokraamallasi autolla! Halpa hotelli Zürichistä antaa mahdollisuuden tutustua tähän niin tieteen, taiteen kuin taloudenkin alalla tärkeään kaupunkiin. Sieltä löytyy majoitusmahdollisuuksia täyttämään jos jonkinlaiset vaatimukset. Kaupungin ytimessä sijaitsevat kalliimmat hotellit ovat luksusta kaipaaville, kun taas halvemmat hotellit Zürichissä ovat pikemminkin pienen budjetin matkalaisille. Toiveittesi mukaan löydät haluamasi täältä! Hotellit Zürichissä mahdollistavat käveleskelyn Limmat-joen rannalla, kierrokset kauniissa vanhassakaupungissa ja pistäytymisen kaupungin ensimmäisessä kirkossa, Fraumünsterissa, jonka ikkunoiden lasimaalaukset on tehnyt itse kuuluisa Marc Chagall! Piipahda myös Grossmünster-kirkossa, jossa Sveitsin ensimmäinen uskonpuhdistaja Ulrich Zwingli oli pastorina. Kaupungin arkkitehtuuri on yhdistelmä vanhaa ja hyvällä maulla lisättyä uutta. Monia parannustöitä läpikäyneessä vanhassakaupungissa on kuitenkin lähes mahdotonta huomata, mikä on uutta ja mikä entistä, sillä niin taidokkaasti korjaustyöy on toteutettu. Varaamalla hotellin Zürichistä pääset kiertelemään Kiinalaiseen puutarhaan ja voit pysähtyä Lindenhofin aukiolle päivää paistattelemaan. Shoppailua rakastavat voivat siirtyä kaupungin kuuluisimmalle ostosbulevardille, elegantille Bahnhofstrasselle. Siellä nimittäin sijaitsevat laadukkaimmat liikkeet ja paljon pieniä putiikkeja. Hanki halvempi hotelli Zürichistä Ebookersin kautta!

Edulliset lennot, autonvuokraus ja halpa hotelli Zürichistä Ebookersin sivuilta!

Ebookersin sivuilla pystyt tekemään täydelliset matkajärjestelyt, jotka siivittävät sinut unelmiesi lomalle Sveitsin suurimpaan kaupunkiin! Sivustollamme on hyvin esiteltyinä hotellit Zürichissä, joten niiden joukossa on jokaiseen makuun jotakin. Laajan hotellivalikoiman lisäksi löydät kauttamme sopivat lennot Zürichiin. Kun haluat tsekata parhaat päivät lentää, kurkista, mitä hintavertailijamme ehdottaa. Jos pystyt joustamaan päivällä tai parilla lentopäivissäsi, saatat säästää aimo tukun rahaa. Aina kannattaa myös tarkistaa tarjouksemme, joista voi löytyä jotain sinua kiinnostavaa. Varaamalla yhtä aikaa koko matkapaketin, sekä lennot että hotellin Zürichistä, saat alennuksia! Ebookersin sivuilla kaikki tarpeelliset palvelut ovat vain muutaman napin painalluksen päässä. Lomavalmistelut sujuvat kuin leikki konsanaan! Tartu tilaisuuteen ja lennähdä Zürichiin viettämään nautinnollinen loma!

ta kauempanakin, sillä suurkaupungin joukkoliikenne kuljettaa sinut haluamaasi paikkaan! Ostamalla lennot ja hotellin Wienistä yhtä aikaa säästät selvää rahaa! Joko matkakuume nousee ja pian on pakko päästä matkaan? Aloita matkavalmistelut nyt ja anna unelmillesi siivet! LINK3'>, jotka kannattaa tarkistaa. Kun suunnittelet matkasi etukäteen huolella, vietät taatusti nautinnollisen loman. Ebookers on tukenasi, ja tiimimme tekee jatkuvasti töitä parhaiden vaihtoehtojen eteesi tuomiseksi. Jo on matkapaketti Tukholmaan varattu? Jollei, mene sivuillemme tästä ja kiidä jo unelmissasi aurinkoisiin loma-ajatuksiin! auksena varaa hotelli Tallinnasta ja lähde tutustumaan suomalaisten rakastaman Georg Otsin kotimaahan!

Viimeksi varatut hotellit Zürich

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.