COVID-19-matkustusopas

Resursseja, joiden avulla voit matkustaa älykkäästi ja turvallisesti

Oletko valmis matkustamaan? Tarkista matkakohteesi COVID-19-matkustustiedotteet. (Saatavana vain englanniksi.)

Mitä vakuutuksesi kattaa?

Lomavakuutus ja matkavakuutus ovat kaksi tuotetta, jotka joissain tapauksissa voivat auttaa vähentämään odottamattomista matkahäiriöistä koituvia kuluja.

Mitä matkavakuutuksen tarjoaa?

Teemme yhteistyötä AIG Travel Guardin kanssa tarjotaksemme erilaisia matkavakuutustuotteita. Saat asiakaspalvelun sivuilta lisätietoja siitä, millaisen turvan jokainen tuote tarjoaa.

Voit myös löytää tiedot ostamistasi vakuutustuotteista verkossa olevasta matkasuunnitelmastasi.

Minulla on matkavakuutus. Kattaako se tilanteet, joihin COVID-19 vaikuttaa?

AIG ja sen käytännöt määrittelevät sen, mitä vakuutus kattaa ja mitä se ei kata. Jos asut Yhdysvalloissa, tarkista AIG:n Yhdysvaltoja koskevat ehdot. Jos et asu Yhdysvalloissa, tarkista AIG:n kansainväliset ehdot. Löydät myös lisätietoja vakuutuksestasi verkossa olevasta matkasuunnitelmastasi.

Pitääkö minun peruuttaa matkani, jos aion tehdä korvausvaatimuksen?

Kyllä. Jos matkasuunnitelmasi ovat muuttuneet COVID-19:n takia, peruuta varauksesi ennen matkan aikataulun mukaista alkamista. Näin et menetä matkapalvelun tarjoajan mahdollisia hyvityksiä, kuponkeja tai hyvityskuponkeja. Jos haluat peruuttaa varauksesi, kirjaudu tilillesi ja etsi sen varauksen matkasuunnitelma, jonka haluat peruuttaa. Kannattaa tarkistaa asia mahdollisimman lähellä matkustuspäivääsi, jotta voit varmistaa, että viimeisimmät peruutusehdot koskevat matkaasi.

Kuinka voin tehdä korvausvaatimuksen?

Voit lähettää vaatimuksen AIG:n verkkosivuston kautta. Tarvitset vakuutuksen tai matkasuunnitelmasi numeron vaatimuksen tekemiseen. Huomaathan, että AIG käsittelee korvausvaatimuksia parhaillaan matkan päivämääräjärjestyksessä.

Oliko näistä tiedoista hyötyä? Anna palautetta