COVID-19-matkustusopas

Resursseja, joiden avulla voit matkustaa älykkäästi ja turvallisesti

Oletko valmis matkustamaan? Tarkista matkakohteesi COVID-19-matkustustiedotteet. (Saatavana vain englanniksi.)

Mitä voit odottaa autoa noutaessasi

Autovuokraamot ovat parantaneet rutiininomaisia puhdistusmenettelyjään ja ottaneet käyttöön uusia prosesseja asiakkaidensa ja oman henkilökuntansa suojaamiseksi.

Vinkki: Ajoneuvoa etsiessäsi hakutuloksissa näkyvä Tehostettu siivous -merkintä osoittaa yritykset, jotka ovat ottaneet käyttöön parannettuja puhdistusmenetelmiä. Saat lisätietoja eri vuokraamoiden toimenpiteistä napsauttamalla Varaa ja tarkistamalla ajoneuvon tietosivulta Puhtaus- ja turvallisuuskäytännöt -kohdan.

Autovuokraamot tarjoavat meille tietoja seuraavista käytännöistä:

  • Ajoneuvojen tehostettu puhdistus
  • Mahdollisimman vähän kontaktia sekä mahdollisuus täyttää vuokraustiedot verkossa
  • Kontaktiton "Ohita tiski" -palvelu
  • Noutopaikkojen ja sukkulabussien puhdistus- ja turvallisuustoimenpiteet
  • Muita asiakkaille suunnattuja turvallisuustoimenpiteitä
  • Henkilökunnan terveys- ja turvallisuustoimenpiteet

Ajoneuvojen uudet puhdistusmenetelmät

Monet autovuokraamot ovat ottaneet käyttöön monivaiheiset, sertifioidut ja tiukat ajoneuvojen puhdistuskäytännöt jokaisen vuokrauksen jälkeen. Monet yritykset kiinnittävät myös erityistä huomiota ajoneuvon sisäpintojen, kuten istuinten, ohjauspyörän, ovenkahvojen ja muiden kovien pintojen syväpuhdistukseen.

Kontaktiton nouto

Joissain tapauksissa voit täyttää vuokraustiedot ja hallinnoida varaustasi verkossa, jolloin voit ohittaa vuokratiskin kokonaan ja suunnata suoraan autolle. Jotkut yritykset tarjoavat kontaktittomia noutotapoja, kuten auton noudon tien reunalta tai sen toimittamisen suoraan sinulle.

Turvallisen etäisyyden ylläpitäminen ja julkisten alueiden syväpuhdistaminen

Joissain kohteissa autovuokraamot käyttävät lattiamerkkejä turvallisen etäisyyden ylläpitämiseksi ja puhdistavat yleiset tilat, kuten tiskit, ovenkahvat ja kioskit, useita kertoja päivässä. Suosittelemme kuitenkin, että otat mahdollisuuksien mukaan mukaasi omat käsihuuhteet ja desinfiointipyyhkeet.

Terveystarkastukset ja suojavarusteet

Monet yritykset tarkistavat henkilökuntansa lämpötilan ennen työvuoron alkua, ja tarjoavat heidän käyttöönsä tarvittaessa maskeja, hansikkaita ja muita suojavarusteita. Jotkut yritykset ovat myös ottaneet käyttöön suojaesteitä asiakkaiden ja henkilökunnan välillä.

Vuokrausten välinen aika

Joissain tapauksissa autovuokraamot ovat lisänneet varausten välistä aikaa varmistaakseen, että ajoneuvot voidaan puhdistaa perusteellisesti ennen seuraavaa asiakasta.

Oliko näistä tiedoista hyötyä?
Anna palautetta