Finnair lennot kohteeseen Amsterdam

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

85 €, Finnair – Lennot kohteeseen Amsterdam

Halvimmat viimeisten 7 päivän aika löydetyt lennot kohteeseen Amsterdam olivat 85 € (yksisuuntainen lento) ja 171 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus saattavat muuttua. Lisäehtoja saatetaan soveltaa.

Finnair
to 1.7.
HEL
Helsinki-Vantaa
AMS
Schiphol
85 €
Finnair
Finnair
ti 27.7.
HEL
Helsinki-Vantaa
AMS
Schiphol
90 €
Finnair
Finnair
la 14.8.
HEL
Helsinki-Vantaa
AMS
Schiphol
108 €
Finnair
Finnair
ti 11.5.
HEL
Helsinki-Vantaa
AMS
Schiphol
145 €
Finnair
Finnair
ti 11.5.
HEL
Helsinki-Vantaa
AMS
Schiphol
150 €
Finnair
Finnair
to 11.11. - ma 15.11.
HEL
Helsinki-Vantaa
AMS
Schiphol
171 €
Finnair
Finnair
ti 19.10. - pe 22.10.
TMP
Pirkkala
AMS
Schiphol
344 €
Finnair
Finnair
su 17.10. - ke 20.10.
TMP
Pirkkala
AMS
Schiphol
362 €
Finnair

Amsterdam – Lomapaketteja

Jan Luyken Hotel Amsterdam
Melrose Hotel
Die Port van Cleve Hotel
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Amsterdam
Näytä kaikki matkat

Finnair – Lippuja kohteeseen Amsterdam

Oletko etsimässä halpoja lentoja kohteeseen Amsterdam? ebookers ylpeänä tarjoaa suuren kattauksen erittäin edullisia lentoyhtiön Finnair lentoja. Tarjoamastamme löytyy niin yhdensuuntaisia kuin meno-paluulentoja useisiin suosittuihin paikkoihin kohteen Amsterdam ympärillä. 

Halvat Finnair lennot kohteeseen Amsterdam

Jos etsit mahdollisimman halpoja lentolippuja, hyödynnä joustavaa varauskalenteriamme löytääksesi parhaimman päivän lentää yhtiöllä Finnair. Tarjoamme ilmaisen 24 tunnin peruutuksen sekä laajan valikoiman lentoreittejä, jotta voit varata seuraavan matkasi luottavaisin mielin. Ebookers haluaa tehdä lentosi sekä matkasi varaamisesta kohteeseen Amsterdam mahdollisimman helppoa, riippumatta siitä, kuinka monennetta kertaa olet matkustamassa kohteeseen!

Jos kohteen nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Finnair – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Finnair lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentoasemakoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
HELFINVantaa17
BGONORFlesland12
LHRGBRHeathrow10
CTSJPNNew Chitose4
OSLNORGardermoen4
FRONORFloro4
KEFISLKeflavik Intl.4
JFKUSAJohn F. Kennedy Intl.4
PVGCHNPudong Intl.4
TOSNORLangnes3

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.