Finnair lennot kohteeseen Kroatia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

123 €, Finnair – Lennot kohteeseen Kroatia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aika löydetyt lennot kohteeseen Kroatia olivat 123 € (yksisuuntainen lento) ja 248 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus saattavat muuttua. Lisäehtoja saatetaan soveltaa.

Finnair
ti 29.6.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
123 €
Finnair
Finnair
ti 17.8.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
138 €
Finnair
Finnair
pe 13.8.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
171 €
Finnair
Finnair
to 27.5.
HEL
Helsinki-Vantaa
ZAG
Zagreb
246 €
Finnair
Finnair
ti 14.9. - ti 21.9.
HEL
Helsinki-Vantaa
SPU
Split
248 €
Finnair
Finnair
ke 1.9. - ke 15.9.
HEL
Helsinki-Vantaa
DBV
Dubrovnik
249 €
Finnair
Finnair
ma 31.5.
HEL
Helsinki-Vantaa
SPU
Split
298 €
Finnair
Finnair
ma 31.5.
HEL
Helsinki-Vantaa
SPU
Split
320 €
Finnair

Kroatia – Lomapaketteja

PIETRA ROSSA Luxury Rooms
Heritage Hotel 19
Central Pearl by Nono Ban
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Kroatia
Näytä kaikki matkat

Finnair – Lippuja kohteeseen Kroatia

Oletko etsimässä halpoja lentoja kohteeseen Kroatia? ebookers ylpeänä tarjoaa suuren kattauksen erittäin edullisia lentoyhtiön Finnair lentoja. Tarjoamastamme löytyy niin yhdensuuntaisia kuin meno-paluulentoja useisiin suosittuihin paikkoihin kohteen Kroatia ympärillä. 

Halvat Finnair lennot kohteeseen Kroatia

Jos etsit mahdollisimman halpoja lentolippuja, hyödynnä joustavaa varauskalenteriamme löytääksesi parhaimman päivän lentää yhtiöllä Finnair. Tarjoamme ilmaisen 24 tunnin peruutuksen sekä laajan valikoiman lentoreittejä, jotta voit varata seuraavan matkasi luottavaisin mielin. Ebookers haluaa tehdä lentosi sekä matkasi varaamisesta kohteeseen Kroatia mahdollisimman helppoa, riippumatta siitä, kuinka monennetta kertaa olet matkustamassa kohteeseen!

Jos kohteen nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Finnair – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Finnair lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentoasemakoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
HELFINVantaa17
BGONORFlesland12
LHRGBRHeathrow10
CTSJPNNew Chitose4
OSLNORGardermoen4
FRONORFloro4
KEFISLKeflavik Intl.4
JFKUSAJohn F. Kennedy Intl.4
PVGCHNPudong Intl.4
TOSNORLangnes3

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.