SAS lennot kohteeseen Islanti

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

171 €, SAS – Lennot kohteeseen Islanti

Halvimmat viimeisten 7 päivän aika löydetyt lennot kohteeseen Islanti olivat 171 € (yksisuuntainen lento) ja 225 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus saattavat muuttua. Lisäehtoja saatetaan soveltaa.

SAS
ma 31.5.
HEL
Helsinki-Vantaa
KEF
Keflavíkin kansainvälinen lentoasema
171 €
SAS
SAS
su 1.8.
HEL
Helsinki-Vantaa
KEF
Keflavíkin kansainvälinen lentoasema
200 €
SAS
SAS
ke 2.6.
HEL
Helsinki-Vantaa
KEF
Keflavíkin kansainvälinen lentoasema
207 €
SAS
SAS
ma 6.9. - pe 10.9.
HEL
Helsinki-Vantaa
KEF
Keflavíkin kansainvälinen lentoasema
225 €
SAS
SAS
ma 13.9. - ti 14.9.
HEL
Helsinki-Vantaa
KEF
Keflavíkin kansainvälinen lentoasema
241 €
SAS

SAS – Lippuja kohteeseen Islanti

Oletko etsimässä halpoja lentoja kohteeseen Islanti? ebookers ylpeänä tarjoaa suuren kattauksen erittäin edullisia lentoyhtiön SAS lentoja. Tarjoamastamme löytyy niin yhdensuuntaisia kuin meno-paluulentoja useisiin suosittuihin paikkoihin kohteen Islanti ympärillä. 

Halvat SAS lennot kohteeseen Islanti

Jos etsit mahdollisimman halpoja lentolippuja, hyödynnä joustavaa varauskalenteriamme löytääksesi parhaimman päivän lentää yhtiöllä SAS. Tarjoamme ilmaisen 24 tunnin peruutuksen sekä laajan valikoiman lentoreittejä, jotta voit varata seuraavan matkasi luottavaisin mielin. Ebookers haluaa tehdä lentosi sekä matkasi varaamisesta kohteeseen Islanti mahdollisimman helppoa, riippumatta siitä, kuinka monennetta kertaa olet matkustamassa kohteeseen!

Jos kohteen nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

SAS – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön SAS lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentoasemakoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
ORDUSAO'Hare Intl.39
OSLNORGardermoen28
IADUSAWashington Dulles Intl.21
PEKCHNCapital Intl.11
ARNSWEArlanda10
BGONORFlesland8
EWRUSALiberty Intl.8
TRDNORVaernes7
FRADEUFrankfurt Intl.7
CPHDNKKastrup6

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.