Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – San Francisco

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – San Francisco lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SFO
Lennon hinta 590 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – SJC

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen San Francisco Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 751 € 644 € 536 € 429 € 322 € 215 € 107 € 0 € 27 28 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M Hinta on 721 € on Turkish Airlines Hinta on 751 € on Delta Hinta on 751 € on Delta Hinta on 735 € on United Hinta on 735 € on United Hinta on 591 € on Turkish Airlines Hinta on 751 € on Delta Hinta on 591 € on Turkish Airlines Hinta on 695 € on Air France Hinta on 691 € on Lufthansa Hinta on 679 € on Lufthansa Hinta on 679 € on United Hinta on 591 € on Turkish Airlines Hinta on 695 € on Delta Hinta on 591 € on Turkish Airlines Hinta on 679 € on Lufthansa Hinta on 710 € on Lufthansa Hinta on 679 € on United Hinta on 679 € on United Hinta on 591 € on Turkish Airlines Hinta on 683 € on Delta Hinta on 646 € on Turkish Airlines Hinta on 679 € on United Hinta on 682 € on Delta Hinta on 679 € on United Hinta on 679 € on United Hinta on 591 € on Turkish Airlines Hinta on 640 € on TAP Portugal Hinta on 591 € on Turkish Airlines

San Francisco lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenSan Francisco
Kohdelentokentän IATA-koodiSJC
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötTurkish Airlines, TAP Portugal, American Airlines, Air Canada, United, Lufthansa, KLM
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta591 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – San Francisco (ja lähialueet)

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja San Francisco (ja lähialueet) välillä suoria lentoja?

Valitettavasti kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja San Francisco (ja lähialueet) välillä ei ole mahdollista lentää suoraan tällä hetkellä. Välilaskullisia lentoja on kuitenkin saatavilla, mutta muista varata istuinpaikka ajoissa, jos haluat matkustaa pian.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen San Francisco (ja lähialueet) COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen San Francisco (ja lähialueet) ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja San Francisco (ja lähialueet) välisille lennoille?

Jos olet matkalla kohteesta Helsinki (ja lähialueet) kohteeseen San Francisco (ja lähialueet), lähtölentokenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi San Francisco, CA (SFO-San Franciscon kansainvälinen lentoasema)).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja San Francisco (ja lähialueet) välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos olet lentämässä kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja San Francisco (ja lähialueet) välillä, sinulla on muutama lentoyhtiö, joista valita. Joka kuukausi 13 lentoa liikennöivä American Airlines on monen usein matkustavan valinta. Toinen vaihtoehto on British Airways. Se tarjoaa 13 lentoa tällä reitillä joka kuukausi. Vertaile näitä kahta lentoyhtiötä ja saatat hyvinkin onnistua löytämään loistavan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja San Francisco (ja lähialueet) välillä on?

San Francisco (ja lähialueet) houkuttelee tutustumaan. Aloita seikkailusi nyt varaamalla liput yhdelle 2 jokapäiväisestä lennosta reitillä Helsinki (ja lähialueet) – San Francisco (ja lähialueet).


San Francisco – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit San Francisco

Näytä kaikki 1 643 majoitusliikettä kohteessa San Francisco
Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf

Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf

2500 Mason St, San Francisco, CA
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (5 arvostelua)

  Aquarium of the Bay, Pier 39 ja Ghirardelli Square (ostoskeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lombard Street ja Alcatrazin saari ...

  Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf102 €

  Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf102 €
  Hilton San Francisco Financial District

  Hilton San Francisco Financial District

  750 Kearny St, San Francisco, CA
   4.0 kautta 5.0
    
    
   2,0/5 (1 arvostelua)

   Ferry Building, Lombard Street ja Pier 39 sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Oracle Park ja Palace of Fine Arts ovat myös 5 kilometrin päässä. ...

   Hilton San Francisco Financial District78 €

   Hilton San Francisco Financial District78 €
   Fairmont San Francisco

   Fairmont San Francisco

   950 Mason Street Atop Nob Hill, San Francisco, CA
    5.0 kautta 5.0
     
     

    Grace Cathedral, SHN Curran Theatre ja 555 California Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Westfield San Francisco ...

    Fairmont San Francisco232 €

    Fairmont San Francisco232 €
    The Westin St. Francis San Francisco on Union Square

    The Westin St. Francis San Francisco on Union Square

    335 Powell Street, San Francisco, CA
     4.0 kautta 5.0
      
      
     5,0/5 (1 arvostelua)

     Union Square, SHN Curran Theatre ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. San Francisco Museum ...

     The Westin St. Francis San Francisco on Union Square145 €

     The Westin St. Francis San Francisco on Union Square145 €
     The Clancy, Autograph Collection

     The Clancy, Autograph Collection

     299 2nd St, San Francisco, CA
      4.0 kautta 5.0
       
       

      Academy of Art University (yliopisto), Moscone Convention Center ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. ...

      The Clancy, Autograph Collection130 €

      The Clancy, Autograph Collection130 €
      InterContinental San Francisco

      InterContinental San Francisco

      888 Howard Street, San Francisco, CA
       4.5 kautta 5.0
        
        

       Moscone Convention Center, San Francisco Museum of Modern Art ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan ...

       InterContinental San Francisco133 €

       InterContinental San Francisco133 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.