Halvat lennot Helsinki San Francisco

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä San Franciscoon

Haluaisitko lomailla amerikkalaisessa suurkaupungissa, jossa nähtävyyksiä riittää ja lämpötila on miellyttävä ympäri vuoden? Laita kukkia hiuksiisi ja etsi halvat lennot Helsingistä San Franciscoon ebookersin sivuilta. Yhdysvaltojen länsirannikon suvaitsevaisin suurkaupunki toivottaa tervetulleeksi kaikki matkailijat ikään, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. San Franciscon tunnetuin maamerkki Golden Gate Bridge tekee vaikutuksen kokeneisiinkin matkailijoihin, ja reissu kukkulaisessa maastossa kulkevalla kaapeliraitiovaunulla on loistava tapa tutustua kaupunkiin. Varaamalla lennot Helsingistä San Franciscoon pääset maistelemaan Fisherman’s Wharfin kalaherkkuja, vierailemaan Alcatrazin legendaarisella vankilasaarella ja käyskentelemään lukuisista jenkkileffoista tutussa ympäristössä. San Francisco on tuttu paikka myös Myytinmurtajat‑sarjan ystäville. Suuntaa Friscoon ja tutustu länsirannikon monipuoliseen metropoliin.

Paras aika matkustaa San Franciscoon

Meri ympäröi San Franciscon keskustaa kolmelta puolelta, joten sen vaikutus kaupungin säähän on suuri. Lempinimi ”Sumukaupunki” ei viittaa monien suurkaupunkien riesana olevaan savusumuun vaan alueella varsin tyypilliseen sääilmiöön, johon Tyynimeri vaikuttaa merkittävästi. San Franciscon lämpötila on leuto ja varsin tasainen ympäri vuoden, mutta kesä on kuitenkin muita vuodenaikoja lämpimämpi. Kaupunkilomailun kannalta mikä tahansa aika on hyvä aika varata lennot Helsingistä San Franciscoon, sillä metropoli on aina antoisa vierailukohde. San Franciscossa on nähtävyyksien lisäksi paljon konferensseja, eriaiheisia messutapahtumia ja fanikulttuuriin liittyviä coneja, joten oman reissun voi suunnitella myös omien harrastusten tai kiinnostuksen aiheiden pohjalta. Lisäksi San Franciscon satamasta pääsee lähtemään helposti pitkälle tai lyhyelle risteilylle esimerkiksi Meksikoon.

Kätevin lento Helsingistä San Franciscoon

Suoria lentoja Helsingistä San Franciscoon etsivät matkailijat joutuvat pettymään, sillä tällä hetkellä kaupunkien välillä on tarjolla vain eioota. Matka Yhdysvaltojen länsirannikolle on kuitenkin helppo suunnitella, kun valitsee yhden välilaskun sisältävän lentoreitin. Vertaile lentoja San Franciscosta Helsinkiin ebookersin kautta ja valitse itsellesi sopivin yhteys. Välimatka Helsingin ja San Franciscon välillä on parasta taittaa lentämällä idästä länteen, sillä Aasian ja Tyynenmeren ylittäminen vie huomattavasti pidempään kuin Euroopan, Atlantin ja Pohjois‑Amerikan yli lentäminen. Lennon Helsingistä San Franciscoon voi helposti suunnitella joko eurooppalaisten keskuskenttien tai USA:n merkittävien kaupunkien kautta. Valinnanvaraa lentoyhtiöiden suhteen riittää, joten lentoaikojen ja -hintojen vertailu on helppoa. Hyviä yhteyskaupunkeja San Franciscoon suunnatessa ovat esimerkiksi Amsterdam, Lontoo, Frankfurt ja München. Yhdysvalloissa muun muassa New York ja Chicago ovat toimivia vaihtoehtoja. Välilaskuineen lento Helsingin ja San Franciscon välillä kestää yleensä 14–16 tuntia.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Varhaisen lennon varanneiden matkailijoiden kannattaa harkita myös lentokenttähotellin varaamista Helsinki‑Vantaalta, sillä pitkä matka Suomesta Yhdysvaltoihin on mukavampi taittaa levänneenä. Useilta kentän tuntumassa sijaitsevilta hotelleilta on lentokenttäkuljetus suoraan terminaaleille, joten unten mailla voi viipyä mahdollisimman pitkään. Oman auton saa kätevästi pitkäaikaisparkkiin lentoaseman läheisyyteen, mutta Helsinki‑Vantaalle on helppo saapua myös julkisilla liikennevälineillä. Pitkämatkalaisten kannattaa tarkistaa esimerkiksi Matkahuollon sivuilta, onko omasta kotikaupungista suoraa kaukoliikenteen bussiyhteyttä lentoasemalle. Helsingin keskustasta päin saapuvat reissaajat voivat valita junan ja bussien välillä. Finnair City Bus ja HSL:n bussilinja 615 kulkevat Rautatientorilta lentoasemalle 30–45 minuutissa, ja mukaan voi nousta myös matkan varrelta. Varsin toimiva vaihtoehto on myös päärautatieaseman ja Helsinki‑Vantaan välillä kulkeva kehärata, jota pitkin junamatka keskustasta kentälle kestää noin puoli tuntia.

Saapuminen San Franciscoon

Lento San Franciscoon laskeutuu todennäköisimmin San Franciscon kansainväliselle lentoasemalle (IATA: SFO), joka sijaitsee parinkymmenen kilometrin päässä keskikaupungilta. Matkaa on erittäin helppo jatkaa julkisen liikenteen voimin, sillä lentoasemalta kaupunkiin tai muualle lähiympäristöön pääsee junalla tai bussilla vuorokauden ympäri. San Franciscon lähellä on kaksi muutakin kansainvälistä lentoasemaa, Oakland ja San José, jotka ovat myös varteenotettavia vaihtoehtoja.

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.