Vuokraa loma-asunto tai huoneisto kohteessa Algarve

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Algarve

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Algarve
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Vuokraa loma-asunto Algarvessa ja vaihda pimeys aurinkoon!

Sivustollamme on tarjolla suuri määrä loma-asuntoja Algarvessa, joista löytyy majoitusta joka lähtöön. Tee varauksesi nyt ja lähde näkemään ja kokemaan Portugalin rannikko mukavuuksista tinkimättä. Kiehtovan Algarven loma-asunnot tarjoavat mahdollisuuden todella monipuoliseen lomailuun. Alueen maisemat ovat kerrassaan upeita: tarjolla on kullankeltaisia, suoraan turkoosista merestä nousevia jylhiä kalliomuodostelmia, upeita hiekkarantoja sekä valkoisten pikkukylien täplittämiä oliivilehtoja. Lomailijalle Algarve on todellinen runsaudensarvi. Monelle toki riittää se, että saa viettää päivänsä rannalla ja iltansa ravintoloissa ja yökerhoissa, mutta sen ohella täällä on myös täysin toinen maailma. Turismin ohella Algarve tarjoaa nimittäin myös tuhatvuotista historiaa ja lukemattomia ikiaikaiseen tapaan eläviä kalastajakyliä. Jälkimmäisissä on mahdollista kohdata ikänsä merellä viettäneitä kalastajia ja todellinen vanhan maailman idylli.

Miksi varata loma-asunto Algarvessa ebookersin kautta?

Algarven alue on koettava omaan tahtiin. Se onnistuu kiistatta parhaiten, kun vuokraat Algarvessa loma-asunnon tai huvilan. Näin voit nimittäin liikkua eri suuntiin juuri siten, kuin sinulle parhaiten sopii. Kun käytössäsi on hotellihuoneen sijaan oma loma-asunto, voit lisäksi lomailla täysin omaa kotiasi vastaavin mukavuuksin. Voit esimerkiksi valmistautua päivän koitoksiin syömällä juuri sellaisen aamiaisen kuin haluat ja juuri silloin kun haluat. Iltapäivällä voit puolestaan palata asunnolle valmistamaan lounaan toreilta ostetuista tai vaikkapa suoraan merestä pyytämistäsi raaka-aineista ja ottaa sen päälle vaikka pienet torkut asuntosi sohvalla. ebookersilla on tarjolla runsaasti erilaisia Algarven loma-asuntoja, suurista rantahuviloista lomakeskusten ytimissä sijaitseviin pienasuntoihin.

Parhaat aktiviteetit Algarvessa

Algarveen kannattaa pakata sekä mukavat kengät että runsaasti aurinkovoidetta, sillä täällä aurinkoa ja aktiviteetteja toden totta riittää. Upeimman ikkunan menneisyyteen tarjoaa jo ajanlaskumme alussa perustettu Lagosin kaupunki. Sen kapeita mukulakivikatuja kulkien pääset ihailemaan suuren linnoituksen muureja, vanhoja kappeleita ja vehreää kasvillisuutta. Lopuksi voit levätä ja ihailla merta läheisellä Meir Praian rannalla. Vielä edellistäkin upeampia maisemia tarjoaa Marinhan ranta. Se sijaitsee suurten kalliomuodostelmien välissä, jotka tekevät siitä yhden koko Euroopan upeimmista hiekkarannoista. Todellisia postikorttimaisemia tarjoaa myös idyllinen Taviran kylä. Siellä upea maurilainen arkkitehtuuri, vanhat aukiot ja pienet oliivilehdot luovat upeaa unenomaista tunnelmaa. Kylän tarjonnan kruunaavat lukuisat pienet ravintolat, joissa pöytään kannetaan grillattuja sardiineja ja haudutettua mustekalaa perinteiseen tapaan, eli maalaisleivän kera.

Liikkuminen Algarvessa

Algarvessa voi hyvin liikkua pelkästään julkisilla kulkuneuvoilla, sillä alueen lomakeskuksia ja kaupunkeja palvelee erittäin kattava bussi- ja junaverkosto. Jos kuitenkin haluat liikkua ja lomailla täysin ilman rajoituksia, paras ratkaisu on tietysti auton vuokraaminen. Kun käytössäsi on oma auto, Algarven loma-asunto on helppo jättää taakse ja suunnata rannikkoa halkoville teille ihailemaan niiden upeita maisemia ja vieressä levittäytyvää merta. Omalla autolla voit lisäksi suunnata tutkimaan alueen syrjäisiä pikkukyliä, historian unohtamia raunioita ja vanhoja markkinapaikkoja. Toisin kuin julkisten kyydissä, vuokra-auton ratissa tahdin ja aikataulut määräät sinä, mikä on omiaan varmistamaan, että loma Algarvessa onnistuu paremmin kuin kenties uskoitkaan.