Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Cesme

Atrium Apart Hotel 27 €
Atrium Apart Hotel

Atrium Apart Hotel

ilica çesme, Cesme, Izmir
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Atrium Apart Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ilica Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huoneistohotellissa on 29 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Dalyan Residence & Suites 45 €
  Dalyan Residence & Suites

  Dalyan Residence & Suites

  4227 Sokak No: 28 Dalyankoy, Cesme, Izmir
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Dalyan Residence & Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kocakarı-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä huoneistohotellissa on 14 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Altin Yunus Apart Beach Plus Hae hinnat
   Altin Yunus Apart Beach Plus

   Altin Yunus Apart Beach Plus

   Boyalik Mevkii, Kalem Burnu, Cesme, Izmir
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boyalıkin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä huoneistohotellissa on 42 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

    Kekik Apart Otel Hae hinnat
    Kekik Apart Otel

    Kekik Apart Otel

    16 Eylül Mahallesi, 3048 Sokak, No:11/A, Cesme, Izmir
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kekik Apart Otel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     Times Apart Hae hinnat
     Times Apart

     Times Apart

     2052. Sk., Cesme, Izmir
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Times Apart on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen ulkoilmateatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

      Parla Apart Otel Hae hinnat
      Parla Apart Otel

      Parla Apart Otel

      Musalla Mah.1047 Sok. No. 16, Cesme, Izmir
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Parla Apart Otel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huoneistohotellissa on 13 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       Vela Garden Resort Hae hinnat
       Vela Garden Resort

       Vela Garden Resort

       Cakabey Mah 5006 Sok No 64, Cesme Ilica, Cesme
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Vela Garden Resort on saanut hyvää palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqua Toy City. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huoneistohotellissa on 21 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

        Jardin Eden Hae hinnat
        Jardin Eden

        Jardin Eden

        Reisdere Mahallesi, Cesme, Izmir
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Ilica Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä huoneistohotellissa on 100 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

         Mavi Butik Apart Hae hinnat
         Mavi Butik Apart

         Mavi Butik Apart

         Ismet Inönü Mahallesi 2008 sk.no 54, Cesme, Izmir
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Mavi Butik Apart on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ayios Haralamboksen kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja kahvilan. Tässä huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

          Fora Apart Otel Hae hinnat
          Fora Apart Otel

          Fora Apart Otel

          Ismet Inonu Mahallesi 2069 Sokak No 26, Cesme
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen ulkoilmateatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Godik Apart Otel Hae hinnat
           Godik Apart Otel

           Godik Apart Otel

           çiftlik mah 43 sok 12/B çesme, çesme, Cesme, Izmir
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Aqua Toy City. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

            Kartta

            Suosituimmat hotellit – Cesme

            Näytä kaikki 751 majoitusliikettä kohteessa Cesme
            Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa 51 €
            Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

            Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

            Sifne Cad. No:35, Llica, Cesme, Izmir
              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             Ilica Beach (ranta), Oasis Aquaparkin vesipuisto ja Aqua Toy City sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Alaçatın basaari ja Boyalıkin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

             İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort 71 €
             İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

             İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

             Boyalik Mevkii Ilica, Cesme, Izmir
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Boyalıkin ranta, Aqua Toy City ja Ilica Beach (ranta) ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta hotellista. Rooms Beachin lomakeskus ja Çeşmen huvivenesatama ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Radisson Blu Resort & Spa, Cesme 44 €
              Radisson Blu Resort & Spa, Cesme

              Radisson Blu Resort & Spa, Cesme

              Altinyunus mah 3435 Sok No. 25, Cesme, Izmir
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Boyalıkin ranta ja Aqua Toy City ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Ilica Beach (ranta) sijaitsee 2 kilometrin päässä.

               Seya Beach Hotel - Alacati 40 €
               Seya Beach Hotel - Alacati

               Seya Beach Hotel - Alacati

               Alacati Mahallesi Cark Plaji Mevkii 8010, Cesme, Izmir
                 
                0.0 kautta 5.0 Tähteä

                Alacati Marina (venesatama), Delikli Koyn ranta ja Pazaryerin moskeija ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Alaçatın basaari sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

                *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.