Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Cesme

Dalyan Residence & Suites 49 €
Dalyan Residence & Suites

Dalyan Residence & Suites

4227 Sokak No: 28 Dalyankoy, Cesme, Izmir
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dalyan Residence & Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kocakarı-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä huoneistohotellissa on 14 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Altin Yunus Apart Beach Plus Hae hinnat
  Altin Yunus Apart Beach Plus

  Altin Yunus Apart Beach Plus

  Boyalik Mevkii, Kalem Burnu, Cesme, Izmir
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boyalıkin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä huoneistohotellissa on 42 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Atrium Apart Hotel 27 €
   Atrium Apart Hotel

   Atrium Apart Hotel

   ilica çesme, Cesme, Izmir
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Atrium Apart Hotel on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ilica Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huoneistohotellissa on 29 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

    Azure Vista Deluxe Residence Hotel 29 €
    Azure Vista Deluxe Residence Hotel

    Azure Vista Deluxe Residence Hotel

    Ilica Mahallesi 5137. Sokak No.1, Ilica, Cesme, Izmir
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Azure Vista Deluxe Residence Hotel on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ilica Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa huoneistohotellissa on 7 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Cicek Apart Hotel 17 €
     Cicek Apart Hotel

     Cicek Apart Hotel

     Ismet Inonu Mh 2122 Sk No51 Cesme, Cesme
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Cicek Apart Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen ulkoilmateatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Koz Marigold Apart Hotel 22 €
      Koz Marigold Apart Hotel

      Koz Marigold Apart Hotel

      Musalla Mah 1059 sok No8, Cesme, Izmir
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Koz Marigold Apart Hotel on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja allasbaarin. Tässä huoneistohotellissa on 26 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

       Kaan Hotel Hae hinnat
       Kaan Hotel

       Kaan Hotel

       Çesme, 19 sokak 40A, Cesme
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kaan Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Aqua Toy City. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen valet-pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä huoneistohotellissa on 9 huoneistoa.

        Kekik Apart Otel Hae hinnat
        Kekik Apart Otel

        Kekik Apart Otel

        16 Eylül Mahallesi, 3048 Sokak, No:11/A, Cesme, Izmir
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kekik Apart Otel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Tässä huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Yalcinkaya Apart Otel Hae hinnat
         Yalcinkaya Apart Otel

         Yalcinkaya Apart Otel

         Musalla Mah 1046 Sok No 17 Cesme, Cesme
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Yalcinkaya Apart Otel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Çeşmen huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä majoitusliikkeessä on 22 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

          Evn Hotel Hae hinnat
          Evn Hotel

          Evn Hotel

          Dalyan mahallesi, Çesme, Cesme
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Evn Hotel on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dalyanin huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Zeytin Apart Otel Hae hinnat
           Zeytin Apart Otel

           Zeytin Apart Otel

           16 EYLUL MAH. 3001 SOK. NO 20 CESME, Cesme
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Zeytin Apart Otel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ayios Haralamboksen kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 14 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            Aria Boutique Hotels Hae hinnat
            Aria Boutique Hotels

            Aria Boutique Hotels

            cumhuriyet mah. 4326 sk. 6 a, Cesme
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Aria Boutique Hotels sijaitsee lähellä kohdetta Aqua Toy City. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä huoneistohotellissa on 38 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Cesme

             Näytä kaikki 751 majoitusliikettä kohteessa Cesme
             Boyalik Beach Hotel & Spa Hae hinnat
             Boyalik Beach Hotel & Spa

             Boyalik Beach Hotel & Spa

             Boyalik Mevkii 3200 Sokak No. 1, Cesme, Izmir
               
              0.0 kautta 5.0 Tähteä

              Rooms Beachin lomakeskus, Aqua Toy City ja Ilica Beach (ranta) ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Boyalıkin ranta ja Çeşmen huvivenesatama ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa 49 €
              Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

              Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

              Sifne Cad. No:35, Llica, Cesme, Izmir
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Ilica Beach (ranta), Oasis Aquaparkin vesipuisto ja Aqua Toy City sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakeskuksesta. Alaçatın basaari ja Boyalıkin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

               Seya Beach Hotel - Alacati 44 €
               Seya Beach Hotel - Alacati

               Seya Beach Hotel - Alacati

               Alacati Mahallesi Cark Plaji Mevkii 8010, Cesme, Izmir
                 
                0.0 kautta 5.0 Tähteä

                Alacati Marina (venesatama), Delikli Koyn ranta ja Pazaryerin moskeija ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Alaçatın basaari sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

                İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort 62 €
                İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

                İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

                Boyalik Mevkii Ilica, Cesme, Izmir
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Boyalıkin ranta, Aqua Toy City ja Ilica Beach (ranta) ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kokouskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta hotellista. Rooms Beachin lomakeskus ja Çeşmen huvivenesatama ovat myös 5 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.