Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Hakone

385 €
Hyatt Regency Hakone Resort and Spa

Hyatt Regency Hakone Resort and Spa

4.5 kautta 5.0 1320 Gora Hakone-machi, Ashigarashimo-gun, Hakone, Kanagawa-ken
Hyatt Regency Hakone Resort and Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakonen taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4,5 tähden lomakylässä on 80 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
344 €
Hakone Kowakien TEN-YU

Hakone Kowakien TEN-YU

4.5 kautta 5.0
Hakone Kowakien TEN-YU on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakone Kowakien Yunessunin kylpylä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden ryokanissa on 150 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaan.
127 €
Laforet Club Hakone Gora Yunosumika

Laforet Club Hakone Gora Yunosumika

3.5 kautta 5.0
Laforet Club Hakone Gora Yunosumika on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakonen Gorapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
168 €
Hotel Okada

Hotel Okada

4.0 kautta 5.0 191 Yumoto Chaya, Hakone Machi, Ashigara Shimogun, Hakone, Kanagawa-ken
Hotel Okada on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tamadaren putoukset. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden ryokanissa on 117 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
391 €
HAKONE ASHINOKO HANAORI

HAKONE ASHINOKO HANAORI

3.5 kautta 5.0 160 Motohakone Togendai, Ashigarashimo-gun, Hakone, Kanagawa-ken
HAKONE ASHINOKO HANAORI on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ashi-järvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 154 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
78 €
Toyoko Inn Odawara-eki Higashi-guchi

Toyoko Inn Odawara-eki Higashi-guchi

3.0 kautta 5.0 1-6-7 Sakaecho, Odawara, Kanagawa
Toyoko Inn Odawara-eki Higashi-guchi on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Odawara-linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 295 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja syvät kylpyammeet.
253 €
Hilton Odawara Resort & Spa

Hilton Odawara Resort & Spa

4.5 kautta 5.0 583-1 Nebukawa, Odawara, Kanagawa-ken
Hilton Odawara Resort & Spa on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Odawara-linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 163 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.
942 €
Gora Kadan

Gora Kadan

4.0 kautta 5.0 1300, Gora, Hakone, Kanagawa-ken
Gora Kadan on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakone Open Air Museum (ulkoilmamuseo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden ryokanissa on 39 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
238 €
Hakone Retreat Fore

Hakone Retreat Fore

3.5 kautta 5.0
Hakone Retreat Fore on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sengokuhara Onsen. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 37 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja MP3-telakointiasemat.
182 €
Yaeikan

Yaeikan

3.5 kautta 5.0 484 Yumoto, Hakone, Kanagawa-ken
Yaeikan on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tamadaren putoukset. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kylpyläpalvelut. Tässä 3,5 tähden ryokanissa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja jääkaapit.
195 €
Tensui Saryo

Tensui Saryo

3.5 kautta 5.0
Tensui Saryo on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakonen Gorapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 34 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja jääkaapit.
73 €
Condominium MIRAHAKONE

Condominium MIRAHAKONE

3.0 kautta 5.0
Condominium MIRAHAKONE sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tamadaren putoukset. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
85 €
EMBLEM FLOW HAKONE

EMBLEM FLOW HAKONE

2.0 kautta 5.0
EMBLEM FLOW HAKONE on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakonen Gorapuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
127 €
Hakone Hotel

Hakone Hotel

4.0 kautta 5.0 65 Hakone Hakone-Machi, Kanagawa, Hakone, Kanagawa-ken
Hakone Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakonen Karakuri-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 49 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
504 €
Hakone Airu

Hakone Airu

4.0 kautta 5.0
Hakone Airu on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tamadaren putoukset. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden ryokanissa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Hakone

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Hakone

Näytä kaikki

Kohteen Hakone hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Hakone? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 191 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Hakone löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Hakone, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Hakone tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 12 halpaa hotellia
 • 49 lapsiystävällistä hotellia
 • 12 luksushotellia
 • 3 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hakone


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Hakone, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Hakone niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Kunimi Odawara
 • Laforet Club Hakone Gora Yunosumika
 • Hakone Kowakien Miyamafurin

Nämä kohteen Hakone majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Okada
 • The Hakone
 • Yugawara Ryokan Toyoko

Matkustajat, jotka yöpyivät tässä hotellissa kohteessa Hakone, pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hilton Odawara Resort & Spa

Kohteeseen Hakone tutustuminen


Rentouttava Hakone on tunnettu nähtävyyksistään, museoista ja järvinäkymistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Hakone ja sen lähellä kuuluu:

 • Hakone Open Air Museum
 • Okada-taidemuseo
 • Hakone Kowakien Yunessunin kylpylä
 • Chisuji-vesiputous
 • Hakuundo Chaen
 • Hakonen Gorapuisto
 • Hakonen valokuvamuseo

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Hakone, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Oshima (OIM). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Hakone?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Hakone, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Hakone, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas joulukuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin -2°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 265 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27°C päivisin ja 7°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 292 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 30°C ja öisin 14°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 342 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 22°C ja -1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 256 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Hakone on 1155 cm.

Viimeksi varatut hotellit Hakone

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.