Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Hongkongiin

Aasian-matkailun kasvattaessa jatkuvasti suosiotaan lennot Hongkongiin ovat hyvin kysyttyjä. Kaupunki toimii usein välietappina muualle Aasiaan ja esimerkiksi Australiaan matkustettaessa, mutta se on myös itsessään todella kiehtova matkakohde. Hongkong, jonka kiinankielinen nimi merkitsee "tuoksuvaa satamaa", on Kiinan erityishallintoalue, jonka pinta-ala koostuu 235 saaresta. Pyörryttävän monipuolinen metropoli on sekoitus itää ja länttä, urbaania miljoonakaupunkia ja kiinalaista kulttuuriperintöä. Hongkongissa on loputtomasti nähtävää ja koettavaa sekä tiheästi asutussa ydinkeskustassa että sen ulkopuolella. Matkallasi voit ihailla huikeaa kaupunkinäkymää Victoria Peakin huipulta, huvitella Disneylandissa Lantaun saarella ja nauttia lounaaksi dim sumia paikallisten tapaan. Shoppailijoille kaupunki tarjoaa ostoskeskusten ja merkkiliikkeiden lisäksi kirjavia toreja, joita ihmetellessä vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Ehkä hieman yllättäen Hongkongissa voi kokea hektisen suurkaupungin lisäksi rauhallisia hetkiä luonnossa: vaikka Hongkong tunnetaan ennen kaikkea tuhansista pilvenpiirtäjistään, sieltä löytyy myös uimarantoja ja vaellusreittejä. Kun kaipaat kaukomatkalle täynnä yllätyksiä ja elämyksiä, varaa ebookersin kautta vaivattomasti halvat lennot Hongkongiin.

Milloin matkustaa Hongkongiin?

Hongkongissa vallitsee subtrooppinen ilmasto. Kesät ovat kuumia ja kosteita, kun taas talvella on viileämpää ja kuivaa. Kesäisin esiintyy myös taifuuneja, jotka voivat lisätä matkaan liikaakin jännitystä. Paras ja suosituin aika vierailulle onkin lokakuusta joulukuun alkuun, jolloin lämpötila on sopivan miellyttävä kaupunkimatkailulle. Myös alkukevät voi olla otollista aikaa matkustaa Hongkongiin. Lentoja Hongkongiin on tarjolla runsaasti eri lentoyhtiöiltä, joten joukosta löytyy varmasti jokaisen aikatauluun ja budjettiin sopiva vaihtoehto. Kun varaat matkasi ajoissa ebookersin kautta, pääset mahdollisimman halvalla Hongkongiin.

Kattava valikoima lentoja Hongkongiin

Finnair tarjoaa suoria lentoja Hongkongiin useita kertoja viikossa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, ja meno-paluun hinta alkaa varsin kohtuullisesti noin 600 eurosta. Suora lento Hongkongiin Helsingistä kestää noin 10 tuntia. Jos lähtöpaikkasi on muualla Suomessa, voit aloittaa matkan Finnairin kotimaanlennolla esimerkiksi Kajaanista, Kemistä tai Maarianhaminasta. Lisäksi lentoja Hongkongiin erilaisilla vaihtoyhteyksillä tarjoavat esimerkiksi Air China, Cathay Pacific, British Airways sekä Air Berlin. Edullisimmat lennot maksavat hieman yli 500 euroa. Välilaskujen määrästä ja pituudesta riippuen matkan kokonaiskesto voi kuitenkin venähtää yli vuorokauden mittaiseksi, joten eri vaihtoehtoja kannattaa punnita. Jotkut matkustavat mieluummin mahdollisimman halvalla ja seikkailevat useamman lentoaseman kautta, kun taas toiset valitsevat kalliimmat lennot ja suorimman mahdollisen reitin perille. Varaamalla matkan hyvissä ajoin pääsee useimmiten nauttimaan parhaista hinnoista, mutta myös spontaanit reissaajat voivat löytää runsaasta lentojen tarjonnasta meno-paluun Hongkongiin halvalla. Voit vertailla ebookersin hakukoneen avulla helposti eri lentojen hintoja ja matka-aikoja myös eri päivien välillä.

Saapuminen Hongkongin lentoasemalle

Hongkongin kansainvälinen lentoasema (HKG) sijaitsee Chek Lap Kokin saarella hyvien liikenneyhteyksien päässä Hongkongin keskustasta. Lentoasema on yksi maailman vilkkaimmin liikennöidyistä ja toimii kauttakulkupisteenä Manner-Kiinaan sekä muualle Aasiaan. Nopein ja yksinkertaisin tapa siirtyä lentoasemalta keskustaan on Airport Express -juna, joka kulkee 24 minuutissa Central-liikekaupunginosassa sijaitsevalle Hong Kongin asemalle pysähtyen matkalla Tsing Yin sekä Kowloonin asemilla. Lippu linjan pääteasemalle maksaa 100 dollaria ja väliasemille pääsee hieman halvemmalla. Airport Expressin pysähdysasemilta on myös saatavilla ilmainen sukkulabussiyhteys suurimpiin hotelleihin sekä tärkeimmille vaihtoasemille. Ne, joilla on hieman paikallistuntemusta, voivat hyödyntää lentoaseman bussiterminaalia, josta lähtee 25 paikallisbussilinjaa eri puolille Hongkongia. Lentoasemalta taksiin hypätessään on tiedettävä suurin piirtein, mihin on matkalla, sillä Hongkongin taksit on merkitty niiden palvelemien alueiden mukaan kolmella eri värillä. Punaiset taksit kuljettavat matkustajia lähes kaikkialle Hongkongissa luukunottamatta Lantaun saaren eteläosaa, vihreät taksit toimivat Uusilla territorioilla ja siniset taksit ajavat Lantaun saarelle. Lentoaseman sivuilta voi tarkistaa arvioidut taksat eri puolille Hongkongia.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue?

Aeroflot-Russian Airlines, Qatar Airways, Turkish Airlines, Lufthansa, Air France, KLM

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.