Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Samos

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Samoksen kansainvälinen lentokenttä
Kohdekaupunki Samos
Lennon hinta 153 €

Lennot Samokselle, satojen hiekkarantojen paratiisisaarelle

Samos on Kreikassa, lähellä Turkin rannikkoa sijaitseva saari, joka sopii lomakohteeksi varsinkin hyviä hiekkarantoja, aurinkoa ja rauhaa kaipaavalle lomailijalle. Uimarantoja saarelta löytyy lähes kolmesataa! Samoksen kaupungeissa on lisäksi mielenkiintoisia museoita, ja kaikkialla saarella on runsaasti pieniä ja idyllisiä ravintoloita. Aktiivisempi lomailija voi suunnata Samoksella myös vaikkapa patikoimaan, maastopyöräilemään, sukeltamaan tai purjelautailemaan. Yöelämääkin Samokselta löytyy, vaikkakin se on naapurisaariin nähden melko rauhallista. Varaa lennot Samokselle ja koe saaren viehätys itse!

Halvat lennot Samokselle ebookersilta

Samokselle ei ole tällä hetkellä saatavilla suoria reittilentoja Suomesta käsin, mutta yhdellä tai kahdella välilaskulla saarelle voi lentää Helsinki-Vantaalta useampaakin reittiä. Yhden välilaskun lentoyhteydet venyvät kesälläkin vähintään yhdeksään tuntiin, ja vaihto tapahtuu useimmiten Kreikan pääkaupungissa Ateenassa tai Keski-Euroopan kohteissa, kuten Prahassa tai Frankfurtissa. Näillä reiteillä lentävät muun muassa Aegean Airlines, Czech Airlines, Finnair ja halpalentoyhtiö Norwegian. Saatavilla on myös kahden välilaskun lentoja, mutta ne eivät ole juurikaan edellä mainittuja yhteyksiä edullisempia.

Samoksen kansainvälinen lentoasema eli Aristarchosin lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä saaren pääkaupungista Vathista ja aivan lähellä saaren toista merkittävää kaupunkia Pythagorionia. Lentoasemalta voi matkustaa lomakohteeseen taksilla, joita on Samoksella tarjolla runsaasti ja jotka ovat hyvinkin kohtuuhintaisia Suomeen verrattuna. Toinen hyvä vaihtoehto varsinkin pidemmälle matkalle on minibussi: lentoasemalta lähtee minibusseja kaikkiin saaren merkittäviin lomakohteisiin ja matka kustantaa yleensä korkeintaan 20 euroa.

Suuntaa ebookersin sivustolle ja hae ja vertaa lentoja Samokselle. Meiltä löydät aina edullisimmat lennot ja parhaat yhteydet, ja itse varaaminenkin onnistuu vain muutamalla napsautuksella. Halvat lennot Samokselle odottavat!

Samoksella aurinko paistaa koko pitkän kesän

Lento Samokselle vie sinut auringonystävän paratiisiin. Samoksen kesäsesonki alkaa jo toukokuun alkupuolella ja jatkuu aina lokakuun loppuun saakka. Huhtikuukaan ei ole säiden puolesta hullumpi aika vierailla Samoksella, sillä päivälämpötilat yltävät jo tällöin Suomen kesän tasolle ja saari on vielä hiljainen ennen turistivirtojen saapumista. Toisaalta yöt, samoin kuin merivesi, ovat vielä kylmiä tässä vaiheessa kevättä, ja sateitakin voi esiintyä jonkin verran.

Kiireisin loma-aika kestää Samoksella juhannukselta elokuun loppuun, jolloin saarella on myös hyvin kuuma. Päivälämpötilat pysyttelevät keskikesällä 30 asteen yläpuolella ja saattavat hipoa jopa 40 astetta. Tällöin myös yöt ovat hyvin lämpimiä. Jos saareen haluaa tutustua hieman viileämmissä ja rauhallisemmissa merkeissä, kannattaa lennot Samokselle varata touko- tai syyskuulle, jolloin auringonpaiste on varmaa, elohopea kohoaa päivisin yli 20 asteen, eivätkä yötkään ole juuri 15 astetta kylmempiä. Lokakuussa saarella on vielä kesäinen keli muutamia sadepäiviä lukuun ottamatta, kun taas talvikuukausina sateita tulee runsaamminkin.

Samos tarjoaa monipuolista lomanviettoa joka makuun

Monen matkailijan mielestä parasta Samoksessa ovat tietenkin sen upeat hiekkarannat. Useimmat rannoista sopivat hyvin myös lapsiperheille, ja niiden vedet ovat yleisesti puhtaita. Monilta rannoilta voi vuokrata erilaisia vesiliikuntavälineitä, ja tarjolla on myös esimerkiksi ruokaa ja juomaa. Rantoja löytyy Samoksella niin kaupunkien keskustoista kuin syrjäisemmistäkin paikoista: kaukaisemmille rannoille on näppärä kulkea esimerkiksi vuokratulla polkupyörällä, skootterilla tai autolla. Suosituimmille rannoille pääsee myös linja-autolla.

Samoksen tärkeimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat pääkaupunki Vathi ja sen tuomiokirkko sekä kaupungissa sijaitseva arkeologinen museo. Muita mielenkiintoisia käyntikohteita ovat esimerkiksi Pythagorion kaupunki ja sen keskellä sijaitsevat Heraionin temppelin rauniot sekä kaupungin lähistöltä löytyvä yli kaksi tuhatta vuotta sitten akveduktiksi rakennettu Efpalinion tunneli.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Samos?

Aegean

Kartta

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Samos?

✔️ Lennot kohteeseen Samos maksavat yleensä 220 €–290 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Samos, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin . Halpaa lentoa kohteeseen Samos etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että lokakuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Samos?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Samos on . Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Samos?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Samos helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Samos saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Samos?

✔️ Voit muuttaa kohteen Samos lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Samos?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Samos helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Samos lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Samos, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Aegean. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.