Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Rafael Boulevard. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi yökerhon.

  • Sijaitsee kivenheiton päässä kohteesta San Rafael Boulevard ja 5 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta Parque Centralin puisto

Lisätietoja hotellista Aby's Casa in Cuba

Sijainti Havana, Province of Havana 10200

Lisätietoja majoitusliikkeestä

Tämä huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön yökerhon. Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Tämä 3 tähden huoneisto on savuton.

  • Yökerho
  • Savuton hotelli

Huoneen palvelut/mukavuudet

Huoneissa on erillinen makuuhuone.

  • Erillinen makuuhuone
  • Huoneessa tarjottava lastenhoitopalvelu (lisämaksusta)

Hotellin käytännöt

Lähtöpäivä

  • Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

url importing http://www.ebookers.fi/Havanna-Hotels-Aby's-Casa-in-Cuba.h52896719-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Havanna-Hotels-Aby's-Casa-in-Cuba.h52896719-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Havanna-Hotels-Aby's-Casa-in-Cuba.h52896719-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&