Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Suosituimmat hotellit Albania Liikehotellit

Maritim Hotel Plaza Tirana

Maritim Hotel Plaza Tirana

5 out of 5
Rruga 28 Nentori, Tirana
Hinta on 136 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Maritim Hotel Plaza Tirana on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 190 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Maritim Hotel Plaza Tirana
Tirana International Hotel & Conference Centre

Tirana International Hotel & Conference Centre

4 out of 5
City Center, Scanderbeg Square, Tirana
Hae hinnat

Tirana International Hotel & Conference Centre on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Skanderbeg-aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Tirana International Hotel & Conference Centre
City Hotel Tirana

City Hotel Tirana

3 out of 5
Rruga Ismail Qemali, Nr.8/1, Tirana
Hinta on 45 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

City Hotel Tirana on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyramidi. Majoitusliikkeessä on saatavilla baari, kahvila ja business center. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 16 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

City Hotel Tirana

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoitusliikkeistä.
Hotel Airport Tirana

Hotel Airport Tirana

4 out of 5
Tirana International Airport Nënë Tereza, Nikël, Durrës
Hinta on 64 € per yö ajalle 17. maalisk. viiva 18. maalisk.

Hotel Airport Tirana on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Prezen linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Hotel Airport Tirana
Rogner Hotel Tirana

Rogner Hotel Tirana

4 out of 5
Bulevardi Deshmoret E Kombit, Tirana
Hinta on 145 € per yö ajalle 12. maalisk. viiva 13. maalisk.

Rogner Hotel Tirana on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Rogner Hotel Tirana
Hotel Baron

Hotel Baron

3 out of 5
Rruga Elbasanit, Sauk, Tirana
Hinta on 25 € per yö ajalle 14. maalisk. viiva 15. maalisk.

Hotel Baron on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiranan itäinen portti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hotel Baron
Nobel Hotel

Nobel Hotel

3 out of 5
Rruga Urani Pano Nr 9, Tirana
Hinta on 50 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Nobel Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Nobel Hotel
Lubjana

Lubjana

3 out of 5
Autostrada Tirane-durres Km 1, Tirana
Hae hinnat

Lubjana sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tirana Expo Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 24 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Lubjana
Hotel Doro City

Hotel Doro City

4 out of 5
Muhamet Gjollesha Md.38 H.1., Njesia Bashkiake 7, Tirana
Hinta on 55 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Hotel Doro City sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 56 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Hotel Doro City
Mondial Hotel

Mondial Hotel

4 out of 5
Rr. Muhamet Gjollesha, Tirana
Hinta on 63 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Mondial Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 37 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Mondial Hotel
Diplomat Hotel & SPA

Diplomat Hotel & SPA

4 out of 5
Bulevardi Bajram Curri,n/a, Tirana, TIA
Hinta on 53 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Diplomat Hotel & SPA on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 26 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.

Diplomat Hotel & SPA
Tafaj

Tafaj

3 out of 5
STR. MINE PEZA 86, Tirana, Tirana County
Hae hinnat

Tafaj sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 25 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Tafaj
Idea Hotel

Idea Hotel

3.5 out of 5
Blvd. Zogu I, In front of Ministry of Justice 62/63, Tirana
Hinta on 42 € per yö ajalle 12. maalisk. viiva 13. maalisk.

Idea Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmaiset hotellinjohtajan kutsut, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 30 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja minibaarin.

Idea Hotel
Seven Hotel

Seven Hotel

3 out of 5
Rr. Kavajes (ish Ambasada Turke), Tirana
Hae hinnat

Seven Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.

Seven Hotel
Stela

Stela

3 out of 5
STR. DIBRA TIRANE, Tirana, Tirana County
Hae hinnat

Stela sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 12 huonetta 2 kerroksessa.

Stela
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.