Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.7. - 5.7.
Ensi viikonloppuna
10.7. - 12.7.

Suosituimmat Albania hotellit

71 €
Brilant Antik Hotel

Brilant Antik Hotel

4.0 kautta 5.0 Rr. Jeronim De Rada, 79, Tirana
Brilant Antik Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Skanderbeg-aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 12 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
Hae hinnat
Hotel Doro City

Hotel Doro City

4.0 kautta 5.0 Muhamet Gjollesha Md.38 H.1., Njesia Bashkiake 7, Tirana
Hotel Doro City sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 56 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
45 €
Idea Hotel

Idea Hotel

3.5 kautta 5.0 Blvd. Zogu I, In front of Ministry of Justice 62/63, Tirana
Idea Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skanderbeg-aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 30 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
68 €
Hotel Piccolino

Hotel Piccolino

3.0 kautta 5.0
Hotel Piccolino sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sarandën lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 19 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
Hae hinnat
Sar'Otel Hotel & SPA

Sar'Otel Hotel & SPA

4.0 kautta 5.0 Rr. Kostandin Kristoforidhi 1, Tirana
Sar'Otel Hotel & SPA on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen historiamuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 19 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
Hae hinnat
Seven Hotel

Seven Hotel

3.0 kautta 5.0 Rr. Kavajes (ish Ambasada Turke), Tirana
Seven Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puolustusministeriö. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
Hae hinnat
Erinomainen Asunto Saranda Merinäköalalla, Korfun Saarille ja Sarandan Lahdelle

Erinomainen Asunto Saranda Merinäköalalla, Korfun Saarille ja Sarandan Lahdelle

Tämä huoneisto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museum of Archaeology. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pation.
Hae hinnat
White Dream

White Dream

3.0 kautta 5.0 Rruga E Elbasanit,399, Tirana, Elbasan County
White Dream sijaitsee lähellä kohdetta Puolustusministeriö. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen kiinteä internetyhteys, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 33 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja minibaarin.
25 €
Hotel Viktoria Tirana

Hotel Viktoria Tirana

3.0 kautta 5.0 Rruga e Elbasanit, Km 4, Sauk, Tirana
Hotel Viktoria Tirana sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiranan itäinen portti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 16 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Viimeisimmät Albania hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.