Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Jastarnia hotellit

88 €
BlueApart Apartamenty Jastarnia

BlueApart Apartamenty Jastarnia

3.5 kautta 5.0 ul. Ceynowy 13, Jastarnia, Pomorskie
BlueApart Apartamenty Jastarnia sijaitsee lähellä kohdetta Molo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
BlueApart Apartamenty Na Plazy Jastarnia

BlueApart Apartamenty Na Plazy Jastarnia

3.5 kautta 5.0 ul. Abrahama 24, Jastarnia
BlueApart Apartamenty Na Plazy Jastarnia sijaitsee lähellä kohdetta Molo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
BlueApart Dom Zdrojowy Jastarnia

BlueApart Dom Zdrojowy Jastarnia

3.5 kautta 5.0 Kościuszki 2 pok. 368, Jastarnia, Pomerania
BlueApart Dom Zdrojowy Jastarnia sijaitsee lähellä kohdetta Molo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kylpyläpalvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
257 €
Dom Zdrojowy Hotel SPA & FAMILY

Dom Zdrojowy Hotel SPA & FAMILY

4.0 kautta 5.0 ul. Kosciuszki 2A, Jastarnia
Dom Zdrojowy Resort&SPA sijaitsee lähellä kohdetta Molo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Hotel Jastarnia

Hotel Jastarnia

3.0 kautta 5.0 Portowa 35, Jastarnia
Hotel Jastarnia sijaitsee lähellä kohdetta Molo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Willa Haven BlueApart Jastarnia

Willa Haven BlueApart Jastarnia

4.0 kautta 5.0 ul. Ogrodowa 136, Jastarnia
Willa Haven BlueApart Jastarnia sijaitsee lähellä kohdetta Molo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Perhehotellit – Jastarnia

Jos olet lähdössä matkaan koko perheen voimin, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa tarkasteluun kohteen Jastarnia perhehotellit. Kuten nimi kertoo, näissä hotelleissa sekä tilat että palvelut on suunniteltu kaikenikäiset huomioiden, minkä myötä hauskaa on kaikilla vauvasta vaariin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hotellissa on tavanomaista enemmän lapsille tarkoitettuja tiloja ja aktiviteetteja, kuten uima-altaita, pelejä ja leluja. Lisäksi tiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen, ja ravintola tarjoaa myös vähemmän eksoottisia herkkuja.

Perheloma kohteessa Jastarnia on syystäkin erittäin suosittu valinta. Kohteena Jastarnia tarjoaa runsaasti nähtävää, ja paikan päällä viihtyvät taatusti myös perheen pienimmät. Hotelleja on kuitenkin tarjolla moneen lähtöön, joten sen valinnassa kannattaa olla tarkkana. Jos valitset perheesi pienimmille huonosti sopivan hotellin, vedät taatusti mattoa myös omien jalkojesi alta. Helpoiten varmistat, että hotelli on kaikkien mieleen ottamalla tarkasteluun vain ja ainoastaan kohteen Jastarnia lapsiystävälliset hotellit.

Mikä oikeastaan on perheystävällinen hotelli? Se riippuu tietysti perheestä, mutta valtaosa heistä toivoo tällaiselta hotellilta ainakin perheille sopivia huoneita, turvallisuutta sekä kaikille sopivaa ruokaa ja aktiviteetteja. Kohteen Jastarnia perheystävälliset hotellit täyttävät kaikki nämä kriteerit. Tämä ei silti tarkoita, että ne olisivat täsmälleen samanlaisia. Tarjolla on esimerkiksi sekä huoneistoja että perhehuoneita, jotka tietysti eroavat toisistaan hyvinkin paljon. Myös aktiviteeteissa kattaus vaihtelee melkoisesti. Niiden merkitys riippuu etenkin siitä, millainen sää matkasi ajankohtaan todennäköisimmin osuu. Sen ollessa hyvä, esimerkiksi sisäaktiviteeteilla ei liene suurta väliä, huonolla säällä niille voi sen sijaan tulla enemmänkin tarvetta. Ulkotilojen kohdalla asia on tietysti toisin päin.

Kohteen Jastarnia perhehotelleja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös hotellin sijaintiin. Erityisen tärkeää tämä on, jos aiotte liikkua paikan päällä myös jalan tai julkisilla. Aikuisille kilometrin tai parin kävely tekee vain hyvää, mutta pienelle lapselle se voi olla liikaa.

Kun matkanne ajankohta on selvillä, löydät kohteen Jastarnia lapsiystävälliset hotellit helpoiten sivustomme hakukoneella. Sen kautta näet samalla kertaa kaikki vaihtoehdot ja edullisimmat hinnat, joista löydät helposti juuri teille sopivan vaihtoehdon. Ennen hotellin valitsemista kannattaa lukea myös sitä koskevat arvostelut – etenkin jos niitä on paljon.

Viimeisimmät Jastarnia hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.