Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Kreikan saaret

Infinity Suites & Dana Villas Hae hinnat
Infinity Suites & Dana Villas

Infinity Suites & Dana Villas

Firostefani, Santorini, Santorini Island
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Infinity Suites & Dana Villas on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 10 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 32 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

  Nikos Villas Hotel in Oia Santorini Hae hinnat
  Nikos Villas Hotel in Oia Santorini

  Nikos Villas Hotel in Oia Santorini

  Oia, Santorini, Santorini Island
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nikos Villas Hotel in Oia Santorini on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja allasbaari. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   On the Cliff 105 €
   On the Cliff

   On the Cliff

   Fira, Santorini, Santorini Island
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    On the Cliff on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.

    Milos Bay Suites 41 €
    Milos Bay Suites

    Milos Bay Suites

    Adamas, Melos
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Milos Bay Suites on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Milosin kaivosmuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     Caldera Memories Hae hinnat
     Caldera Memories

     Caldera Memories

     Ionos Dragoumi Str. 29, Imerovigli, Santorini, Santorini
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Caldera Memories on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

      Angelo Del' Arte Estate 28 €
      Angelo Del' Arte Estate

      Angelo Del' Arte Estate

      Kanali, Corfu Town, Greece 49100, Korfu
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Angelo Del' Arte Estate sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lähellä kohdetta Korfun satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 22 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.

       Laokasti Villas & Restaurant Hae hinnat
       Laokasti Villas & Restaurant

       Laokasti Villas & Restaurant

       Oia, Santorini, Santorini Island
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Laokasti Villas & Restaurant on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

        Homeric Poems Hae hinnat
        Homeric Poems

        Homeric Poems

        Firostefani, Santorini, Santorini Island
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Homeric Poems on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 20 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.

         Veneziano Boutique Hotel 40 €
         Veneziano Boutique Hotel

         Veneziano Boutique Hotel

         N.Kazantzaki 1, Iraklion
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Veneziano Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iraklionin arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 1730 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

          Senia Hotel Hae hinnat
          Senia Hotel

          Senia Hotel

          Naoussa, Paros
            
           1.0 kautta 5.0 Tähteä

           Senia Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piperin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 1 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

           Agave Studios Hae hinnat
           Agave Studios

           Agave Studios

           Laganas, Zakynthos, Zakynthos Island
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Agave Studios on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laganásin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

            Astra Suites Hae hinnat
            Astra Suites

            Astra Suites

            Imerovigli, Santorini, Santorini Island
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Astra Suites on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santorínin kaldera. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 26 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Kreikan saaret

             Näytä kaikki 20 523 majoitusliikettä kohteessa Kreikan saaret
             Infinity Suites & Dana Villas Hae hinnat
             Infinity Suites & Dana Villas

             Infinity Suites & Dana Villas

             Firostefani, Santorini, Santorini Island
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Keskustassa sijaitseva romanttinen huoneistohotelli lähellä lentokenttää. Petros M. Nomikoksen konferenssikeskus, Puerto Viejo ja Arkeologinen museo ovat lähellä. Lähistöllä sijaitsee myös Thiran esihistoriallinen museo ja Wall Paintings of Thira Exhibition (museo).

              Loizos Stylish Residences Hae hinnat
              Loizos Stylish Residences

              Loizos Stylish Residences

              Fira, Santorini, Santorini Island
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Thiran esihistoriallinen museo ja Santorínin kaldera sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arkeologinen museo sijaitsee 0,7 kilometrin päässä.

               Palladium Hotel Hae hinnat
               Palladium Hotel

               Palladium Hotel

               Plati Yialos, Mykonos, Mykonos Island
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Platis Yalóksen ranta, Ornóksen ranta ja Psaroun uimaranta sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Mykonosin tuulimyllyt ja Panagía Paraportianin kirkko ovat myös 5 kilometrin päässä.

                Acrogiali Beach Hotel Hae hinnat
                Acrogiali Beach Hotel

                Acrogiali Beach Hotel

                Platys Yialos, Mykonos, Mykonos Island
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Psaroun uimaranta, Ornóksen ranta ja Mykonosin tuulimyllyt sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rannalla lentokentän yhteydessä sijaitsevasta hotellista. Mykonosin arkeologinen museo ja Paradise Beach ovat myös 10 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.