Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Kuala Lumpur hotellit

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
Tune Hotel klia2 (Airport Transit Hotel)

Tune Hotel klia2 (Airport Transit Hotel)

Lot Pt 13, Jalan Klia 2/2, Sepang
5 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,4
/ 5 (13 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Lähellä lentokenttää sijaitseva hotelli. Mitsui Outlet Park KLIA SEPANGin outlet-ostoskeskus on myös lähellä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 16 tuntia sitten
Resorts World Genting - First World Hotel

Resorts World Genting - First World Hotel

Genting Highlands Resort, Genting Highlands
8 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3.0 kautta 5.0

Snow World ja Genting Highlands sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Gentingin teemapuisto sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 20 tuntia sitten
Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur

Shangri-La Hotel - Kuala Lumpur

11 Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur
17 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,8
/ 5 (13 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Kuala Lumpur Convention Centre ja Petronas Twin Towers sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Suria KLCC Shopping Centre ja Kuala Lumpur Tower ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 18 tuntia sitten
Sama-Sama Hotel, KL International Airport

Sama-Sama Hotel, KL International Airport

Jalan Cta 4b, Sepang
16 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (25 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Sepang International Circuit, Putrajayan kansainvälinen kokouskeskus ja Seri Gemilang -silta ovat 25 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotelli. Putran moskeija ja Putrajaya Independence Square ovat myös 32 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 23 tuntia sitten
DoubleTree by Hilton Hotel Kuala Lumpur

DoubleTree by Hilton Hotel Kuala Lumpur

348 Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur
7 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,6
/ 5 (5 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Ampang-puisto, Petronas Twin Towers ja Suria KLCC Shopping Centre sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotelli. Merdeka Square ja Jalan Petaling ovat myös 5 kilometrin päässä.

37 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 10 tuntia sitten
Verdant Hill Hotel Kuala Lumpur

Verdant Hill Hotel Kuala Lumpur

No 6, Changkat Raja Chulan, Kuala Lumpur
6 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (5 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Jalan Alor, Petronas Twin Towers ja Jalan Petaling sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Merdeka Square ja Pavilion Kuala Lumpur ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 19 tuntia sitten
Impiana KLCC Hotel

Impiana KLCC Hotel

13 Jalan Pinang, Kuala Lumpur
29 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (46 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Kuala Lumpur Convention Centre ja Petronas Twin Towers ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotelli. Suria KLCC Shopping Centre ja Pavilion Kuala Lumpur ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

42 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 12 tuntia sitten
Sunway Putra Hotel

Sunway Putra Hotel

100 Jalan Putra, Kuala Lumpur
14 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (16 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Sunway Putra -ostoskeskus ja Putran World Trade Centre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotelli. Merdeka Square ja Sultan Abdul Samad Building ovat myös 3 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Kuala Lumpur Hotellit

Hotellit Kuala Lumpurissa – Malesian upeaakin upeammassa pääkaupungissa

Malesian suurin kaupunki ja samalla koko liittovaltion pääkaupunki on noin 150-vuotisen historiansa aikana kasvanut pienestä kaivoskaupungista yhdeksi Kaakkois-Aasian suurimmista ja tärkeimmistä talouden keskittymistä. Kaupunki kasvaa tänä päivänä yhä suuremmaksi, pääasiassa sinne keskittyneen IT- ja elektroniikkateollisuuden ansiosta. Yksi kaupungin suurimmista tulonlähteistä on kuitenkin alati kasvava turismi, ja kaupunki onkin yksi maailman eniten vierailluimmista kaupungeista – tämä heijastuu luonnollisesti myös kaupungin hotellivalikoimaan sekä erilaisiin nähtävyyksiin.

Tasokas ja monipuolinen hotellivalikoima ihastuttaa matkailijoita

Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta Kuala Lumpurin hotellit sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa, josta matkailijan on helppo liikkua jokaiseen ilmansuuntaan. Hinnoiltaan hotellit Kuala Lumpurissa eivät ole järjettömän kalliita, vaan hyvissä ajoin hotellin varaamalla saa mukavan yösijan keskustan sykkeestä kohtuulliseen hintaan. Hintahaarukka on laaja, aina muutamasta kympistä useampaan sataan euroon yötä kohden, joten jokaiselle matkailijalle löytyy varmasti omiin mieltymyksiin sopiva majoitusvaihtoehto. Muihin Kaakkois-Aasian matkakohteisiin verrattuna Kuala Lumpurin hotellien hintataso on keskitasoa, ja sitä voi verrata esimerkiksi Singaporenhintatasoon. Hotellihintojen puolesta paras aika matkustaa Kuala Lumpuriin on hieman muita vuodenaikoja sateisempina kuukausina, kuten esim. loka-joulukuussa tai maalis-toukokuussa.

Kaakkois-Aasian shoppailuparatiisi

Ostoksista ja shoppailusta pitävä tulee rakastamaan Kuala Lumpurin uskomatonta tarjontaa. Erityisesti merkkituotteita saa ostettua kaupungista Suomea tai muuta Eurooppaa huomattavasti edullisempaan hintaan. Kaupungin pohjoisosassa sijaitsee nk. ”Kultaisen kolmion alue”, jonne suurimmat ostoskeskukset, yöklubit, ravintolat sekä Kuala Lumpurin hotellit ovat keskittyneet. Ostosparatiiseista pitävän kannattaa merkitä Jalan Butak Bintangin alue muistiin. Muita suuria ostoskeskuksia ovat mm. Suria KLCC sekä Mid Valley Megamall. Kuala Lumpurin Chinatown tarjoaa vaihtoehtoista shoppailua ulkoilmassa, poissa yli-ilmastoiduista megakomplekseista. Toreilla sijaitsevat pienet kojut ja putiikit kutsuvat kaupungissa vierailevia luokseen tekemään todellisia löytyjä, ja nauttimaan paikallisista käsitöistä. Kolmas hyvä ostosalue on kaupungin vanhemmassa osassa, Jalan Tunku Abdul Rahmanissa sijaitseva Little India, jossa voi Chinatownin tavoin nauttia paikallisista antimista.

Fantastista arkkitehtuuria ja erinomaisia nähtävyyksiä

Kaupungin kenties tunnetuin maamerkki sijaitsee aivan Kuala Lumpurin hotellien keskellä. Yli 450 metrin korkeuteen kurottavat Petronas Twin Towers -rakennukset näkyvät kaikkialle kaupunkiin, ja tarjoavat hulppeat näkymät kaupungin yli. Muita näkemisen arvoisia kohteita kaupungissa ovat Malesian islamilaisen taiteen museo, Malesian kansallismuseo (Muzium Negara), Itsenäisyyden aukio (Dataran Merdeka) sekä suosittu yö- ja kauppaelämän keskus Bangsar. Hieman kaupungin ulkopuolelta löytyvät Formula 1 -kiertueeseen kuuluva Sepangin moottorirata sekä Batu-luolat, joita pidetään hindujen pyhäpaikkana.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Kuala Lumpur

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.