Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Luzern

158 €
Hotel Des Balances

Hotel Des Balances

4.0 kautta 5.0 Weinmarkt, Luzern, LU
Hotel Des Balances on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 56 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
144 €
Ameron Luzern Hotel Flora

Ameron Luzern Hotel Flora

4.0 kautta 5.0 Seidenhofstrasse 5, Luzern, LU
Ameron Luzern Hotel Flora on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 161 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
242 €
Seehotel Hermitage

Seehotel Hermitage

4.5 kautta 5.0 Seeburgstrasse 72, Luzern, LU
Seehotel Hermitage on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lake Side Promenade (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 69 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
133 €
Cascada Boutique Hotel

Cascada Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 Bundesplatz 18, Luzern, LU
Cascada Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1910 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 66 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Galaxy Apartments

Galaxy Apartments

3.5 kautta 5.0 13 Gibraltarstrasse, Luzern, LU
Galaxy Apartments on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
83 €
Barabas

Barabas

3.0 kautta 5.0 Löwengraben, 18, Luzern
Barabas on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hostellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
166 €
Waldstaetterhof Swiss Quality Hotel

Waldstaetterhof Swiss Quality Hotel

3.5 kautta 5.0 Zentralstrasse 4, Luzern, LU
Waldstaetterhof Swiss Quality Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 1890 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 99 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
157 €
Radisson Blu Hotel, Lucerne

Radisson Blu Hotel, Lucerne

4.5 kautta 5.0 Lakefront Center, Inseliquai 12, Luzern, LU
Radisson Blu Hotel, Lucerne on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta KKL Lucerne. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 189 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
324 €
Grand Hotel National

Grand Hotel National

5.0 kautta 5.0 Haldenstrasse 4, Luzern, LU
Grand Hotel National on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lion Monument. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1870 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 41 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
78 €
ibis budget Luzern City

ibis budget Luzern City

1.0 kautta 5.0 Kellerstrasse 6, Luzern
Ibis budget Luzern City on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä välipalabaarin/delin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2009 rakennetussa 1 tähden hotellissa on 128 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
107 €
Altstadt Hotel Krone Luzern

Altstadt Hotel Krone Luzern

3.0 kautta 5.0 Weinmarkt 12, Luzern, LU
Altstadt Hotel Krone Luzern on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja business centerin. Tässä vuonna 1800 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 29 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
150 €
Hotel Continental Park

Hotel Continental Park

4.0 kautta 5.0 Murbacherstrasse 4, Luzern, LU
Hotel Continental Park on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
110 €
VISIONAPARTMENTS Lucerne Neustadtstrasse

VISIONAPARTMENTS Lucerne Neustadtstrasse

3.5 kautta 5.0 Neustadtstrasse 16, Luzern
VISIONAPARTMENTS Lucerne Neustadtstrasse on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 60 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
74 €
Altstadt Hotel Le Stelle Luzern

Altstadt Hotel Le Stelle Luzern

3.0 kautta 5.0 Hirschenplatz 3, Luzern, LU
Altstadt Hotel Le Stelle Luzern on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja valet-pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 16 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
91 €
Altstadt Hotel Magic Luzern

Altstadt Hotel Magic Luzern

3.0 kautta 5.0 Brandgässli 1, Luzern, LU
Altstadt Hotel Magic Luzern on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kappelisilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja business centerin. Tässä vuonna 1500 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 13 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Luzern

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Luzern

Näytä kaikki

Kohteen Luzern hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Luzern? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Lucernen kaupungintalo, Kappelisilta ja Löwenplatz. Voit valita 143 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Luzern löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Luzern, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Luzern tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 7 lentokenttähotellia
 • 19 halpaa hotellia
 • 50 lapsiystävällistä hotellia
 • 23 luksushotellia
 • 30 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Luzern


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Luzern, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Luzern niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Drei Könige
 • Chateau Guetsch
 • Hotel Hofgarten

Nämä kohteen Luzern majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Steghof
 • Allmend Apartments
 • Art Deco Hotel Montana

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Luzern hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Cascada Swiss Quality Hotel
 • Palace Luzern
 • Seehotel Hermitage

Kohteeseen Luzern tutustuminen


Kompakti Luzern on tunnettu järvinäkymistään, vuoristonäkymistä ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Luzern ja sen lähellä kuuluu:

 • Lucernen kaupungintalo
 • Kappelisilta
 • Löwenplatz
 • Sveitsin kuljetusmuseo
 • Rosengart Collection
 • Pyhän Pietarin kirkko
 • Jesuiittakirkko

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Luzern, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Zürich (ZRH). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Luzern?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Luzern, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Luzern, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Kesäkuu ja toukokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12°C ja öisin -4°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 4 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 23°C päivisin ja 3°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 8 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 24°C ja öisin 8°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16°C ja -3°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Luzern on 27 cm.

Viimeksi varatut hotellit Luzern

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.