Pääosion alkuosa

Suositut Yksityiset loma-asunnot – Osaka

233 €
Rakushu-En

Rakushu-En

3.0 kautta 5.0
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nijōn linna. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
CROSS UP

CROSS UP

3.5 kautta 5.0 4-11-27 Ikunonishi, Ikuno-ku, Osaka, Osaka
Tämä loma-asunto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Abeno Harukas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
195 €
Kyomachiya Botan Bettei

Kyomachiya Botan Bettei

3.0 kautta 5.0
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nishiki Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
250 €
YADORU KYOTO Kanade No Yado

YADORU KYOTO Kanade No Yado

4.0 kautta 5.0
Tämä loma-asunto on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kawaramachi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
87 €
Stay SAKURA Kyoto Machiya AKARI

Stay SAKURA Kyoto Machiya AKARI

3.0 kautta 5.0
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Costume Museum (museo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden loma-asunnossa on 2 kotia 2 kerroksessa. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
123 €
Kyoto Machiya SHOUAN

Kyoto Machiya SHOUAN

2.5 kautta 5.0
Kyoto Machiya SHOUAN on saanut loistavaa palautetta loma-asuntojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nijōn linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden loma-asunnossa on 4 kotia 2 kerroksessa. Kaikki kodit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
188 €
Kiyomizuya

Kiyomizuya

3.0 kautta 5.0
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Kawaramachi. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
148 €
RESI STAY Tomaroka Mongakucho

RESI STAY Tomaroka Mongakucho

3.0 kautta 5.0
Tämä loma-asunto on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kyoto Tower. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja aamiaisen (lisämaksusta). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Kyomachiya Takanashi

Kyomachiya Takanashi

2.0 kautta 5.0
Kyomachiya Takanashi on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nishiki Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 2 tähden loma-asunnossa on 3 kotia 2 kerroksessa. Jokainen loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Osaka

Näytä kaikki 6 380 majoitusliikettä kohteessa Osaka
RIHGA Royal Hotel Osaka 81 €
RIHGA Royal Hotel Osaka

RIHGA Royal Hotel Osaka

5-3-68 Nakanoshima, Kita-ku, Osaka, Osaka-fu
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Osakan kansainvälinen kokouskeskus ja Osakan tiedemuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Juhlasali ja Herbisin aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Nakanoshiman asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Fukushiman asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Monterey Grasmere Osaka 56 €
  Hotel Monterey Grasmere Osaka

  Hotel Monterey Grasmere Osaka

  1-2-3 Minatomachi, Naniwa-ku, Osaka, Osaka-fu
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Osakan kaupungin ilmaterminaali, Tsūtenkakun torni ja Shitennojin temppeli sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Osakan historiallinen museo ja Umeda Sky Building ovat myös 5 kilometrin päässä. Namban asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Osaka-Namban asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sotetsu Fresa Inn Osaka-Shinsaibashi 52 €
   Sotetsu Fresa Inn Osaka-Shinsaibashi

   Sotetsu Fresa Inn Osaka-Shinsaibashi

   1-12-23 Higashishinsaibashi, Osaka, Osaka
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Shinsaibashin ostoskeskus ja Dotonborin Glico-mainos sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tsūtenkakun torni ja Kyocera Dome Osaka ovat myös 5 kilometrin päässä. Nagahoribashin asema ja Shinsaibashin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    APA Hotel Osaka-Higobashi-Ekimae 55 €
    APA Hotel Osaka-Higobashi-Ekimae

    APA Hotel Osaka-Higobashi-Ekimae

    1-2-1 Tosabori, Nishi-ku, Osaka, Osaka-fu
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Osakan tiedemuseo, Osakan kansainvälinen kokouskeskus ja Umeda Sky Building sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Osakan historiallinen museo ja Osakan linna ovat myös 5 kilometrin päässä. Higobashin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Watanabebashin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.