Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.4. - 5.4.
Ensi viikonloppuna
10.4. - 12.4.

Suosituimmat Puolan Itämeren itärannikko hotellit

Hae hinnat
Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT

Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT

4.0 kautta 5.0 Hryniewieckiego 12A, Wladyslawowo, Pomerania
Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Władysławowon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 3 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 133 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Hotel Royal Baltic Luxury Boutique

Hotel Royal Baltic Luxury Boutique

4.0 kautta 5.0 ul. Wczasowa 26, Ustka, Pomerania
Hotel Royal Baltic Luxury Boutique on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Muzeum Ziemi Usteckiej. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 58 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja kaapeli.
Hae hinnat
Cassubia

Cassubia

1.0 kautta 5.0 ul. Boczna 11, Hel, Pomerania
Cassubia sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Helin hylkeidensuojelukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 1 tähden majatalossa on 64 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Family Homes - Sand Residence

Family Homes - Sand Residence

2.0 kautta 5.0 ul. Marii Dąbrowskiej 9, Wladyslawowo, Pomerania
Family Homes - Sand Residence sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ocean Park -teemapuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 2 tähden majatalossa on 13 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
73 €
Hotel La Siesta

Hotel La Siesta

3.0 kautta 5.0 ul. Droga Rybacka 58, Jastrzebia Gora, Pomerania
Hotel La Siesta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gwiazda Północy. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel 77 Restauracja Spa

Hotel 77 Restauracja Spa

3.0 kautta 5.0 ul. Kaperska 77, Chalupy, Wladyslawowo
Hotel 77 Restauracja Spa sijaitsee lähellä kohdetta Władysławowon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja venesatama. Tässä 3 tähden hotellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Apartament Dariusz

Apartament Dariusz

4.0 kautta 5.0 Ul. Swietopelka 7 Willa Ziemia, Lokal Nr. 10, Jurata, Pomerania
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Molo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
24 €
Apartamenty Rozewie Villa 4 Pory Roku

Apartamenty Rozewie Villa 4 Pory Roku

3.5 kautta 5.0 ul. Klifowa 1 A, Jastrzebia Gora
Apartamenty Rozewie Villa 4 Pory Roku sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rozewien majakka. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 58 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Apartamenty Ustka Krokusowa

Apartamenty Ustka Krokusowa

3.0 kautta 5.0 Krokusowa 4, Ustka, Pomerania
Apartamenty Ustka Krokusowa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Muzeum Ziemi Usteckiej. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Rantahotellit – Puolan Itämeren itärannikko

Rantaloma kohteessa Puolan Itämeren itärannikko on valinta, jota et tule katumaan! Meitä on monenlaisia, mutta valtaosalle sana "loma" tuo väistämättä mieleen meren ja rannan. Monille ranta tarjoaa ennen muuta virkistystä, mutta vähintään yhtä tärkeä on siltä avautuva maisema, joka poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä. Rannalla myös tapahtuu: hiekalla voit levätä, ottaa aurinkoa, lukea ja pelata monenlaisia pelejä; vedessä puolestaan kellua, uida, snorklata ja sukeltaa. Varaa majoitus rannalla kohteessa Puolan Itämeren itärannikko nyt, ja ota kaikki irti tästä huippukohteesta!

Monia kiinnostavat nimenomaan kohteen Puolan Itämeren itärannikko rantahotellit. Tämä on ymmärrettävää, sillä täällä jos jossain ihmiset haluavat aivan veden äärelle. Kannattaa myös muistaa, että hotelli lähellä rantaa ei ole sama asia kuin hotelli rannalla. Vaikka poikkeuksiakin toki löytyy, lähellä rantaa sijaitsevat hotellit ovat usein jonkin suuremman rakennuksen takana ja/tai meluisan kadun varrella, mikä voi vähentää viihtyvyyttä huomattavasti. Erityisen rasittava hotellin ja rannan välinen matka on silloin, kun haluat käydä myös uimassa. Kun hotellisi on rannalla, voit suunnata sen hiekalle vaikka uima-asussa. Lisäksi vältät kassien raahaamisen, kun tavaroita voi hakea huoneesta milloin haluaa. Erityisen hyödyllistä tämä on, jos mukanasi on pieniä lapsia. Heidän kanssaan kun sattuu ja tapahtuu.

Hotellit rannalla kohteessa Puolan Itämeren itärannikko ovat erittäin suosittuja, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa. Etenkin sesonkiaikaan kaikki haluavat rannalle, mikä voi nostaa hintoja melkoisesti. Kaikkein kovin sesonkiaika on kuitenkin yleensä verrattain lyhyt, joten jo pieni muutos matkapäiviin voi pudottaa hintoja tuntuvasti. Kannattaa myös pyrkiä ajoittamaan yöpyminen arkipäiville, sillä viikonloppuisin moni kohteen Puolan Itämeren itärannikko rantahotelli täyttyy myös paikallisista. Halvimmat hinnat ovat tietysti tarjolla matalan sesongin aikaan. Silloin monet kohteen Puolan Itämeren itärannikko rantahotellit pudottavat hintojaan huomattavasti, mutta tarjoavat silti täysin huippusesongin veroista palvelua. Tällaisina aikoina alueen rantahotelleja voi suositella täydellistä hermolepoa tai vaikka työrauhaa etsiville.

Helpoiten löydät hotelleja rannalla kohteessa Puolan Itämeren itärannikko sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee vain antaa matkapäiväsi, niin saat hetkessä eteesi parhaat hotellit ja halvimmat hinnat. Mitä siis odotat – tutustu vaihtoehtoihin jo tänään!

Viimeisimmät Puolan Itämeren itärannikko hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.