Pääosion alkuosa

Suositut Kerrostalolomakylät – Virrat

Naava Resort Hae hinnat
Naava Resort

Naava Resort

MESIKUJA 4, Ähtäri
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Naava Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ähtärin eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden huoneistolomakeskuksessa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 5 kylpyhuonetta.

  Kartta

  Suosituimmat hotellit – Virrat

  Näytä kaikki 41 majoitusliikettä kohteessa Virrat
  Motelli Tarjanteen Talo 69 €
  Motelli Tarjanteen Talo

  Motelli Tarjanteen Talo

  Virtaintie 35, Virrat
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Virtain laivarannan uimaranta on 1,4 kilometrin ja päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Herraskosken kanavamuseo ja Virtain Perinnekylä sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Ähtärin eläinpuisto ja Helvetinjärven kansallispuisto ovat myös 52 kilometrin päässä.

   Hotelli Viikinhovi 90 €
   Hotelli Viikinhovi

   Hotelli Viikinhovi

   Unio Sarlinintie 2, Keuruu
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Keurusselän liikuntapuisto on 1,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Haapamäen Höyryveturipuisto ja Himmaanmäen näköalatorni sijaitsevat 25 kilometrin päässä.

    Hotel Keurusselka Hae hinnat
    Hotel Keurusselka

    Hotel Keurusselka

    Keurusseläntie 134, Keuruu
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Keurusselän liikuntapuisto on 0,7 kilometrin ja Keurusselkä on 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Haapamäen Höyryveturipuisto sijaitsee 14,8 kilometrin päässä.

     Hotelli-Ravintola Alavus 66 109 €
     Hotelli-Ravintola Alavus 66

     Hotelli-Ravintola Alavus 66

     Järviluomantie 4, Alavus
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Luomanpuisto ja Alavus Arena sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Harrin uimala ja Kyläkauppa Veljekset Keskinen ovat myös 10 kilometrin päässä.

      *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.