Miksi ebookers.fi-sivustolta varaaminen kannattaa?

ebookersilla me uskomme, että intohimot tekevät elämästä kiinnostavaa. Ne luovat kallisarvoisia muistoja sekä vaikuttavat tapaamme nähdä maailmaa ja matkustaa uusiin paikkoihin. HIFK:n virallisena matkustuskumppanina me haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisia alennuksia hotellivarauksista, jotta matkustaminen intohimosi perässä olisi helpompaa.

 

Joskus suunnitelmat muuttuvat, minkä takia joustavuus on tärkeää. Siksi useimmissa hotelleissamme voit peruuttaa varauksen ilmaiseksi.

 

 

 

 

Hintatakuumme varmistaa mahtavan hinta-laatusuhteen. Jos varaat ja maksat hotellihuoneen ebookers.fi-sivustolla ja myöhemmin löydät sen halvemmalla joko meidän sivuiltamme tai muualta, me hyvitämme sinulle erotuksen.

 

 

 

Liittymällä BONUS+ -jäseneksi saat vieläkin enemmän alennuksia. Liity ja ansaitse matkoistasi välittömästi jopa 5 % etua*, jonka voit lunastaa seuraavassa hotellivarauksessasi.

EHDOT JA RAJOITUKSET

Alennuskupongin tunnus: HIFK8

Alennuskupongin käyttöä koskevia keskeisiä huomioita
Alennuskupongin käyttöön oikeuttavat varaukset: Tämän alennuskupongin alennuksen voi saada ainoastaan ennakolta maksettuihin yksittäisistä hotellivarauksista (ei hotellivarauksista, jotka on yhdistetty johonkin toiseen tuotteeseen, kuten hotelli + lento tai hotelli + lento + auto varauksista), jotka on tehty osoitteessa www.ebookers.fi (jäljempänä olevien ehtojen ja rajoitusten mukaisesti).

Alennuskupongin arvo: 8%

Alennuskupongin vähimmäiskäyttömäärä: 1 € (vähimmäiskäyttömäärä käsittää matkavarauksen hinnan poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset).

Alennuskupongin lunastusaika: alkaa 30.10.2020 kello 00.01 [UTC+2] ja päättyy 31.12.2021 kello 23.59 [UTC+2] .

Matkan ajankohta: Matkan ajankohdan tulee sijoittua ajalle 30.10.2020 - 07.01.2022.

Näin käytät alennuskuponkia
Varausprosessin aikana näet maksusivulla kentän "Anna kuponkikoodi tai kampanjakoodi", johon alennuskupongin tunnus syötetään;
Syötä alennuskupongin tunnus edellä mainittuun kenttään ja paina "Käytä alennuskuponkia" -painiketta. Soveltuva alennus vähennetään matkavarauksen hinnasta ennen mahdollisia veroja, maksuja tai lisäveloituksia.

EHDOT JA RAJOITUKSET
Alennuskuponki on ebookers.fi tarjous ja sitä voivat hyödyntää ainoastaan 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on asuinpaikka Suomessa.
Alennuskuponkia voidaan käyttää näiden ehtojen ja rajoitusten mukaisesti ennakolta maksettavien ja osoitteessa www.ebookers.fi tehtävjen yksittäisten hotellivarauksien maksamiseen (ei sovellu hotellivarauksiin, jotka on yhdistetty johonkin toiseen tuotteeseen, esimerkiksi hotelli + lento tai hotelli + lento + auto-paketteihin). Alennuskuponkia voi käyttää vain ennakolta maksettaviin varauksiin, eikä sitä voi käyttää varauksiin, jotka maksetaan hotellilla. Alennuskuponkia ei voi käyttää valmismatkoihin tai mökkivarauksiin.
Tarjouskoodia ei voi käyttää hotelleihin, jotka ovat listattuna täällä.
Jos varauksesi sisältää useamman kuin 1 huoneen, jotka ovat identtisiä, alennus koskee vain yhtä huonetta.
Edellyttäen, että käytät vähintään 1 € (matkavarauksen hinta pois lukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset) yhden ja saman varauksen yhteydessä, alennuskuponki oikeuttaa sinut 10 %:n suuruiseen alennukseen matkavarauksesta ennen mahdollisia veroja, sovellettavia maksuja tai lisäveloituksia. Enimmäisalennus 300 €.Alennuskuponkia ei voi yhdistää muihin tarjouskuponkeihin, kampanjoihin tai erikoistarjouksiin.
Asiakkaat voivat lunastaa tämän kuponkikoodin korkeintaan kaksi (2) kertaa, ja säästöt voivat olla korkeintaan 300 € per varaus. Näiden kahden käyttökerran jälkeen kampanjakoodia ei voi enää käyttää, vaikka yksi tai useampi varauksista peruuntuisi
Alennuskuponkia ei voi käyttää veroihin, toimitusmaksuihin, peruutus- tai muutosmaksuihin, hallinnollisiin maksuihin taikka muihin maksuihin, joiden osalta vastuu kuuluu yksinomaan asiakkaalle.
Alennuskuponkia ei voi käyttää aikaisemmin tehtyihin varauksiin ja kuponki katsotaan lunastetuksi hyväksytyn varauksen seurauksena. Alennuskuponkia ei voi käyttää uudelleen, vaikka muuttaisit tai peruisit varauksen.
Alennuskupongilla ei ole rahallista arvoa, Siitä ei myönnetä hyvityksiä eikä sitä vaidhdeta käteiseksi. Kaikenlainen alennuskupongin sopimaton käyttö, mukaan lukien kupongin julkistaminen tai myyminen, on kiellettyä.
Alennuskupongin käyttöön sovelletaan yleisiä varausehtoja (katso https://www.ebookers.fi/p/support/general-booking-conditions) ja kaikki varaukset tehdään saatavuuden mukaan.
ebookers-konserniin kuuluvien yhtiöiden työntekijät, sekä muut henkilöt joilla on ammatillinen yhteys tähän myynninedistämistoimeen, mukaan lukien matkanjärjestäjien yhteistyöohjelman yhteistyökumppanit, eivät voi hyödyntää alennuskuponkeja.
ebookers pidättää itsellään oikeuden muuttaa alennuskuponkiehtoja tai poistaa alennuskuponkietuuden milloin tahansa. ebookersin päätös on lopullinen kaikissa tähän myynninedistämistoimeen liittyvissä asioissa.
Tämän tarjouksen mainostaja on Expedia Group, Washingtonissa osoitteessa 1111 Expedia Group Way W., Seattle WA 98119, USA sijaitseva yritys. Kaikilla näiden ehtojen viittauksilla Ebookers tarkoitetaan Expedia Group:ia.
Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

EHDOT JA RAJOITUKSET

10 % alennusta valituista hotelleista!


Kuponkikoodi mobiilisovelluksiin: HIFK10


A – KESKEISIMMÄT TIEDOT


Kuponkikoodin käyttöön oikeuttavat varaukset: 

Tämä kuponkikoodi koskee vain etukäteen maksettuja, erikseen tehtäviä hotellivarauksia (ei hotellivarauksia yhdistettynä johonkin muuhun tuotteeseen, kuten lento + hotelli -varaukset tai lento + hotelli + auto -varaukset), jotka tehdään ebookers Suomen mobiili- tai taulutietokonesovelluksen (jäljempänä kumpikin ”sovellus”) kautta (alla olevien ehtojen ja rajoitusten mukaisesti). 

Sovelluksen voi ladata (i) App Storesta iPhoneen, iPadiin ja iPod Touchiin ja (ii) Google Play Storesta Android-tabletteihin ja -puhelimiin. Lisätietoja sivulta www.ebookers.fi/p/app.

Kuponkikoodin arvo: 

10 %. 

Kuponkikoodin vähimmäiskäyttömäärä: 

 

1 € (vähimmäiskäyttömäärällä tarkoitetaan varauksen hintaa ilman veroja ja muita maksuja). 

Kuponkikoodin lunastusaika: 

30.10.2020 kello 0.01 (UTC+2) – 31.12.2021 kello 23.59 (UTC+3). 

Matkan ajankohta: 

Matkan tulee tapahtua 30.10.2020 - 07.01.2022. 

Näin käytät kuponkikoodin

·        Hotellivaraus on tehtävä ebookers.fi-sivustolla sovelluksen kautta. Napauta sovelluksessa kohtaa ”Tili” ja valitse ”Maa”-valikosta Suomi.

·        Hae sovelluksesta hotelleja haluamillesi päiville, joiden on osuttava yllä oleville matkustuspäiville.

·        Voit lisätä kuponkikoodisi varausprosessin aikana napauttamalla maksusivulla ”Kuponkikoodi”-linkkiä.

·        Syötä kuponkikoodi ja napauta sitten kohtaa ”Käytä”. Alennus vähennetään matkavarauksen loppusummasta ennen veroja ja lisämaksuja.

 

B – EHDOT JA RAJOITUKSET

 

1.      Näiden ehtojen ja rajoitusten ja edellä olevan Keskeisimmät tiedot -osion mukaisesti kuponkikoodia voi käyttää vain etukäteen maksettaviin pelkkiin hotellivarauksiin (ei hotellihuonevarauksiin yhdistettynä mihinkään muuhun tuotteeseen, kuten lento + hotelli -varauksiin tai lento + hotelli + auto -varauksiin), jotka tehdään ebookersin sovelluksen kautta. Kuponkikoodin voi käyttää vain etukäteen maksettaviin varauksiin, eikä sitä voi lunastaa hotellilla maksettavien varausten yhteydessä. Kuponkikoodia ei voi käyttää pakettivarauksiin tai mökkivarauksiin.

2.      Kuponkikoodia ei voi käyttää varauksiin seuraavissa hotelleissa: 

3.      Edellyttäen että käytät yhden varauksen tekemiseen vähintään 1 € (matkavarauksen hinta ilman veroja ja muita maksuja), kuponkikoodi oikeuttaa sinut saamaan 10 % alennusta matkavarauksen hinnasta ennen veroja ja muita maksuja.

4.      Mikäli teet varauksen useampaan kuin yhteen huoneeseen, alennus vähennetään vain yhden huoneen hinnasta (eli jos varaat kolme huonetta, alennus koskee vain yhtä näistä kolmesta huoneesta, ei kaikkia huoneita).

5.      Kuponkikoodia ei voi käyttää verojen, lisämaksujen, peruutus- tai muutosmaksujen, käsittelymaksujen tai muiden maksujen maksamiseen. Ne ovat kokonaisuudessaan asiakkaan vastuulla.

6.      Kuponkikoodin käyttöön sovelletaan yleisiä varausehtoja (katso https://www.ebookers.fi/p/support/general-booking-conditions), ja kaikki varaukset ovat riippuvaisia saatavuudesta.

7.      Kuponkikoodia ei voi yhdistää muihin alennuskuponkeihin, kampanjoihin tai erikoistarjouksiin.

8.      Kuponkikoodia ei voi käyttää aiemmin tehtyihin varauksiin. Kuponkikoodi katsotaan käytetyksi, kun kupongin käyttöön oikeutettu varaus on tehty. Kuponkikoodilla ei ole rahallista arvoa, eikä siitä myönnetä hyvityksiä tai käteiskorvauksia. Kuponkikoodilla ei ole jäännösarvoa, ja jos varaussumma on pienempi kuin kupongin alennus, erotusta ei palauteta. Kuponkikoodia ei voi käyttää uudelleen, vaikka varausta, johon sitä on käytetty, jouduttaisiin muuttamaan tai varaus jouduttaisiin peruuttamaan.

9.      Kuponkikoodin voivat käyttää vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka asuvat vakituisesti Suomessa.

10.   Expedia Groupiin kuuluvien yhtiöiden työntekijät tai muut tähän kampanjaan liittyvät henkilöt, kuten yhteistyöohjelmaamme osallistuvien matkatoimistojen työntekijät, eivät saa käyttää tätä kuponkikoodia.

11.   Kuponkikoodin väärinkäyttäminen, kuten sen julkaiseminen tai myyminen, on kiellettyä, ja tällainen toiminta voi muodostaa rikoksen.

12.   ebookers pidättää oikeuden muuttaa näitä kuponkikoodiehtoja tai poistaa kuponkikoodietuuden milloin tahansa. ebookersin tähän mainoskampanjaan liittyvät päätökset ovat lopullisia.

13.   Tämän tarjouksen mainostaja on Expedia Group, Washingtonissa osoitteessa 333 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA sijaitseva yritys. Kaikilla näiden ehtojen viittauksilla ebookersiin tarkoitetaan Expedia Group.

14.   Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.