Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Varaa lennot kohteesta Maraval kätevästi

Lennot kohteesta Maraval löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta POS. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen POS

Edullisia lentoja kohteeseen Maraval löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta POS on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Maraval lähellä

Näytä kaikki 170 majoitusliikettä kohteessa Maraval
156 €
Hilton Trinidad & Conference Centre

Hilton Trinidad & Conference Centre

4.5 kautta 5.0 Lady Young Road, Belmont, Port of Spain
4/5
(2 arvostelua)
Hilton Trinidad & Conference Centre on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Queen's Hall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1960 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 405 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja taulutelevision.
Arvosteltu 26.2.2018

We moved from the Hyatt at the other side of the Savanna and much preferred the views and the area. The hotel not as snaz, but preferred the stay - good value for money and the restaurants didn't fleece you. Pool refurb very good (we didn't make it to the one at the Hyatt so can't compare). Had business ...

 
Hae hinnat
Koto Poissa Kotoa ... Lomallasi!

Koto Poissa Kotoa ... Lomallasi!

2 Humming Bird Mews, Saddle River Road, Port of Spain
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shoppes of Maravalin ostoskeskus. Loma-asunto tarjoaa 4 kylpyhuonetta.
 
Hae hinnat
Monique's Guesthouse

Monique's Guesthouse

2.5 kautta 5.0 114-116 Saddle Road, Maraval, Port of Spain, Trinidad
Monique's Guesthouse sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shoppes of Maravalin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
 
Hae hinnat
Cozy Hilltop Apt w/ Scenic Mountain + City Views

Cozy Hilltop Apt w/ Scenic Mountain + City Views

3.5 kautta 5.0 La Seiva Terrace, Port of Spain, Port of Spain Corporation
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shoppes of Maravalin ostoskeskus. Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
 
Hae hinnat
Maraval -seinäkoti, Kauniit Näkymät

Maraval -seinäkoti, Kauniit Näkymät

La Seiva Terrace, Port of Spain
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shoppes of Maravalin ostoskeskus. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 2 kylpyhuonetta ja pation.
 
173 €
Hyatt Regency Trinidad

Hyatt Regency Trinidad

4.5 kautta 5.0 No 1 Wrighton Road, Port of Spain, Trinidad
Hyatt Regency Trinidad on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brian Lara Promenade (aukio). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 423 huonetta 22 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.