Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat Antalyan keskusta hotellit

154 €
Ramada Plaza by Wyndham Antalya

Ramada Plaza by Wyndham Antalya

5.0 kautta 5.0 Genclik Mh. Fevzi Cakmak Caddesi No:22, Antalya, Antalya
Ramada Plaza by Wyndham Antalya on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karaalioglu-puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 240 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
50 €
Sky Kamer Hotel

Sky Kamer Hotel

Kisla Mh. 53 Sk. No:4/a, Muratpasa, Antalya
Sky Kamer Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kellotorni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa hotellissa on 29 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
150 €
Rixos Downtown Antalya

Rixos Downtown Antalya

5.0 kautta 5.0 Sakip Sabanci Boulevard, Konyaalti Beach, Antalya, Antalya
Rixos Downtown Antalya on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Konyaaltin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 360 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
49 €
Puding Marina Residence - Special Class

Puding Marina Residence - Special Class

Mermerli Sokak No 15, Kaleiçi, Antalya, Antalya
Puding Marina Residence - Special Class on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha basaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä hotellissa on 67 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
77 €
Prime Hotel

Prime Hotel

Genclik Mah. Tevfik Isik Cad. No: 25, Antalya, Antalya
Prime Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä hotellissa on 35 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Aspen Hotel - Special Class

Aspen Hotel - Special Class

4.0 kautta 5.0 Kiliçaslan Mah. Mermerli Sk. No:25, Kaleiçi, Antalya
Aspen Hotel - Special Class on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha basaari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 41 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Atalla Hotel

Atalla Hotel

3.0 kautta 5.0 Sinan Mh. Cebesoy Cd No:28, Antalya
Atalla Hotel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 62 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
42 €
Ayhan Hotel

Ayhan Hotel

Kışla Mahallesi 40.Sokak No:11, Muratpaşa Antalya, Antalya, Antalya
Ayhan Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kellotorni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2014 rakennetussa hotellissa on 34 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
40 €
Best Western Plus Khan Hotel

Best Western Plus Khan Hotel

4.0 kautta 5.0 Elmali Mah. Kazim Özalp Cad. No: 10, Antalya
Best Western Plus Khan Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Konyaaltin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 135 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Viimeisimmät Antalyan keskusta hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.