Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat Bayshore hotellit

Hae hinnat
6bd Välimerellinen Villa Porealtaalla

6bd Välimerellinen Villa Porealtaalla

2318 Prairie Ave, Miami Beach, FL
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Botanical Garden (kasvitieteellinen puutarha). Majoitusliikkeessä on saatavilla poreallas. Huvila tarjoaa asiakkaille keittiön ja 5 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Studio Uima-altaalla Lähellä Rantaa

Studio Uima-altaalla Lähellä Rantaa

255 24th St, Unit 234, Miami Beach, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Collins Avenuen ostosalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen. Huoneisto tarjoaa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Studio Lähellä Rantaa Uima-altaalla

Studio Lähellä Rantaa Uima-altaalla

255 24th St, Miami Beach, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Collins Avenuen ostosalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas, kuntokeskus ja vesipuisto. Huoneisto tarjoaa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Decodream Studio uima-altaalla ja lähellä rantaa

Decodream Studio uima-altaalla ja lähellä rantaa

24th St, 107, Miami Beach, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Collins Avenuen ostosalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas ja kuntokeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
232 €
Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

4.5 kautta 5.0 4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Fontainebleau Miami Beach on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 41st Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 9 ravintolaa ja 8 baaria. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 1504 huonetta 37 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
117 €
Nautilus by Arlo

Nautilus by Arlo

4.5 kautta 5.0 1825 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Nautilus by Arlo on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Collins Avenuen ostosalue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1951 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 250 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
252 €
Loews Miami Beach Hotel – South Beach

Loews Miami Beach Hotel – South Beach

4.5 kautta 5.0 1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
Loews Miami Beach Hotel – South Beach on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Collins Avenuen ostosalue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 790 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
202 €
Eden Roc Miami Beach

Eden Roc Miami Beach

4.5 kautta 5.0 4525 Collins Ave, Miami Beach, FL
Eden Roc Miami Beach on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1955 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 415 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
155 €
Grand Beach Hotel

Grand Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 4835 Collins Ave, Miami Beach, FL
Grand Beach Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 baaria. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 430 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Viimeisimmät Bayshore hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.