Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.4. - 5.4.
Ensi viikonloppuna
10.4. - 12.4.

Suosituimmat Bredals Monument hotellit

108 €
Hotel Villa Gulle

Hotel Villa Gulle

2.0 kautta 5.0 Østervoldgade 44, Nyborg
Hotel Villa Gulle sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frue Kirke (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1890 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 25 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Fjordvej 4

Fjordvej 4

4 Fjordvej, Nyborg
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frue Kirke (kirkko). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
187 €
Hotel Hesselet

Hotel Hesselet

4.0 kautta 5.0 Christianslundsvej 119, Nyborg
Hotel Hesselet on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frue Kirke (kirkko). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1967 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 59 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
134 €
Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

3.0 kautta 5.0 Østerøvej 121, Nyborg
Storebælt Sinatur Hotel & Konference on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frue Kirke (kirkko). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 115 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter

Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter

4.0 kautta 5.0 Østerøvej 2, Nyborg
Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frue Kirke (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1899 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 422 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
4 Huoneen Majoitus Nyborgissa

4 Huoneen Majoitus Nyborgissa

Sommerbyen 103, Nyborg, Etelä-Tanska
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frue Kirke (kirkko). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi takan ja television.
Hae hinnat
2 Huonetta Majoitus Nyborg

2 Huonetta Majoitus Nyborg

Sommerbyen, Nyborg, Etelä-Tanska
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frue Kirke (kirkko). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
3 Huonemajoitusta Nyborgin

3 Huonemajoitusta Nyborgin

Sommerbyen, Nyborg, Etelä-Tanska
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frue Kirke (kirkko). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
Hae hinnat
3 Huoneen Majoitus Nyborgissa

3 Huoneen Majoitus Nyborgissa

Sommerbyen, Nyborg, Etelä-Tanska
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vor Frue Kirke (kirkko). Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Bredals Monument läheltä

Haluaisitko, että Bredals Monument olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Bredals Monument sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Bredals Monument ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Bredals Monument hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.