Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Svendborg

100 €
Best Western Plus Hotel Svendborg

Best Western Plus Hotel Svendborg

4.0 kautta 5.0 Centrumpladsen 1, Svendborg, Fyn
Best Western Plus Hotel Svendborg on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Sosiaaliturvamuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1955 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 135 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
77 €
Danhostel Svendborg

Danhostel Svendborg

5.0 kautta 5.0 Vestergade 45, Svendborg
Danhostel Svendborg sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sosiaaliturvamuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja konferenssikeskus. Tässä 5 tähden hostellissa on 84 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
109 €
Hotel Christiansminde

Hotel Christiansminde

4.0 kautta 5.0 Christiansmindevej 16, Svendborg
Hotel Christiansminde on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Christiansminden ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 98 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
158 €
Hotel Troense

Hotel Troense

3.0 kautta 5.0 Strandgade 5, Svendborg
Hotel Troense sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Troense merenkulkumuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
63 €
Danninghus

Danninghus

2.5 kautta 5.0 31 Sundbrovej, Svendborg
Danninghus sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Karlas Plads. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
128 €
Hotel Ærø - Svendborg

Hotel Ærø - Svendborg

3.0 kautta 5.0 Brogade 1-3, Svendborg
Hotel Ærø - Svendborg on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maritimt Center (merenkulkukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1860 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 62 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
91 €
Hotel Garni Svendborg

Hotel Garni Svendborg

2.5 kautta 5.0 Toldbodvej 5, Svendborg
Hotel Garni Svendborg sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maritimt Center (merenkulkukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
87 €
Lehnshøj Bed & Breakfast

Lehnshøj Bed & Breakfast

3.0 kautta 5.0 203 Fåborgvej, Svendborg
Lehnshøj Bed & Breakfast sijaitsee lähellä kohdetta Sosiaaliturvamuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
187 €
Stella Maris Hotel de Luxe

Stella Maris Hotel de Luxe

4.0 kautta 5.0 Kogtvedvænget 3, Svendborg
Stella Maris Hotel de Luxe on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Karlas Plads. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 36 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
110 €
Troense Bed and Breakfast by the sea

Troense Bed and Breakfast by the sea

3.0 kautta 5.0 Troense Strandvej 72, Svendborg, fyn
Troense Bed and Breakfast by the sea sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Troense merenkulkumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
67 €
Svendborg Rooms

Svendborg Rooms

2.5 kautta 5.0 24 Valdemarsgade, Svendborg
Svendborg Rooms sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maritimt Center (merenkulkukeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
77 €
Teglgaarden bed and breakfast

Teglgaarden bed and breakfast

3.0 kautta 5.0 Jydevej 3,, Svendborg, Gammel Nyby
Teglgaarden bed and breakfast sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Troense merenkulkumuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
1 Makuuhuone Majoitus Svendborg

1 Makuuhuone Majoitus Svendborg

Strandgade, Svendborg, Etelä-Tanska
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Troense merenkulkumuseo. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
4 Star Holiday Home in Svendborg

4 Star Holiday Home in Svendborg

4.0 kautta 5.0 BJØRNEMOSEVEJ 40, Svendborg, Etelä-Tanska
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Christiansminden ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pelihallin/-huoneen. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille pesukoneen/kuivausrummun ja 7 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
2 Huonetta Majoitus Svendborg

2 Huonetta Majoitus Svendborg

Vesterballevej, Svendborg, Etelä-Tanska
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Landetin kirkko ja hautausmaa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.

Kohteen Svendborg hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Svendborg? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Valdemarin linna. Voit valita 48 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Svendborg löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Svendborg


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Svendborg, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Svendborg niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Ærø - Svendborg
 • Hotel Troense
 • Best Western Plus Hotel Svendborg

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Svendborg pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Hotel Christiansminde
 • Stella Maris Hotel de Luxe
 • Best Western Plus Hotel Svendborg

Kohteeseen Svendborg tutustuminen


Svendborg tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Svendborg ja sen lähellä kuuluu:

 • Valdemarin linna
 • Sosiaaliturvamuseo
 • Naturama
 • Maritimt Center
 • Christiansminden ranta
 • Troense merenkulkumuseo
 • Landetin kirkko ja hautausmaa

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Svendborg, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Sønderborg (SGD). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Svendborg?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Svendborg, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Svendborg, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Tammikuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 7°C ja öisin -1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 18°C päivisin ja 2°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 8 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 19°C ja öisin 9°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 14°C ja 1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Svendborg on 33 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.